Joakim Zander

Beskrivelse

Joakim Zander, født 1975, er jurist og forfatter. Han voksede op i den lille by Söderköping, men har også som barn og ung boet i Syrien og Israel og USA. Efter endt militærtjeneste i den svenske marine studerede han jura i Uppsala og tog senere en doktorgrad ved universitetet i Maastricht. Efterfølgende har han arbejdet som jurist for EU i Bryssel.

Han debuterede i 2013 med thrilleren SVØMMEREN, der er den første del af serien med Klara Walldéen. Den er blevet solgt til udgivelse i mere end 30 lande. Den selvstændige efterfølger BRODEREN blev i 2015 nomineret til årets bedste krimi af det svenske Deckarakademin.

Læs mere

Seneste udgivelse

Broderen

Med thrilleren Broderen skriver Joakim Zander en stærk fortsættelse til debutromanen SvømmerenBroderen handler om optøjer i en forstad til Stockholm, om et lyssky forskningsinstitut i London, om to unge kvinder, Yasmina og Klara, hvis veje krydses af uforudsete hændelser - og om søskendekærlighed, der overvinder alt. Broderen er en uhyre stærk og tankevækkende thriller, og Joakim Zander retter læserens opmærksomhed mod de enorme udfordringer vi står over for – i hele Europa.

Bøger af Joakim Zander

Tilføj til ønskeliste

Broderen

Tilføj til ønskeliste

Svømmeren