Mad & Vin
 
 
 
 
Find titel i denne kategori
Søg
 
 
 
 
Sortering Vis pr. side Visning
Resultat: 1-24 (af 178)   Side: 1 2 3 ... 8  Forrige  
  •  
     
     
     
    Pure GoodnessPure GoodnessTanja TingPure Goodness er enkle og velsmagende opskrifter til dig, der gerne vil leve og spise sundt.Alle opskrifterne er glutenfri og sukkerfri og særligt velegnede som detox eller diæt, hvis man har problemer med fordøjelsen, træthed eller overvækst af candida. Baseret på sunde, overvejende uforarbejdede råvarer og superfoods giver Pure Goodness inspiration til alle dagens måltider, snacks, søde sager og meget mere til hele familien.   Tanja Ting er født i Danmark, bosat på Ibiza, mor til to, tidligere model, nu guldsmed, fotograf og kok.
  •  
     
     
     
    Frøken Jensens KogebogFrøken Jensens KogebogFrøkenKristine Marie JensenNy udgave af den 'store danske nationalkogebog'. Med over 1.000 opskrifter på alle danske madklassikere og alle de andre retter, de fleste af os spiser til morgen, frokost og aften. Frøken Jensens Kogebog gør madlavning let og hjælper med at få god mad på bordet. Uanset om det er blødkogte æg eller treretters menuer – uanset om du er førstegangsbruger eller har masser af erfaring i køkkenet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families madvaner. Solgt i over 1 million eksemplarer siden første udgave i 1901
  •  
     
     
     
    FIND & SPIS de bedste svampeFIND & SPIS de bedste svampeThomas LæssøeEn super guide til de bedste danske spisesvampe. Med opskrifter på lækre retter med de indsamlede svampe. Bogen rummer beskrivelser af de ca. 30 bedste spisesvampe med oplysninger om kendetegn, voksesteder og sæson samt muligheder for forvekslinger. Illustreret med fotos af hver enkelt art - hele såvel som gennemskårne. Billedteksterne henviser til kendetegn man skal være særlig på vagt overfor. Bogen indeholder desuden mere end 30 opskrifter på lækre retter med svampe, fx Karl Johan og kammusling på karrysuppe, Bruschetta med kantarel og gedeost og Havtaske med brungul rørhat og grønsager.  
  •  
     
     
     
    LêLês gadekøkkenLêLês gadekøkkenAnh LêPå få år er den vietnamesiske restaurant LêLê på Vesterbro i København blevet et tilløbsstykke. Nu får du mulighed for også derhjemme at lave mad fra det vietnamesiske gadekøkken. Bogen kommer hele vejen rundt om den inspirerende og velsmagende vietnamesiske tradition - her er friske forårsruller, sprøde wontons, krydrede supper, overraskende salater, grill- og nudelretter, eksotiske desserter samt forfriskende cocktails og softdrinks - bl.a LêLês berømte Limelemonade. Retterne tager udgangspunkt i både det traditionelle og det moderne vietnamesiske køkken og er samtidig inspireret af Anh Lês mange rejser og opvæksten i Danmark. Bogen fortæller også den fantastiske historie om familien LêLê, der kom til Danmark som bådflygtninge og startede en grillbar i Ålborg. Og om de fire søskende som nu sammen driver en af Københavns mest velbesøgte restauranter.
  •  
     
     
     
    Vidunderlig vegetarVidunderlig vegetarSusanne Engelstoft Rasmussen  "Vidunderlig vegetar – en grøn kogebog" er fyldt med inspirerende og mættende vegetaropskrifter til hverdag og fest. Bogens opskrifter kræver ingen gastronomiske forkundskaber, blot lysten til at gå i køkkenet med mange grønsager, urter, krydderier og helt uden kød. Bogen følger årstidens gang og giver bud på, hvilke skønne retter man kan lave med årstidens grøntsager forår, sommer, efterår og vinter. Bogen går hånd i hånd med det stigende fokus på at spise mindre kød af hensyn til både eget helbred og klodens klima. er fyldt med inspirerende og mættende vegetaropskrifter til hverdag og fest. Bogens opskrifter kræver ingen gastronomiske forkundskaber, blot lysten til at gå i køkkenet med mange grønsager, urter, krydderier og helt uden kød.
  •  
     
     
     
