Benni Bødker

Benni Bødker
Del

Benni Bødker (f. 1975) har skrevet bøger for børn og unge siden 2003. Han er fire gange blevet nomineret til Orla-prisen, har modtaget talrige arbejds- og rejselegater fra bl.a. Kunststyrelsen og udkommer på seks sprog.

Hans første roman var den historiske fortælling Helvedesmaskinen, og siden da har han skrevet om gamle dage i romanerne Besættelse og I Herrens navn. Ellers koncentrerer forfatterskabet sig om gys, krimi, fantasy og science fiction, bl.a. den mangainspirerede serie Kimura og nattens børn. Om sidstnævnte skrev anmelderen Steffen Larsen i Politiken:

Nattens Børn er skrevet på tusmørke og flaksende skygger. Det er vampyrbøger med hjerte og smerte. De rammer et sted, hvor man ikke er forberedt … fortalt som en drøm fra vampyrlandets velkendte landskaber. Her er ikke brug for undskyldninger eller forklaringer, når hylderne tømmes for frygt og ondskab. Forfatteren kender sit stof til sidste blodsdråbe, derfor kan han lege med genren og skabe sin særlige stemning af gys og gaslys. Uhyggen gemmer sig i tonefaldet.”

Ud over at skrive bøger underviser Benni Bødker også på Forfatterskolen for Børnelitteratur, anmelder tegneserier i Information og er hyppigt på forfatterbesøg på skoler og biblioteker.

Læs meget mere på www.benniboedker.dk.Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!