Ingar Johnsrud

Beskrivelse

Ingar Johnsrud er født 1974 i Oslo, men voksede op i Holmestrand. Ingar Johnsrud har studeret journalistik og filmvidenskab. Han arbejder i Oslo som journalist. WIENERBRODERSKABET fra 2016 er Ingar Johnsruds debut, og bogen er den første i en trilogi om politiefterforskeren Fredrik Beier.

Læs mere

Seneste udgivelse

Wienerbroderskabet

Ingar Johnsruds Wienerbroderskabet er en hæsblæsende thriller om politiefterforskeren Fredrik Beiers jagt efter forsvundne sektmedlemmer, og sandheden om et hemmeligt broderskab.

Annette Wetre og hendes treårige søn er forsvundet. Forklaringen skal måske findes i Annette Wetres medlemskab af den ortodokse menighed Guds Lys. Men før politiet når at reagere, er menighedens gård udenfor Oslo ramme for en bestialsk massakre.

Et hemmeligt laboratorie på gården leder politiefterforsker Fredrik Beier og hans unge kollega Kafa Iqbal, på sporet af et broderskab af racebiologer fra Anden Verdenskrig, som viser sig at have en forbindelse til den politiske elite i Norge.

Wienerbroderskabet er Ingar Johnsruds debut som forfatter, og første del af en trilogi om politiefterforskeren Fredrik Beier.

Bøger af Ingar Johnsrud

Tilføj til ønskeliste

Wienerbroderskabet