Claus Hechmann

Beskrivelse

Claus Hechmann, født 1964, er tidligere landsholdsløber og er i dag ansat som elitetræner i Sparta. Han er oprindeligt uddannet lærer med speciale i naturvidenskabelige fag og idræt.

Claus HechmannHan har over 25 års erfaring med udholdenhedstræning og er personlig coach for nogle af Danmarks bedste langdistanceløbere, heriblandt Henrik Them, Lars Budolfsen og Anna Holm Baumeister.

Foto: Nina Frost, 2014

Læs mere

Seneste udgivelse

Løb som eliten

LØB SOM ELITEN er skrevet af Claus Hechmann, der er personlig træner for en lang række danske eliteløbere. Han er kendt for sin testbaserede tilgang til løb og har ved at teste sine løbere hyppigt udviklet sit helt eget træningssystem, Hechmann-metoden, designet med kun ét mål for øje: at gøre dig hurtigere på de lange distancer.

Ifølge Claus Hechmann skal du ikke altid løbe dig helt ud, uanset om du er motionist eller eliteløber. At træne mange intensive intervaller fører måske til forbedringer på kort sigt, men vil næsten altid ende med skader og stagnation. Nøglen til nye personlige rekorder er i stedet at træne varieret og med en lav samlet intensitet.

Bogen indeholder:

·         Guide til at teste dig selv og finde dine individuelle træningszoner

·         Specialdesignede træningsprogrammer til 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton (inkluderer både grundtræning og specifik konkurrencetræning)

·         Øvelser, der styrker din koordination, hurtighed og styrke som løber

·         Alt om fysiologien bag løb og om at optimere din udholdenhed, kondition, biomotor og kost

 

Bøger af Claus Hechmann

Tilføj til ønskeliste

Løb som eliten