Sport diverse
 
 
 
 
Find titel i denne kategori
Søg
 
 
 
 
Sortering Vis pr. side Visning
Resultat: 1-15 (af 15)   Side: 1
 •  
   
   
   
  Løb som elitenLøb som elitenClaus HechmannLØB SOM ELITEN er skrevet af Claus Hechmann, der er personlig træner for en lang række danske eliteløbere. Han er kendt for sin testbaserede tilgang til løb og har ved at teste sine løbere hyppigt udviklet sit helt eget træningssystem, Hechmann-metoden, designet med kun ét mål for øje: at gøre dig hurtigere på de lange distancer. Ifølge Claus Hechmann skal du ikke altid løbe dig helt ud, uanset om du er motionist eller eliteløber. At træne mange intensive intervaller fører måske til forbedringer på kort sigt, men vil næsten altid ende med skader og stagnation. Nøglen til nye personlige rekorder er i stedet at træne varieret og med en lav samlet intensitet. Bogen indeholder: ·         Guide til at teste dig selv og finde dine individuelle træningszoner ·         Specialdesignede træningsprogrammer til 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton (inkluderer både grundtræning og specifik konkurrencetræning) ·         Øvelser, der styrker din koordination, hurtighed og styrke som løber ·         Alt om fysiologien bag løb og om at optimere din udholdenhed, kondition, biomotor og kost  
 •  
   
   
   
  TRITRITorbjørn SindballeTriatlon er på vej til at blive en folkesport på linje med maraton og andre løbedistancer. "TRI - DEN ULTIMATIVE TRÆNINGSBOG" af Torbjørn Sindballe er et praktisk værktøj for både nybegyndere og mere øvede triatleter. I ”TRI - DEN ULTIMATIVE TRÆNINGSBOG" forklarer Torbjørn Sindballe overskueligt og konkret, hvordan man kommer i form til at gennemføre enten en halv eller en hel ironman (3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,1 km løb). Bogen er delt op i en række dele om bl.a. teknik, træningslære og ernæring og psykologi. Derud over bogens omdrejningspunkt en række forskellige træningsplaner med basistræning, grundtræning og specifik træning frem mod et stævne, ligesom der er en lang række specifikke træningsøvelser inden for de tre discipliner. Med "TRI - DEN ULTIMATIVE TRÆNINGSBOG" får triatleterne også masser af gode råd og tips omkring udstyr, gode stævner, styrketræning og ernæring. Bogen er ikke skrevet til superatleter, men til folk der skal have en hverdag med familie og job til at fungere ved siden af træningen. Bogen er rigt illustreret. Den tidligere verdensmester Torbjørn Sindballe har tidligere skrevet bogen DEN PERFEKTE PRÆSTATION.  
 •  
   
   
   
  Dagen og vejenDagen og vejenJakob Kristian Sørensen, Morten OkboTour de France, Giro d'Italia, cykelklassikerne. Cykelbladet Rouleur, hvor forfatterne skriver. Jørgen Leth er vild med "drengene" bag DAGEN OG VEJEN, Jakob Kristian Sørensen og Morten Okbo og har skrevet forord. De tager dig helt tæt på en sæson i det omrejsende cykelfelt med smukke, opsigtsvækkende fotos og fascinerende tekst. Bogens forfattere har fulgt i hælene på ryttere, hjælpere og fans i alle de store løb og fortæller historien med stor indlevelse og indsigt. Bogen er rigt illustreret.  
 •  
   
   
   
  BarfodsløbebogenBarfodsløbebogenPovl Erik CarstensenDet vakte en del opmærksomhed da Povl Erik Carstensen, en af pionererne i dansk stand-up og medlem af den legendariske duo John & Aage, gennemførte Copenhagen Marathon 2011 som 50-årig. Uden sko. I denne informative og inspirerende bog kan du læse, hvordan det gik for sig, og hvordan barfodsløb og løb i minimalsko måske er noget for dig, hvad enten du er rutineret løber eller nybegynder. Og hvad enten du blot er nysgerrig eller ønsker at slippe af med skader, smerter og andre løbeproblemer. For som Povl siger: Det skal være sjovt at løbe! BARFODSLØBEBOGEN er en komplet guide: Teknik, øvelser, minimalsko, løbedagbog, træningsprogrammer m.m. Sådan kommer du i gang – og sådan bliver du ved!   Povl Erik Carstensen (f. 1960) er et ikon inden for dansk stand-up, både solo og som den skaldede og fornuftige fra John & Aage. Povl Erik Carstensen har skrevet en lang række bøger, bl.a. "Etværelses med spisetoilet" (1996), "Historien om hvorfor dyrene siger, som de siger" (1997) og "Hvordan man overlever sin kones graviditet" (s.m. Thomas Wivel, 2006).    
 •  
   
