Tegneserier
 
 
 
 
 
 
 
 
Find titel i denne kategori
Søg
 
 
 
 
Sortering Vis pr. side Visning
Resultat: 1-3 (af 3)   Side: 1
 •  
   
   
   
  MonaMonaDorte Karrebæk (4) 0Tag med Mona i livets skole: fortabt - forført - forsørger - forstandig - forelsket. Dorte Karrebæk har tegnet en fortælling om Mona og mændene i hendes liv. Dorte Karrebæk siger om sin baggrund for at fortælle historien: "I hele børnebilledbogens historie, har forældre været nogle fraværende væsener, der havde en servicefunktion. De lavede mad, gjorde rent og læste højt om aftenen. - Eller de skændtes og så vidste man, at det var en skilsmissebog. Jeg har selv gavmildt bidraget med begge dele. Nu har jeg lavet en bog om en forælder. En bog, der antyder, at tilværelsen måske styres af tilfældigheder, og at det ikke nødvendigvis er dårligt. En bog om Mona, der prøver at gøre det så godt, hun kan, selv når alting er sort uheld."
 •  
   
   
   
  StridStridJakob Martin Strid (34) 3Strid er tilbage med et mesterværk. 160 sider med korte og længere tegnede ordløse forløb, hvor han i selskab med sin lille gule kat er på en slags missioner rundt omkring i fantasien, teknikken og naturen. Han er en tur på Sydpolen for at spille musik fra sit supersoniske anlæg for hvalerne, pingvinerne og de andre, eller han er på tur på savannen sin gule Lamborghini for at kunne losse et næsehorn bagi - og komme hurtigt væk, eller han har indrettet sit hjem i en mærkelig væltet kube med kulørte rør og ledninger. Det er stilsikkert, morsomt, rørende, poetisk, anderledes og tæt på genialt.  Jakob Martin Strid fik Kulturministeriets Illustratorpris 2009 for bogen.
 •  
   
   
   
  Ti middelmådige år efterTi middelmådige år efterLauzier (0) 0Tegneserie. Med ondskabsfuld satire gøres status over den latterlige og hykleriske Michael Choupons liv, og han er minsandten stadig lige så naragtigt selvoptaget som før og hans liv én lang række fiaskoer.
Resultat: 1-3 (af 3)   Side: 1

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!