    Friskpressede juicer og smoothiesFriskpressede juicer og smoothiesSarah OwenFriskpressede juicer og smoothies er endnu en bog i rækken af små sundhedsbøger i serien 100 VEJE TIL SUNDHED. Bogen er indbydende og indeholder 100 appetitlige frugt- og grønsagsjuicer og smoothies. Ligesom de to foregående bøger er opskrifterne nemme at gå til og illustrationerne smukke. De forskellige juicer og smoothies udmærker sig ved at være inddelt efter, hvad de virker befordrende for, så der er afsnit med afgiftende, energifremmende, foryngende, maveberoligende, immunforstærkende og stofskifteændrende energidrikke. Som i de tidligere bøger kan man slå op på smålidelser og få en opskrift på, hvilke juicer og smoothies, der kan gavne.
  •  
     
     
     
    Mikkellers bog om ølMikkellers bog om ølPernille Pang, Mikkel Borg BjergsøMikkel Borg Bjergsø er manden bag det banebrydende danske mikrobryggeri Mikkeller, ølverdenens svar på Noma. I denne bog gør han dig til en bedre ølkender og viser dig, hvordan du kan lave spændende og velsmagende bryg derhjemme. MIKKELLERS BOG OM ØL guider dig igennem hele brygprocessen og fortæller dig alt, du skal vide for at komme i gang med at brygge derhjemme – om råvarer, udstyr og maltkværning, om mæskning, kogning og humletilsætning og om gæring, lagring og flaskning. Samtidig får du 25 unikke Mikkeller-opskrifter. De spænder fra gode begynderøl som pale ale og brown ale til mere komplekse øl som barley wine, røgstout og belgisk wild ale, så der er noget for både begyndere og erfarne hjemmebryggere. Læs også om Mikkellers vej fra hobbyeksperiment til trendy mikrobryggeri, øllets historie, 90’ernes mikrobrygrevolution, øl og mad og de væsentligste ølstilarter fra lys pilsner over velhumlet IPA til lambic og heftig quadrupel.
  •  
     
     
     
    LêLês grønne køkkenLêLês grønne køkkenAnh LêVietnamesisk mad er sund, (kalorie)let og lækker. Der bruges masser af grøntsager og krydderurter - og kun ganske lidt kød og fisk, hvilket passer perfekt med tidens sundhedsbølge. I 'LêLês grønne køkken' får du et indblik i, hvad folkene bag den populære restaurant selv spiser, når de samles omkring bordet privat eller sammen med deres personale. Det er enkle og forfriskende retter opdelt i delikat fingermad, spændende supper og sprøde salater, der traditionen tro bliver stillet midt på bordet, så alle kan sammensætte deres egen tallerken. Ingredienserne finder du i supermarkedet eller hos din lokale etniske købmand. 
  •  
     
     
     
    KøkkenterapiKøkkenterapiAnne-Sophie LahmeAnne-Sophie Lahme er vokset op med en mor, der ikke gad lave mad, og med en forbrænding som et kraftvarmeværk. Midt i den konflikt har hun fundet ud af, at det, der gør hende gladest i en travl hverdag, er hendes daglige dosis Køkkenterapi, og den deler hun rundhåndet ud af i sin debutkogebog af samme navn. Med en hverdag, der byder på lange arbejdsdage, korte aftner, og mange opgaver, kan det være svært at finde tid til at lave mad. Anne-Sophie Lahmes bog er et forsvar for den daglige madlavning og det fælles måltid, som pause, som fællesskabsmarkør men også som holdningsdrevet kommentar til det madhysteri, der ind i mellem kan herske: ”Mad skal skabe glæde, og danne fællesskaber, fremfor at dele os op i grupper, der enten tilbeder det Nordiske Køkken eller er gået i Stenaldergrøften. Maden er brændstoffet til, at vi kan få det optimale ud af hverdagen, men det er også muligheden for at dele en berigende sanseoplevelse, og den synes jeg, vi skal tage os tid til: Både til at lave den og til at nyde den.” siger Anne-Sophie Lahme. Køkkenterapi er smækfyldt med enkle, smagfulde og ofte grønne retter, der alle kan laves efter endt arbejdsdag og som ikke kræver hverken særligt udstyr, rejser udenlands efter ingredienser eller et kursus i franske teknikker, inden man kan gå i gang. Fakta om bogen: Indeholder 8 kapitler, der tager dig fra morgenmad, over frokost, fisk, salater, aftensmad og desserter Hver eneste opskrift er let at gå til og langt de fleste passer ind i en almindelig hverdag. Samtlige opskrifter er - med mindre andet er angivet -  beregnet til to personer, så man hverken behøver leve et kernefamilieliv eller være dygtig til matematik for at kunne bruge opskrifterne. Der er flere end 70 opskrifter indeholdt i bogen Alle fotos er af Ditte Ingemann Foodstyling af Anne-Sophie selv.
  •  
     
     
     
