Hanne Richardt Beck

Beskrivelse

Hanne Richardt Beck, født 1959, er cand.mag. i dansk og engelsk og debuterede i 1993 med romanen DE BRUNE ØJNE, ARTHUR og har siden udgivet en række romaner samt en novellesamling.

Gennembrudsromanen OM DET SÅ GÆLDER fra 2007 foregår i besættelsestidens Danmark med krydsklip til nutiden. Romanen handler om de hemmeligheder og løgne, vi har for os selv og vores nærmeste, og om de afgørende valg, vi træffer i livet.

Efter MEN BEDSTE HR. HUND fra 2008 og FAMILIEN KAMMER fra 2013 udkom UFORUDSETE HÆNDELSER i 2016.

Hanne Richardt Beck har modtaget legater fra bl.a. Statens Kunstfond og Litteraturrådet og blev tildelt Kidde og Kjærgaards hæderslegat i 2005. Hun modtog Statens Kunstfonds 3-årige arbejdsstipendium i 2005.

Fotograf: Robin Skjoldborg, 2016

Læs mere

Seneste udgivelse

Uforudsete hændelser

Ny roman af Hanne Richardt Beck.

En cykelrytter på Mallorca skrider ned ad en klippeside og finder nogle små menneskeknogler. De stammer fra drengen Luis, som forsvandt sporløst tretten år tidligere. Opklaringen af den mulige forbrydelse leder den spanske efterforsker Pilar til tre danske kvinder, der på tidspunktet for drengens forsvinden holdt ferie i huset ved siden af Luis’ far. 

"Uforudsete hændelser" handler om venskaber, om forholdet mellem forældre og børn, om tab og skyld, kvindekroppen og menneskets korte, uberegnelige liv.

Bøger af Hanne Richardt Beck

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

Understrømme

Tilføj til ønskeliste

Wonderland

Tilføj til ønskeliste

Uforudsete hændelser

Tilføj til ønskeliste

Gennemtræk

Tilføj til ønskeliste

Familien Kammer

Tilføj til ønskeliste

7 SYDØST

Tilføj til ønskeliste

Men bedste hr. Hund

Tilføj til ønskeliste

Om så det gælder