   
   
  Løb dig let og gladLøb dig let og gladChristina Wulff  Find eller genfind din løbeglæde med Christina Wulffs konkrete vejledning og opmuntrende råd til at komme i gang med at løbe og ikke mindst blive ved!   Starten er altid udfordrende, og det kræver, man er såvel besindig og vedholdende for at undgå skader og optræne en god grundform. Næste skridt er at planlægge sit løb, supplerende træning og blive bevidst om løbeteknikker, så du kan yde dit bedste. Det kan også være en god idé at overveje, hvorvidt du vil løbe alene, med veninder, løbeklub eller med familien.    Når du er kommet godt i gang med at løbe, gælder det om at forankre løbet i din hverdag, så det kan blive en naturlig del af dit liv – en vane, som du helst ikke giver køb på. Løber du flere gange om ugen, vil du helt naturligt komme i god form. Og du vil snart kunne mærke den boblende fryd ved et let løb, som både kan hjælpe dig til at holde figuren slank, forebygge sygdomme og ikke mindst nyde livet.
 •  
   
   
   
  Spillet om milliarderneSpillet om milliardernePoul Funder LarsenInternational fodbold er på få år blevet en pengemaskine uden sidestykke. Tv-kontrakter for milliarder, kæmpe-sponsorater og fans, der nærmest slås om plads på stadion, har forgyldt fodboldens storhold fra Manchester over München til Madrid.   Fodbolden omsætter i dag for et beløb, der svarer til et mindre europæisk land, og forretningen vokser i et tempo, som kun få andre brancher kan matche. Men selvom pengene ruller lystigt, så taber de største aktører fortsat voldsomme summer og kæmper med transfer-inflation, spillerlønninger ude af kontrol og et bjerg af gæld. I skyggerne af en sport, som nogle frygter, er ved at sejre sig ihjel, lurer også asiatiske spilsyndikater, hvidvaskere og korrupte officials.   Spillet om milliarderne følger pengenes veje og vildveje i europæisk fodbold fra Donetsk i øst via de nordiske klubber til fodboldens europæiske hjerteland i bl.a. Tyskland, England og Spanien. Her møder man mediernes og markedsføringens tunge drenge, magtfulde magnater og ambitiøse klubfolk, der alle vil have en finger med i spillet om fodboldens fremtid.   – Fodbold, Champions Leage, UEFA og Landsholdet – Økonomi og samfund
 •  
   
   
   
  UdfordringenUdfordringenRasmus HenningEn af verdens bedste langdistance triatleter (3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,1 km løb) er danskeren Rasmus Henning. Men han mangler at vinde én konkurrence for at kravle helt op i verdenstoppen – nemlig det legendariske Ironman Hawaii. I UDFORDRINGEN følger vi Rasmus Hennings jagt på succes på nærmeste hold. Han kiksede på Hawaii i 2010, og i bogen følger vi i dagbogsform et års intens jagt på succes i 2011 og kommer helt tæt på hverdagen som professionel triatlet og elitesportsmand.   UDFORDRINGEN er en dramatisk og ærlig beretning om hårdt slid, store nedture, vilde drømme og flotte succeser i en af verdens allerhårdeste sportsgrene. Bogens form, hvor Rasmus Henning selv har ført dagbog, giver et upoleret blik ind i en spændende verden.   Rasmus Henning, født 1975, er professionel triatlet. Har vundet en lang række DM, EM og World Cup-titler på både kort og lang distance. Var i 2010 tæt på at slå verdensrekorden på Ironman-distancen.
 •  
   
   
   
  FerrariFerrariPeter Nygaard Ferrari er det det eneste bilmærke, der har været med i formel 1-VM siden starten i 1950. Her fortæller Peter Nygaard den fantastiske historie om Ferrari i formel 1 - om triumferne, tragedierne og de tekniske landvindinger.
 •  
   
   
   
  LøbeskolenLøbeskolenHenrik JørgensenEn bog med fokus på praktisk træning til landevejs- og motionsløb, skrevet til begyndere, let øvede og øvede. Masser af inspiration til hvordan man bevarer motivationen, sommer- og vintertræning, strækøvelser, opmåling af ruter, alternative træningsformer, mentaltræning og forberedelse til konkurrencer. Bogens sidste del giver vejledning i at sammensætte sit eget træningsprogram.
 •  
   
