Ina Merete Schmidt

Beskrivelse

Ina Merete Schmidt (f. 1976) er opvokset i Randers. Hun er uddannet fra Forfatterskolen og er cand. mag. i Audiologopædi fra Københavns Universitet.

Hun debuterede som forfatter i 2005 med romanen Fra dag et. I 2008 fulgte romanen Fåresyge og i juni 2017 hendes tredje roman, Du tror alt er godt.

Privatfoto, 2017.

Læs mere

Seneste udgivelse

Du tror alt er godt

Den 42-årige forsikringssælger Martin er på ferie i Prag med sin tjekkiske kæreste Elena, da hun pludselig forsvinder. Han melder hende savnet, men da hun nogle dage senere stadig ikke har givet livstegn fra sig, rejser han hjem til Danmark. Der bliver han budt velkommen af kriminalassistent Schwarz, en ubehagelig type, der uden dommerkendelse har ransaget Martins lejlighed. Spørgsmålene hober sig op: Hvorfor er harddisken fjernet fra Martins computer, og hvor er Elenas ting på badeværelset? Hvorfor siger Schwarz, at politiet ikke vil gøre mere ved sagen? De følgende dage modtager Martin en række telefonopkald fra ud-landet. Hvad er det for en uhyggelig historie om en gammel dame på Østerbro? Og hvorfor vil den øretæve-indbydende Schwarz pludselig godt hjælpe alligevel? Alle veje fører Martin tilbage til Prag kørende i sine forældres Fiat Panda. Han vil finde Elena.

 

 

 

 

Bøger af Ina Merete Schmidt

Tilføj til ønskeliste

Du tror alt er godt

Tilføj til ønskeliste

Fra dag et

Tilføj til ønskeliste

Fåresyge