Jakob Skouboe

Beskrivelse

Jakob Skouboe, født 1969, er dansk journalist og redaktør. Han har i sit journalistiske arbejde primært dækket erhvervsområdet, energibranchen og it- og teleområdet, herunder virksomheder som A.P. Møller-Mærsk, Vestas, DONG Energy og TDC. Han blev i 2015 ansat som redaktør på FinansWatch.

Jakob Skouboe er to gange blevet nomineret til Forening for Undersøgende Journalistiks pris. Jakob Skouboe er forfatter til bogen OW BUNKER – INSIDERNES FORTÆLLING OM DET DRAMATISKE KOLLAPS, som udkom i 2015. I bogen graver han dybt i sagen om firmaet OW Bunker, der gik konkurs og i 2016 modtog han erhvervsjournalistprisen for sin dækning af OW Bunker-sagen.

Læs mere

Seneste udgivelse

OW Bunker

Erhvervsjournalist Jakob Skouboe har talt med en lang række af de tidligere ansatte i OW Bunker. Her kommer insiderberetningen om, hvad der foregik inde bag murene i OW Bunker. Læs om, hvad de tidligere ansatte fortæller om OW Bunker: Hvad var OW Bunker for en virksomhed? Hvorfor havde man aldrig hørt om den før kollapset? Det er en fortælling om at være glad for sit arbejde, om hvordan det kunne gå så galt, om risikostyring eller mangel på samme, om at få bonus på flere millioner eller at tabe det samme, om grådighed – og om hele det dramatiske forløb, der førte til virksomhedens kollaps.

 

 

Bøger af Jakob Skouboe

Tilføj til ønskeliste

OW Bunker