Jens Martin Skibsted

Beskrivelse

Jens Martin Skibsted er kendt for sine BIOMEGA-cykler, og han har sammen med Lars Larsen og Bjarke Ingels stiftet KiBiSi, der laver produktdesign. Jens Martin er kåret som Young Global Leader af World Economic Forum i Davos. Han sidder i bestyrelsen for Designrådet og for Bitten og Mads Clausen Fonden. Han er sammen med Sune Aagaard forfatter til bogen Instant Icon.

Læs mere

Seneste udgivelse

Tilbage til virkeligheden

Tilbage til virkeligheden er et skarpt opgør med virksomheders fokus på kortsigtet profit, finansiel ingeniørskab og kalorietom markedsføring.

Vi er på vej ind i en hypertransparent verden, hvor alle potentielt ved alt om dig, din virksomhed og dit produkt. Det kræver radikal nytænkning af, hvordan der skabes værdi. Vi skal tilbage til at fokusere på produktet i stedet for at promovere, prissætte eller placere os til succes. Det skal gøres gennem en total sammensmeltning af produktudvikling og kommunikation.

I bogen præsenteres et banebrydende nyt perspektiv på marketing, som allerede har vakt stor international genklang. Den giver et enestående indblik i, hvordan de mest succesfulde virksomheder har skabt unikke brands med eksplosiv værdi. Hemmeligheden er ekstraordinære produkter, der gør en forskel i verden, og som er umulige at komme udenom for forbrugerne.

Bøger af Jens Martin Skibsted

Tilføj til ønskeliste

Tilbage til virkeligheden