Andreas Fugl Thøgersen

Beskrivelse

Andreas Fugl Thøgersen, født 1972, er uddannet journalist og har en mastergrad i politik og journalistik fra Columbia University i New York City.

Andreas Fugl Thøgersen har bl.a. skrevet bestsellerne VI KAN SOVE I FLYVEMASKINEN om og med Ulla Terkelsen i 2011, SIMON SPIES – SOLKONGENS LIV OG TID i 2012, DORPH – HISTORIER FRA DEN ANDEN SIDE, om og med Jes Dorph-Petersen i 2013, RENÉE – AT FINDE HJEM i 2014, om og med Renée Toft Simonsen og VERDEN ER STADIG NY om og med Rasmus Tantholdt i 2015.

Andreas Fugl Thøgersen har derudover skrevet om Amerika i reportagebøgerne AMERIKANSKE TILSTANDE fra 2004 og AMERIKA UNDER HUDEN fra 2012.

Læs mere

Seneste udgivelse

Jeg har lyst til at vende tilbage til alting

Fra Haiti til Aarhus, fra Pyrenæerne til København, i to år har journalist Andreas Fugl Thøgersen fulgt i hælene på dokumentaristen og digteren Jørgen Leth og noteret, hvad han så og hørte. Undervejs gav hovedpersonen generøs adgang til sine arkiver, ligesom hans nærmeste har bidraget – familie, venner, franske kunstnere, filmfolk, musikere og Tour de France-medarbejdere. Et par gange spændte virkeligheden desuden ben for det hele. Det er blevet til en bog om sex og depressioner, om fædre, mødre og børn, om langsomhed og humor, og om at få et nyt publikum i en sen alder. Og lidt om døden, om kroppens forfald og ikke mindst om den længsel, som aldrig får rynker. Blandt andet. Et usædvanligt menneske fortalt i 80 scener.