Fanan Imad

Beskrivelse

Fanan Imad er journalist fra Syddansk Universitet og arbejder for Golden Days.

Sammen med sin mor, Duna Ghali, udgav Fanan Imad kogebogen MESOPOTAMIA i 2016. Med udgangspunkt i det Irak, som forfatterne stammer fra, kombinerer de i bogen deres favoritter fra det mellemøstlige køkken med en nordisk sans for enkelhed og få, gode råvarer.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mesopotamia

Mesopotamia betyder 'landet mellem floderne', men for forfatterne er Mesopotamia også en fælles erindring, en kulinarisk baggrund og smagen af dadler, granatæblesirup og barndomsminder. Deres kogebog begyndte som en udveksling af familieopskrifter, der efterhånden voksede sig til en bog.

Mesopotamia er en moderne og lettilgængelig introduktion til det mellemøstlige køkken. Opskrifterne er forfatternes fortolkninger af traditionelle retter tilføjet en nordisk sans for enkelhed og få, gode råvarer, der klæder de varme krydderier.

Duna Ghali og Fanan Imad er mor og datter med irakiske rødder. De har boet i Danmark siden 1992.

Bøger af Fanan Imad

Tilføj til ønskeliste

Mesopotamia