Edit Moltke-Leth

Beskrivelse

Læs mere

Seneste udgivelse

Enneagrammet fremtidens intelligente organisationer

Enneagrammet amp; fremtidens intelligente organisationer er en nytænkende managementbog til ledere og ansatte i private og offentlige virksomheder. 

Enneagrammet er et fascinerende psykologisk kommunikationskoncept. Det beskriver ni forskellige persontyper og deres karakteristiske tankemønstre og motivations- og beslutningskompetancer.

Gennem forskning; undervisning og uddannelse har forfatteren undersøgt og analyseret velfungerende virksomheder; som både kan tjene penge; krisestyre; have et engageret; sundt og ordentligt arbejdsklima og udvikle sig optimalt.

Bogen handler om kombinationen af Enneagrammet og de Fem intelligenser; der er en forudsætning for; at fremtidens arbejdsplads bliver en lærende; dynamisk organisation; med fokus på positiv psykologi; flow og trivsel både økonomisk og menneskeligt.

Bogen kan bruges I forbindelse med leder- og medarbejderudvikling; med det formål at sammensætte og implementere de mest resurcestærke teams.

Edit Moltke-Leth er en meget anerkendt underviser i Enneagrammet; som hun har skrevet flere bøger om. Hun er direktør i Moltke-Leth Gruppen; en erhvervspsykologisk rådgivnings- og konsulentvirksomhed. Edit er uddannet Master i Organisationspsykologi fra RUC og i Kommunikation og Sprog fra Århus Universitet. Hun er desuden psykoterapeut og NLP Business Practitioner og har løbende en række ledere og medarbejdere i privat coaching og supervision.

Bøger af Edit Moltke-Leth