    Spis dig FITSpis dig FITAnne BechSPIS DIG FIT er til dig, der ønsker en sund og slank livsstil, men også gerne vil spise andet end kål og kylling. Anne Bech har samlet de bedste, enkle opskrifter fra sit sunde, slanke og grønne køkken og viser dig, hvordan du både kan tabe dig overflødige kilo, have det godt i din krop og samtidig spise dessert på en hverdag. Du får sunde alternativer til comfort food, morgenmad du bliver stærk og glad af, lækker frokost, aftensmad som hele familien kan være med på, søde fristende desserter og godt glutenfrit brød. Bogen indeholder: 70 opskrifter til dit nye slankere liv. Kostplaner til dig, der er begynder og til dig, der allerede lever FIT. Ny inspiration til hvordan du kan sætte dine måltider sammen. Anne Bech er fitness-ekspert, personlig træner og kendt fra både radio og tv. Hun er forfatter til bestsellerne Guide til gudindekrop, Bikini bootcamp, FIT på 100 dage, Toptrimmet på 12 uger og senest Tab dig hvor du vil. SPIS DIG FIT er Anne Bechs første opskriftsbog.
  •  
     
     
     
    Frøken Jensens Julemad - appFrøken Jensens Julemad - appFrøkenKristine Marie JensenMed "Frøken Jensens Julemad" får du de bedste og sikreste opskrifter på alle de klassiske danske juleretter. Her er alt til julemiddagen, julefrokosten, adventshyggen og julebagværket. I alt 29 opskrifter fra hele Danmarks madbibel, "Frøken Jensens Kogebog".
  •  
     
     
     
    Klassisk TobiasKlassisk TobiasTobias HamannI Tobias’ verden er kager kunst. En kunst, du kan lære, og en kunst, der skal spises. I denne bog fortolker Tobias 72 klassiske kager og bagværk og giver dem nyt liv. Nogle af opskrifterne kommer til at tage dig lang tid at mestre. Andre kan du spise om en time. Fælles for dem er, at de kan noget særligt, og at de er skabt med kærlighed. TOBIAS HAMANN er kagekunstner og eventyrer. Han vandt Den Store Bagedyst i 2014.
  •  
     
     
     
    Naturlig madNaturlig madKatrine TuborghNATURLIG MAD handler om at spise så uforarbejdede fødevarer som muligt og om at give sin krop det bedste udgangspunkt for at blive stærk, sund og sygdomsfri. Fra Katrine Tuborghs eget køkken får du her 70 enkle opskrifter på sund og grøn naturlig mad til hele familien. Alle opskrifter er uden korn, sukker og mælkeprodukter og er enkle nok til, at børnene også kan være med i køkkenet.  GØR DIN FAMILIE GRØN OG GLAD og find ny inspiration til sund morgenmad og brunch, smukke salater, nemme retter med fisk og kød, lækkert grønt tilbehør og søde desserter.
  •  
     
     
     
    Alkaline living. En enkel guide til et sundt livAlkaline living. En enkel guide til et sundt livBettinna Laxholm Delfs, Maiken BuchwaldSund, slank & glad Denne bog er til dig, der drømmer om være sund og slank. Til dig, der vil sove godt og vågne frisk og veludhvilet. Til dig, der gerne vil være glad, fuld af energi og undgå sygdom. ALKALINE LIVING er ikke en kur, men et sæt enkle retningslinjer for hvordan du med små ændringer i dine hverdagsvaner kan rette op på syre-base-balancen i kroppen og gøre en markant forskel i dit liv. Forholdet mellem syre og base i kroppen spiller en afgørende rolle for, hvordan du har det. Om du er sund, slank og glad - eller døjer med overvægt, stress, mangel på energi og måske endda smerter og sygdom. I ALKALINE LIVING får du en inspirerende guide til, hvordan du gennem kost, motion og mentalt velvære mindsker syreniveauet, og giver din krop optimale vilkår. Du får lækre opskrifter, blid træning og gode råd om livsstil, søvn, fordøjelse og antiage, der er nemme at tilpasse netop din hverdag. Når du spiser og lever basisk Bevarer du din naturlige vægt Forebygger du livsstilssygdomme Udsætter du alderdommen Forbygger du stress og er i balance Opbygger du overskud i hverdagen Sover du igennem og godt om natten Har du masser af energi Har du en effektiv fordøjelse Holder du din mave flad Styrker du dit syn og har øjne, der stråler Er du let i kroppen og har ro i tankerne BETTINNA LAXHOLM DELFS er bevægelsespædagog, kostvejleder og livsstilscoach og har i 30 år guidet mennesker til en sundere livsstil og mere glæde og velvære i hverdagen. Hun er Master i NLP, EFT-terapeut, META-Health Master mm. og har udviklet det holistiske træningssystem Body Balance.  
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til sund fordøjelseDen letteste vej til sund fordøjelseGitte Heidi RasmussenDøjer du med oppustethed, forstoppelse og mavesmerter? Så er du ikke alene. Mere end to millioner danskere har dagligt problemer med fordøjelsen, og det går ud over både energi, velvære og ikke mindst livskvalitet. Den gode nyhed er, at du kan gøre noget ved det. Generne skyldes nemlig ofte den mad, vi spiser. I 'Den letteste vej til sund fordøjelse' får du 200 enkle opskrifter, der booster sundheden i mave og tarm - og giver dig den daglige velvære tilbage. Oven i kan du glæde dig over mere sundhed generelt. En god fordøjelse er nemlig afgørende for, at kroppen får de næringsstoffer, den har brug for at holde dig sund, glad og fuld af energi.
  •  
     
