Eva Sandner Gravesen

Beskrivelse

Eva Sandner Gravesen, som er kvinden bag bloggen Evigglade.blogspot.com, er passioneret havedyrker, professionel grafiker og fotograf.

Læs mere

Seneste udgivelse

Haveelskernes haver

Blomstervildskab og paradisstemning

Smukke haver med sjæl og charme. Græsser og betagende scenerier. Dette er bogen om haveelskernes haver.

Eva Sandner Gravesen fortæller med sine smukke og stemningsfulde fotos og engagerede tekst om 12 enestående smukke danske haver, der alle er skabt af folk, der lever og ånder for haven som en kilde til konstant glæde. Haverne er deres livsstil, og de giver ejerne følelsen af lykke og sanselig harmoni. Der er ikke tale om haver, som passes af gartnere, men haver, der er skabt ud fra ren og skær passion. Sådan er Evas egen have også blevet til – den er med i bogen – og sådan er alle bogens haver skabt.

Læs bl.a. om shippingmanden og arkitekten, der har skabt en enestående landhave på ikke mindre end 8.700 kvadratmeter på Møn, livsnyderlærerindens vintergrønne byhave i Vanløse, pilefletterens skovhave, hvor lyset filtreres gennem de høje træers kroner, Tante Grøn og Syrenprinsens cottagehave på Mors, en vild og romantisk parcelhushave i Greve og Marianne og Jespers have med store bede, hvor der eksperimenteres med græsser og stauder.

Sidst i bogen videregiver Eva facts om sine yndlingsplanter med illustrationer og beskrivelser, samt sine bedste adresser på besøgshaver, hvor man kan hente inspiration, og endda oplysninger om Bed and Breakfast for Garden Lovers i Danmark.

Fantasien sætter ingen grænser for, hvordan man kan designe sin have og skabe et sted, der matcher ens drømme og præcist rummer det, man holder af.

Det er en daglig glæde at mærke, hvordan skuldrene sænker sig, hver gang man træder gennem havelågen til sit eget private haveparadis.

Bøger af Eva Sandner Gravesen

Tilføj til ønskeliste

Haveelskernes haver