Chris Weitz

Beskrivelse

Chris Weitz, født 1969 i New York, USA, har gennem mange år arbejdet I filmbranchen som manuskriptforfatter og filminstruktør, hvor han bl.a. har instrueret DET GYLDNE KOMPAS og TWILIGHT – NYMÅNE.

Chris Weitz debuterede som skønlitterær forfatter med første bind i serie THE YOUNG WORLD i 2014. Den udkom på dansk i 2015 under titlen THE YOUNG WORLD 1 – DE OVERLEVENDE. Serien fik hurtigt kultstatus blandt unge og blev rost af anmeldere verden over.

Læs mere

Seneste udgivelse

The Young World 2 - Den nye orden

’The young World – Den nye orden’ er anden del af den dystopiske trilogi fra instruktøren af til ’The Twillight Saga: New Moon’ Chris Weitz.

 Da den lille gruppe teeangere flyver ud af New York, håber de, at mareridtet endelig er forbi. Men det er en ny og uigennemskuelig verden der venter dem.

 Ved et uheld bliver gruppen skilt ad. Jefferson optages i en oprørsgruppe, der vil bringe Kuren tilbage til Klanerne på Manhatten, mens Donna starter, hvad der på overfladen ligner, et almindeligt liv i England.

 Men endnu en gang viser det sig, at intet er, som de tror. Og spørgsmålet er nu, om gruppen kan blive forenet og forhindre en endnu større katastrofe.

Bøger af Chris Weitz