Benni Bødker

Benni Bødker
Del

Benni Bødker (f. 1975) begyndte at skrive historier allerede i 3.klasse, både vampyrtegneserier og fortsættelser til serier han godt kunne lide, men hvor der ikke var flere bind – for eksempel DE TRE DETEKTIVER OG DE SLIMEDE FODSPOR. Han blev færdiguddannet som cand. mag. i filosofi og dansk i 2002 og udkom året efter med sin første bog. Siden da har Bødker været en af Danmarks mest produktive forfattere, der har over 100 titler på CV’et.

Hans forfatterskab kredser typisk om blod, gru, mystiske ordener, sære eksperimenter og uhyggelige væsener – men gerne med et pift af humor midt i alt gyset. Blandt Bødkers kendte serier finder man blandt andet vampyrserien NATTENS BØRN, gyserserien INFERNUS og science fiction-serien PROJEKT KERBEROS. Udover dansk er Benni Bødkers bøger oversat til norsk, svensk, engelsk, tysk, japansk og græsk.

For sit omfattende forfatterskab har Benni Bødker fået en række priser, for eksempel Frøsnapper-prisen i 2010 og Kommunernes Skolebiblioteksforenings forfatterpris i 2013, ligesom han er blevet nomineret til Orla-prisen hele syv gange. Herudover har han modtaget talrige arbejds- og rejselegater fra bl.a. Kunststyrelsen.

Ud over at skrive bøger underviser Benni Bødker også på Forfatterskolen for Børnelitteratur, anmelder tegneserier i Information og er hyppigt på forfatterbesøg på skoler og biblioteker.

Læs mere på www.benniboedker.dk.

Følg Benni Bødker på Facebook: https://www.facebook.com/benniboedkerLog ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!