Henrik Nilaus

Beskrivelse

Henrik Nilaus, født 1952 i Veksebo, har i mange år arbejdet i TDC’s administration, men har siden 1999 levet som forfatter på fuld tid. Han er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur.

Henrik Nilaus debuterede i 1984 med DE SA’ DET IKKE KU’ SKE og har siden udgivet et væld af børne- og ungdomsbøger bl.a. PINLIGT!-serien og MISSION-serien.

Henrik Nilaus har vundet Kaktusprisen og været nomineret til Orlaprisen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Pinligt! Ferien i Grønland

Jeg sikrede mig, at de andre sov. Det gjorde de. Så lagde jeg mig forsigtigt med det ene knæ på madrassen og bøjede mig ind over ham. Jeg kunne ikke se hans ansigt, men forsøgte i blinde at ramme hans mund med et ordentligt kys. Han bevægede sig lidt, og jeg kyssede igen; men der var noget, der virkede forkert, og da han halvt i søvne vendte sig, kunne jeg se, at det var forkert. Ditte er lige fyldt 14 år, og hun har glædet sig til en lang og dejlig sommerferie, inden hun skal på efterskole. Hun skal bare nyde solen, ligge og dase ved stranden og hænge ud med vennerne. Men nu er hun pludselig på vej til Grønland sammen med sin far, mor og lillesøster. Og det er ikke spor afslappende, for hendes far har lavet en lang liste over alle de ting, de skal se. På listen står der ikke noget om en dreng ved navn Jon. Men ham får Ditte selv øje på.

Bøger af Henrik Nilaus

Tilføj til ønskeliste

Mission 3 - Ferrarityvene

Tilføj til ønskeliste

MISSION 1 - Undercover på nettet

Tilføj til ønskeliste

MISSION 2 - Den grå dame

Tilføj til ønskeliste

Pinligt! Ferien i Grønland