     
     
    Mit grønne køkkenMit grønne køkkenDitte IngemannSpis sundt - spis grønt Vil du gerne spise mere grønt – men hænger du fast i de samme retter og råvarer? Så står du med den rigtige bog i hånden. I MIT GRØNNE KØKKEN serverer Ditte Ingemann 80 fantastiske retter med ekstra grønt, der kan spises alene - men også bruges som tilbehør til kød, fisk og fjerkræ. Der er altså ikke tale om en klassisk vegetarkogebog, men en kogebog, der har det grønne som omdrejningspunkt i stedet for kødet. Glæd dig til nye, spændende salater, farverige supper, grønne hovedretter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om morgenmad og inspiration til, hvordan du får ekstra grønt ind i dagens måltider. I MIT GRØNNE KØKKEN FÅR DU: 80 hverdagsopskrifter med ekstra grønt Grønne hovedretter og lækre bud på tilbehør og garniture Enkle opskrifter med få råvarer - og masser af smag Inspiration til at spise mere grønt hver dag Sæsonguide over det bedste grønt lige nu En oversigt over hvilke retter, der passer til hhv. kød, fisk og fjerkræ ... Kort sagt en enkel og brugbar kogebog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter. DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs, The food Club. Hun er fast madskribent i Politiken, hyppig gæst i Go’ morgen Danmark og forfatter til ”Sukkerfri børnefest”, ”Low Carb”, ”Sunde søde sager” og ”Salater”.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til mere 5:2Den letteste vej til mere 5:2Gitte Heidi RasmussenFem dage med ganske almindelig mad og to dage med næsten ingenting. Så enkle er principperne for den populære 5:2 kur, som er en effektiv slankekur.   I Den letteste vej til mere 5:2 har vi endnu en gang gjort det let for dig at følge 5:2 kuren. Vi har samlet 200 nye opskrifter på 200 kalorier, så du slipper for at tælle kalorier op på de dage, hvor du skal faste let. Du skal bare spise to-tre af de små, velsmagende måltider fra bogen, så du rammer enten 500 kalorier (for kvinder) eller 600 kalorier (for mænd). Opskrifterne er til både morgen, middag og aften, og du får også inspiration til lette snacks og energiboostende småretter.   Gitte Heidi Rasmussen er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og nærende mad.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til Low CarbDen letteste vej til Low CarbGitte Heidi RasmussenVil du gerne tabe dig? En effektiv metode til at komme af med de ekstra kilo er at skære ned på mængden af kulhydrater i din kost – eller med et engelsk udtryk at spise low carb. Ud over at give et hurtigt vægttab tiltaler metoden mange, fordi du kan spise dig mæt i velsmagende mad – samtidig med at du går ned i vægt. I denne bog får du 200 opskrifter, der gør det let og lækkert at leve low carb. Grundreglen er enkel: Skær ned på kulhydraterne. Det vil sige undgå sukker, frugt, brød, ris, pasta, bælgfrugter, kartofler og rodfrugter. I stedet skal du spise dig mæt i kød, fisk, fjerkræ, nødder, ost, lækre dressinger og masser grønt. Følger du bogen nøje og spiser morgenmad, frokost, aftensmad og måske et enkelt mellemmåltid efter opskrifterne, får du cirka 1.200 kalorier pr. dag. Det giver dig et vægttab på 4-6 kilo på 4 uger. Gitte Heidi Rasmussen er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.
  •  
     
     
     
