Claus Holm

Beskrivelse

Claus Julius Holm er kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. ”I mit køkken kan alt lade sig gøre.” Desuden er han forfatter til en lange række kogebøger og står bag køkkenserien HOLM.

Rødderne stikker dybt i den fede, sydfynske muldjord, hvor Claus Holm er bosat i Svendborg med sin kone Anne. Han elsker det sydfynske og begejstres ved naturen og områdets brede udvalg af små producenter, der beriger gryderne med friske råvarer.

Efter endt kokkeuddannelse lød startskuddet til et travlt og alsidigt liv som smagsudvikler og kok. Siden er det blevet til en årrække med erfaringer fra restaurationslivet som såvel selvstændig som ansat i både ind- og udland, foredragsholder, forfatter, kok på Go´ Morgen Danmark og hver eftermiddag på TV2s program Go´ appetit.

Desuden er Claus Holm en vigtig del af COOP’s projekt ’Sammen om bedre mad’, der har fokus på at bygge bro mellem producent og forbruger, med det formål at bringe smagen i øjenhøjde. Senest har han så også stået bag lanceringen af køkkenserien HOLM.

Claus Holm har altid arbejdet med mad, og den ro og den glæde han finder ved at arbejde med friske råvarer, opskrifter, godt køkkengrej og smagsudvikling i sit køkkenværksted, giver ham dagligt bekræftelse i, at han er på rette hylde: ”Jeg er kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. I mit køkken kan alt lade sig gøre.”

Foto: David Bering, 2018

Læs mere

Seneste udgivelse

Holms salater

Salater er det nye sort og spiller hovedrollen på middagsbordet, hvor kødet er tilbehør.

I Holms salater får du opskrifter, der egner sig til ethvert formål. Ønsker du en hovedret, en forret, en lille snack, en kødfri dag eller et festligt måltid, så finder du det i bogen.

Holm tager dig med ind i universet af friske, snittede og stegte salater, dressinger, urter og pestoer, og det magiske der ligger i en sprød salat. Og du får Holms bedste fif – lige fra hvordan du laver den rigtige dressing til, hvorfor nogle salater skal snittes og andres knuses eller rives.

Du får også forståelse for, hvilken salat der kan stå til næste dag, og hvilken salat der skal spises med det samme.

Sæt dig til bordet og nyd en sprød og lækker salat.

Bøger af Claus Holm

Tilføj til ønskeliste

Holms salater