Cia Rinne

Beskrivelse

Finlandssvenske Cia Rinne (f. 1973), der bor i Berlin, er en international anerkendt lyriker, lyd- og performancekunstner, som også er international i sit litterære arbejde. Hun mestrer intet mindre end 10 sprog, og mange af dem fletter hun sammen i sin musikalske poesi.

I 2017 er hun på Gyldendal aktuel med L’usage du mot (Brugen af ord) - en digtsamling, der på mestendels engelsk, fransk og tysk arbejder med sproget som materiale.

Privatfoto

Læs mere

Seneste udgivelse

L'usage du mot

Finlandssvenske Cia Rinne (f. 1973), som bor i Berlin, er en international anerkendt lyriker, lyd- og performancekunstner, der også er international i sit litterære arbejde. Hun mestrer intet mindre end 10 sprog, og mange af dem fletter hun sammen i sin musikalske poesi.

L’usage du mot (Brugen af ord) er en digtsamling, der på mestendels engelsk, fransk og tysk arbejder med sproget som materiale. Den viser, hvordan små variationer på lyd-, ord- og sætningsniveau kan skabe store og afgørende forskydninger i betydning – fra det nonsensagtigt spøjse og sjove til det smukke og katastrofale. Med enkle greb peger digtene med skepsis på den magt, der ligger i sprogets evne til at strukturere vores verden.

Bøger af Cia Rinne

Tilføj til ønskeliste

L'usage du mot