Frederikke Larsen

Frederikke  Larsen
Del

Frederikke Larsen (1962) er proceskonsulent, underviser og forfatter. Hun har fortrinsvis arbejdet inden for den offentlige sektor og er i hjertet offentligt ansat, selvom karrieren har ført hende ind i det private konsulenthus Villa Venire. Med fokus på hvordan vi kan gøre det lidt bedre uden at glemme det, vi allerede kan, har hun arbejdet med og undervist offentlige ledere på mange niveauer. De mange erfaringer hentet ind fra ledelsespraksis har Frederikke Larsen løbende udmøntet i artikler og bøger om systemisk og anerkendende ledelse. Frederikke Larsen har gennemført en række systemiske og narrative konsulent- og lederuddannelser samt leder- og proceskonsulentuddannelser på diplom- og MA-niveau.

Frisk luft til ledelse : Den første læseranmeldelse

Her er den første læseranmeldelse på min nye bog Frisk Luft til ledelse. Med tak til Line Fleckenstein Andersen fra Forsvarsakademiets Institut for Ledelse og Organisation:

Det er en fed bog (lille og handy, men indholdsmæssigt fed), som jeg læser med stor fornøjelse. Og som jeg har berømmet overfor hele mit institut og opfordret alle til at læse. Det fede er, at den rummer mange af (måske alle) de problematikker, vi bakser med for tiden, både styringsdiskursen, balancerne i ledelse, opgaven i centrum, og de vigtige samtaler og opmærksomheden på udtrykket. Og så pragmatikken som ikke er det samme som paradigme-laissezfaire. Så det bliver ikke enten-eller, men bådeog. Faktisk sad jeg lige og læste videre (selvom jeg skulle noget andet...), og det faldt mig ind at bedømmelsen "fed" faktisk ikke er dækkende. "Genial" ville være bedre! 

For mig, som er så godt inde i de systemiske/narrative tanker, træder teorierne hele tiden frem bagunder teksten. Og det er det, der er genialt. Den er ikke teoriløs - absolut ikke. Men det er praksis, der skrives frem. 

 

Line Fleckenstein Andersen, Forsvarsakademiet, Institut for Ledelse og Organisation

Din kommentar 
Du skal være logget ind for at kommentere. Log ind her
Send kommentar
Alle kommentarer (0)

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!