Birthe Rønn Hornbech

Beskrivelse

Birthe Rønn Hornbech, født 1943, er cand.jur. Vicepolitimester hos rigspolitichefen og medlem af Folketinget for Venstre 1984-87 og fra 1990. Fra 2007 til 2011 minister for flygtninge, indvandrere og integration og kirkeminister.

Birthe Rønn Hornbech har tidligere bl.a. skrevet: SÅ GIK DER POLITIK I DET fra 1997, EN LIGE VENSTRE fra 2006, FRA KRIGSBARN TIL FOLKEVALGT fra 2007, OGSÅ DANSKE fra 2008 (s.m. Else Cornelius) og GUD, GRUNDTVIG, GRUNDLOV fra 2009. MINISTERBILLEDER fra 2011 og DET EVIGT MENNESKELIGE, H.C. ANDERSEN-EVENTYR, LÆST AF BIRTHE RØNN HORNBECH fra 2014.

Læs mere

Seneste udgivelse

Ret og rimeligt

Er det ret og rimeligt, at en folkevalgt politiker som Pia Kjærsgaard kan kalde Højesteret for politisk, blot fordi en afgørelse er gået hende imod? Eller at toneangivende borgerlige politikere i den såkaldte kulturkamp fortaber sig i 70'ernes og 80'ernes bedrevidende og naive venstrefløjs synder? Eller at journalisterne, der rapporterer fra Christiansborg, er mikrofonholdere for politikerne selv i håb om at mange rosende ord udløser en spindoctor-udnævnelse? Eller at den frie abort er blevet et belejligt tilbud fremfor en sidste udvej? Hornbech deler øretæver ud til politikere, vælgere og sofavælgere uden skelen til partifarve og tager fat i en række af de emner, der har bragt sindene i kog på 'Borgen' og i befolkningen i det forgangne år.


"Der analyseres, spiddes og langes ud til højre og Venstre."
Tage Clausen, Jyllands-Posten

"Moderne civilisationskritik så man næsten ikke opdager det. Det er en bedrift."
Jeppe Duvå, Berlingske Tidende

"En smuk og velbegrundet hyldest til frisindet."
Peter Wivel, Politiken

"Dejlig bog. Dejlig dame."
David Rehling, Information

Bøger af Birthe Rønn Hornbech

Tilføj til ønskeliste

Tale er guld

Tilføj til ønskeliste

Det evigt menneskelige

Tilføj til ønskeliste

Ministerbilleder

Tilføj til ønskeliste

Gud Grundtvig Grundlov

Tilføj til ønskeliste

Ret og rimeligt