Flemming Quist Møller

Beskrivelse

Flemming Quist Møller, født 1942, er autodidakt børnebogsforfatter, illustrator, musiker og skuespiller.

Siden sin debut som børnebogsforfatter i 1967 med CYKELMYGGEN EGON har Flemming Quist Møller udgivet et væld af bøger, hvoraf mange allerede har opnået klassikerstatus heriblandt BENNYS BADEKAR, JUNGLEDYRET HUGO og SNUDEN.

Gennem årene er flere af Flemming Quist Møllers blevet produceret som tegnefilm og han har vundet et utal af priser bl.a. Kulturministeriets Illustratorpris, en Æresbodil, Danske Børnefilmklubbers Pris Pråsen, Gyldendals børnebogspris, Orla-prisen og Silas-prisen.

Foto: Morten Holtum, 2011

Læs mere

Seneste udgivelse

Flotte fugle

Billedbog om 32 danske fugle. Hver fugl præsenteres med et lille rim, faktatekst og naturalistiske farvetegninger.

Fugle er fantastiske.

Næb, kløer og vinger er perfekte arbejdsredskaber. Hver fugleart har fundet sin egen måde af finde føde på og sin egen måde at bygge rede på. Derfor er de så forskellige. Mange fugle kan både flyve, løbe, svømme og dykke.

Tænk hvis vi mennesker kunne det!

Man har set over 400 fuglearter i Danmark, så denne bog viser kun en lille del af dem. Men der findes mange fuglebøger for voksne med billeder af dem alle sammen. Der kan du også få mere at vide om fuglenes liv. Men først og fremmest kan du selv kigge på fuglene i haven, i byen, i skoven, på marken og stranden - til lands, til vands og i luften. Der er heldigvis fugle overalt, både sommer og vinter.