Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Beskrivelse

Anne-Sophie Lunding-Sørensen, født 1969, er dansk forfatter og cand.mag. i film- og medievidenskab. Hun har tidligere arbejdet som lektor, redaktionschef, informationsmedarbejder for Mellemfolkeligt Samvirke i Nepal og har været spørgsmålsforfatter på quizspillet Bezzerwizzer.

Anne-Sophie Lunding-Sørensen debuterede med romanen LETTE REJSENDE i 2010. I 2014 udkom hendes anden roman, FALD. Og i 2016 var hun aktuel med den anmelderroste roman HAPPY ENDING - om den stærkt overvægtige antiheltinde Elvira. Hende fortæller Anne-Sophie Lunding-Sørensen mere om i romanen HAPPY FAMILY, der udgives i august 2018.

Fotograf: Robin Skjoldborg, 2014

Læs mere

Seneste udgivelse

Happy ending

Elvira Gregersen er 39 år, stærkt overvægtig, kronisk arbejdssky og telefondame i et bordel. Hendes tvillingebror, Sixten, er narkoman, og hendes bedste ven, Køster, er politibetjent. De tre har holdt uløseligt sammen siden barndommen.

Da en af de prostituerede forsvinder sporløst, kontaktes Elvira af en stamkunde, Kluden, der vil have hende med ud at lede.

Det ender slet ikke, som de havde ventet.

Happy ending er en roman af Anne-Sophie Lunding-Sørensen om skæve eksistenser og hårde livsvilkår, om ensomhed og forsigtige håb.
 

Bøger af Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Tilføj til ønskeliste

Happy ending

Tilføj til ønskeliste

Lette rejsende

Tilføj til ønskeliste

Fald