Audun Myskja

Beskrivelse

Audun Myskja, født 1955, er overlæge, foredragsholder og har en doktorgrad i musikterapi og han har mere end 35 års erfaring med integrativ medicin.

Audun Myskja er faglig leder af Senter for Livshjelp i Norge og en eftertragtet underviser, foredragsholder og forfatter, der er kendt for sin evne til at inspirere og åbne hjertet hos sine modtagere. Han har udgivet en lang række bøger om alternativ behandling, bl.a. FIND DIN INDRE KRAFT, HELBRED DIG SELV - STYRK DIN EGEN MODSTANDSKRAFTSENESTE og MIT HJERTE HAR IKKE DEMENS.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mit hjerte har ikke demens

Audun Myskja skriver varmt og levende om sine mange erfaringer med mennesker med demens. Han lægger vægt på de syges egne ressourcer og selvværd.

Han forklarer hvad demens er og hvad forskellen er på begyndende demens og det at være almindeligt glemsom og lignende småskavanker.

Vi får at vide, hvordan vi håndterer uro og hukommelsessvigt eller depression hos den syge, og hvordan vi bidrager til at fremme livsglæde, mestring og håb.

Du, som bor sammen med en person med demens, får gode råd om, hvordan du kan hjælpe og gøre en forskel - samtidig med, at du tager vare på dig selv og undgår at blive udmattet.

Bøger af Audun Myskja

Tilføj til ønskeliste

Mit hjerte har ikke demens