Eva Wang Gøttrup

Beskrivelse

Læs mere

Seneste udgivelse

Brug din kreativitet

Alle har kreative evner; og når de udnyttes; giver det en følelse af stærk energi; flow og mening.

Men mange mennesker lever et liv; hvor kreativiteten ikke får hverken plads eller tid. De har travlt med dagen og vejen; og har måske et arbejde; hvor de føler sig låst fast i rutine og faste arbejdsopgaver.

 At bruge sin kreativitet er imidlertid ikke kun noget; man kan inden for bestemte fag (de såkaldt kreative) eller som er forbeholdt de mennesker; som har megen fritid. Man kan være kreativ på mange måder og planer både på arbejdet og fritiden; i alle de ting man laver alene eller sammen med andre. Kreativitet handler meget om ens indstilling til livet!

 

Bogens formål er at styrke mennesker i troen på og i handlekraften til at bruge deres kreativitet og få plads til den i dagligdagen. Det er en konkret guide til; hvordan man bringer sin kreativitet mere i spil samt en vejledning til en selvudviklingsproces; hvor der arbejdes med kreative værktøjer og indstillingen til kreativitet.

 

En række interviews af kreative mennesker giver læseren inspiration til at finde sin egen vej til den kreative drøm.

 

Forfatterne dækker tilsammen et bredt kreativt spektrum. Eva Gøttrup har en baggrund som grafisk designer; scenograf og billedkunstner og er i dag kreativ coach med eget firma. Karen Toftegaard er kommunikationsrådgiver for kreative personligheder og kulturjournalist. Hun har også en baggrund som instruktør; kulturel iværksætter og underviser.

Bøger af Eva Wang Gøttrup

Tilføj til ønskeliste

Brug din kreativitet