   
   
  Le MansLe MansPeter NygaardDette er historien om, hvordan et lille land uden bil-produktion blev en stormagt i verdens mest berømte motorløb i ord og ikke mindst i billeder. Bogen fortæller om "dansker-æraen" i Le Mans og om Tom Kristensens ubrudte sejrsrække siden 2000. Bogens kapitler udgøres af årene 1983 2005.
 •  
   
   
   
  Gyldendals løbebogGyldendals løbebogChristian Neergaard, Thomas LarsenHvad enten du i forvejen løbetræner eller bare gerne vil i form, er der uvurderlig hjælp at hente i Gyldendals løbebog, den mest omfattende bog på markedet om danskernes foretrukne motionsform.Bogen kommer rundt om alle løbets facetter, både før, under og efter løbeturen, og kan med fordel læses eller bruges som opslagsværk af såvel den absolutte nybegynder som den rutinerede eliteløber.
 •  
   
   
   
  Koralrevets dyrKoralrevets dyrAnnemarie Köhler, Danja KöhlerDer findes ikke et kedeligt dyk, mener forfatter- og fotografteamet Annemarie og Danja Köhler, og det vil alle, der læser Koralrevets dyr, sikkert være enige med dem i. Koralrevets dyr indeholder informationer om de tropiske revmiljøer, giver forståelse af camouflagens betydning for dyrenes liv og overlevelse samt redegør for den rolle, mennesket spiller i bevarelsen af et af denne planets store naturområder. Koralrevets dyr er også en guide til koralrevets verden. Bogen er illustreret med over 200 fantastiske billeder, talrige faktabokse og indeholder fascinerende historier, som er baseret på forfatternes mangeårige erfaring. Den afspejler deres passion for marine planter og dyr og deres enestående livsformer og adfærd. Bogen har også praktiske råd og tips om, hvordan man kommer tæt på dyrene, så man kan studere eller fotografere dem, uden det skader revets beboere.
 •  
   
   
   
  Den gule trøje i de høje bjergeDen gule trøje i de høje bjergeJørgen LethDenne bog om verdens hårdeste cykelløb tager sit udgangspunkt i Tour de France 1994, med omfattende analyser og præcise vurderinger. Jørgen Leth ser desuden tilbage på 25 år med Tour de France og giver her sin helt personlige beretning om løbet, fortalt med begejstring, indsigt og malende indlevelse og med en rigdom af historier, profiler og personligt erindrede tildragelser. "Man kan sige, at Jørgen Leth gennemskriver Tour de France som tekst, simpelthen. Omhyggeligt, analytisk og autentisk ... Det er en fortræffelig bog, underholdende, vidende og afvekslende som et cykelløb, iscenesat af en campeone." - Henrik Wivel, Berlingske Tidende.
 •  
   
   
   
  John Idorns OL historieJohn Idorns OL historieJohn IdornDet er bestemt ikke kedeligt, når journalisten John Idorn - efter 50 års interesse for det olympiske - roder op i hukommelsen og går på jagt i arkiverne, som beretter om de mennesker og episoder, der har gjort OL til verdens største underholdningsshow. Læs fx om den danske sportsjournalist, der var sendt til Paris for at referere OL, men selv kom hjem med en olympisk guldmedalje, den amerikanske løber, der vandt guld på en cocktail af cognac og stryknin, japaneren, der var 54 år om et maratonløb, den polske guldvinder hos kvinderne, der var en mand - og meget, meget mere.
 •  
   
   
   
  Badminton fra top til tåBadminton fra top til tåKim Knudsen, Stefan Hällberg, Roland EnglundPå en let og overskuelig måde behandles en lang række badmintonemner, hvor især kapitler om kost, væske og skader er meget uddybende. Men der er også virkelig megen viden at hente om fysisk træning, teknik og spiløvelser. øvelsesdelen er opbygget fra basisøvelser til spillignende sekvenser, hvilket betyder, at enhver kan finde sit eget niveau. Forfatterne har fået god hjælp af badmintonprofiler som brødrene Martin og Per GÖran FahlstrÖm samt Camilla Martin, Danmarks bedste kvindelige badmintonspiller i de seneste år.
Resultat: 1-15 (af 15)   Side: 1

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!