Camilla Bondo Pedersen

Beskrivelse

Camilla Bondo Pedersen, fotograf Riccardo Bartalucci, Anne Mette Rosendahl Ariani.

Camilla Bondo Pedersen, bosat i Toscana siden 1998, er uddannet i statsvidenskab fra Universitetet i Firenze overbygget med en master i Rom. Hun har stor interesse for de sociale, politiske og økonomiske forhold i Italien.

Camilla Bondo Pedersen er autoriseret guide i Siena og ekspert i mad og vin og desuden fritidsbonde med egen produktion af vin og olivenolie på familiens lille landsted i Umbrien.

Læs mere

Seneste udgivelse

Toscana

En kærlighedserklæring til Toscana - en stor, smuk og rigt illustreret stemningsbog.

Forfatterne fortæller med vid og begejstring om de berømte vinområder, det lokale køkken, landskaberne og egnens historie.

De fortæller blandt meget andet om, hvorfor der ikke er salt i det toscanske brød og peger på den 1.000 år gamle årsag. De fortæller også om olivenolien, om den skøre safranproducent Egisto, om Michelangelos passion for lardo di colonnata, om hvorfor toscansk dessertvin kaldes ’den hellige vin’, vin santo, hvad sammenhængen er mellem den fine dame Caterina af Medici og det franske køkken, ligesom de afslører, hvad den sorte hane laver på flaskehalsen af alle Chianti Classico-vine mm.

Læserne bliver undervejs præsenteret for den lokale befolkning og deres stolte traditioner, og der falder masser af gode opskrifter af på klassiske retter fra Toscana.

 

Bøger af Camilla Bondo Pedersen

Tilføj til ønskeliste

Toscana