Astronomi
 
 
 
 
Find titel i denne kategori
Søg
 
 
 
 
Sortering Vis pr. side Visning
Resultat: 1-6 (af 6)   Side: 1
 •  
   
   
   
  Gyldendals stjernekortGyldendals stjernekortBørge SvanhofGyldendals stjernekort er et let anvendeligt redskab til at orientere sig i stjernevrimlen. Kortet kan bruges året rundt: Den øverste plastskive drejes, således at dato og klokkeslet kommer til at stå ud for hinanden, og den aktuelle stjernehimmel for det pågældende tidspunkt fremkommer. Sammen med kortet følger en grundig vejledning, som giver eksempler på de for årstiden karakteristiske stjernebilleder. Kortet er tegnet til at kunne bruges i Danmark, men kan med god nøjagtighed anvendes i det øvrige Skandinavien.
 •  
   
   
   
  Himlen set fra JordenHimlen set fra JordenJan TeuberEn bog fyldt med astronomisk billedkunst. Gennem fantastiske og pragtfulde astronomiske opdagelser af fjerne himmellegemer – planeter, stjerner og stjernetåger, supernovaer, stjernehobe, galakser og galaksehobe – føres læseren på en uforglemmelig rejse længere og længere ud i verdensrummet.
 •  
   
   
   
  Gyldendals store HimmelguideGyldendals store HimmelguideAxel Kielland, John O'Byrne, red. Gyldendals store Himmelguide er en fyldig introduktion til Universet fra de nærmeste planeter til det store uendelige. Her fortælles om den professionelle astronomis nyeste opdagelser samt om de spændende observationer, man selv kan foretage. Med sin mange kort og fotos er bogen den perfekte ledsager til en rejse ud i rummet. Denne danske udgave er oversat og bearbejdet af cand.scient.astronom Lars Lindberg Christensen. Han leder 'Hubble ESA Information Centre' i München, der beskæftiger sig med formidling af resultater fra rumteleskopet Hubble.Forordet er skrevet af Bjørn Franck Jørgensen, direktør for Tycho Brahe Planetariet i København.
 •  
   
   
   
  Fra KAOS til KOSMOSFra KAOS til KOSMOSOlaf Pedersen, Helge KraghBogen giver en omfattende og rigt facetteret fremstilling af forskellige opfattelser af universets struktur og udvikling fra de ældste kulturer i Babylon og Ægypten til de nyeste udviklinger i teorien om Big bang. De historiske udviklingslinjer følges gennem mere end 3000 år - fra oldtidens mytologiske verdensbillede til moderne fysisk kosmologi, fra filosofiske spekulationer om Jordens, planeternes og stjernernes indbyrdes relationer til observationer baseret på satellitter og anden højteknologi. Bogen er et bidrag til både videnskabshistorien og astronomiens idehistorie.
 •  
   
   
   
  Hawkings univers illustreretHawkings univers illustreretStephen W. HawkingNy, stor illustreret udgave af bogen, der i 1988 skabte forlagshistorie, bl.a. ved at ligge på Sunday Times' bestsellerliste i knap fem år! Bogen, som er oversat til mere end 40 sprog og solgt i otte millioner eksemplarer, fortæller engageret om den kosmologiske fysik og er her revideret og opdateret med nye teoretiske og observationsmæssige resultater. Blandt andet er tilføjet et kapitel om ormehuller, små rør, der forbinder forskellige områder af rum-tiden og vil kunne bruges til hurtige rundture i Mælkevejsgalaksen eller til rejser tilbage i tiden. Gennem illustrationerne gøres stoffet tilgængeligt. "Stephen Hawkings tidshistorie genudgivet, opdateret og rigt illustreret, er et fascinerende værk om naturens rationelle kerne og det guddommeligt ukendte, der fortsat svæver udenom." - Benny Lautrup, Information.
 •  
   
   
   
  Kosmiske tankerKosmiske tankerStephen W. HawkingSamling af artikler fra årene 1977 til 1992 med den hovedtese, at universet styres af en orden, som vi delvis kan fornemme nu, og som vi måske vil komme til at forstå fuldt ud i nær fremtid.
Resultat: 1-6 (af 6)   Side: 1

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!