Henrik Einspor

Beskrivelse

Henrik Einspor, født 1960 i Frederiksværk, er uddannet folkeskolelærer og har siden 2005 ernæret sig som forfatter.

Siden Henrik Einspor debuterede som forfatter i 1991 med MAMMUTHISTORIEN har han skrevet mere end 80 bøger til børn og unge. Heriblandt serien om DYKKER-DETEKTIVERNE og serien om ALI ZONGO.

Henrik Einspor har bl.a. vundet Gyldendals børne- og ungdomsromankonkurrence i 2001 og modtaget Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris i 2007.

Læs mere

Seneste udgivelse

Voldgravens skat

Alt ånder fred og ingen fare, da Karl og Bingos tante kommer til København for at være med ved bisættelsen af en gammel veninde. Men den døde efterlader tante Helga et mystisk budskab, der sætter drengene på sporet af en guldskat ved Rosenholm slot. Dykker-detektiverne beslutter sig for at finde guldet; men i voldgravens plumrede vand venter en gammel forbrydelse på at blive opklaret, og snart lurer farerne både over og under vandet! 'Voldgravens skat' er nummer syv i serien om Dykker-detektiverne. Forfatteren har i mellemtiden også skrevet den uhyggeligt morsomme roman, 'Med Døden i hælene', som blev dansk vinderbog i Skandinavisk romankonkurrence 2001. 'Han strør om sig med vanvittige gags og flydende verbal-pingpong, så man får både hjertebanken og smilehuller (...). "Dykkerdetektiverne" er en super børnekrimiserie' Steffen Larsen, i Politiken

Bøger af Henrik Einspor

Tilføj til ønskeliste

Porcelænsdukken

Tilføj til ønskeliste

Skrækkabinettet

Henrik Einspor

Tilføj til ønskeliste

Voldgravens skat

Henrik Einspor