    Sukkerfri børnefestSukkerfri børnefestDitte IngemannFEST er kodeordet i denne glade kogebog til børn og deres voksne. For selv om opskrifterne i bogen er sundere alternativer til almindelige kager og søde sager, så er der stadig masser af plads til fest, farver og velsmag. Der er ingen tvivl om, at børn er vilde med søde sager, og det gælder nok også de fleste voksne. I denne kogebog slår den populære blogger og bachelor i sundhed og ernæring, Ditte Ingemann, et slag for at pakke de farvestrålende, syntetiske slikposer væk og i stedet gå i køkkenet med børnene og trylle lækre sager frem sammen. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at skære ned på sukkeret og stadig lave festlige kager og desserter, der får mundvandet til at løbe hos både børn og voksne. Bogen indeholder 40 opskrifter, hvor det hvide sukker er skiftet ud med sundere alternativer som kokossukker, sukrin og frisk og tørret frugt. Der er både hurtige, enkle opskrifter, som børn kan lave på egen hånd – og nogle, som er mere tidskrævende og kræver hjælp fra en voksen. For at gøre det let er alle opskrifter udstyret med et mærke, så du kan se sværhedsgraden: LET: Enkle og hurtige opskrifter, som børn kan lave med bare lidt guidning af en voksen. MELLEM: Opskrifter, der kræver lidt mere tid og teknik, men som børn sagtens kan lave med en smule hjælp fra en voksen. SVÆR: Lidt sværere opskrifter, der skal laves sammen med en voksen, da de er tidskrævende og ofte kræver brug af ovn og andre køkkenmaskiner. I bogen får I opskrifter på boller & bagværk, små & store kager, is, drikke og masser af børnevenligt guf. DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære blogs, The Food Club. Hun er desuden forfatter til Low carb fra The Food Club, Sunde søde sager fra The Food Club og Salater fra The Food Club.
  •  
     
     
     
    PizzaPizzaClaes Benthien, Gorm WiswehHer er kogebogen, der gør det muligt selv at lave "rigtig" pizza. Tilgængelige opskrifter alle kan lave, blot man har en ovn, en bagesten og lysten til at fabrikere "the real thing" i sit eget køkken. Kun fantasien sætter grænserne. En kogebog med og af den unge og anmelderroste gourmetpizzabager Gorm Wisweh. Rigt illustreret. Ca. 35 opskrifter og forslag til snacks og tilbehør.  
  •  
     
     
     
    Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugterHåndbog i vinfremstilling på danske bær og frugterAnita Holmen, Lis PoulsenForfatternes formål med denne bog er at sikre, at det bliver en fornøjelse at lave vin og ikke en ærgrelse. Resultatet skal være godt hver gang og ikke afhænge af tilfældigheder. Bogen er skrevet så både den, der allerede har prøvet at lave vin og den, der gerne vil i gang med denne syssel, vil have glæde af den. Begynderen finder her en grundig og systematisk gennemgang af alle faser i vinfremstilling og vil derfor straks kunne få et godt produkt ud af de råvarer og anstrengelser, der investeres. For den, der allerede har nogen erfaring i vinfremstillingens ædle kunst, er der masser af inspiration og nye ideer at hente i bogens mere end 100 opskrifter på alle slags vine og meget mere at lære om de processer, der indgår i en produktion. Bogen er en opslagsbog, der giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a. Et detaljeret stikordregister gør det nemt at finde frem til den oplysning, man har brug for. Lis Poulsen og Anita Holmen – 4. generation i en familie, der laver vin på danske bær og frugter – stiller hermed hele deres store erfaringsmateriale til rådighed for læseren.
  •  
     
     
     
    Alkaline kogebogenAlkaline kogebogenStephan DomenigAlkaline-kogebogen er efterfølgeren til den internationale bestseller, Alkaline-kuren. Kogebogen indeholder mere end 100 skønne, basiske opskrifter fra køkkenet på den prisvindende klinik, FX Mayr Health Center, der har hjulpet tusindvis af mennesker med at tabe sig og ændre deres liv gennem basisk livsstil. Opskrifterne er enkle, lavet på årstidens råvarer og sprængfyldt af energi og næring. De henvender sig til dig, der gerne vil have det godt - både fysisk og psykisk. En alkaline eller på dansk basisk livsstil booster fordøjelsen og giver ny energi, samtidig med at du taber dig, får sundere hud, et bedre immunforsvar og føler dig lettere, yngre og generelt bedre tilpas. Alkaline har mange tilhængere over hele verden blandt andet skuespiller og sundhedsguru Gwyneth Paltrow, supermodel Elle Macpherson og skuespiller Uma Thurman, og med Alkaline-kogebogen er det blevet endnu lettere for dig at følge den samme effektive kur. Alkaline-kogebogen er skrevet af læge Stephan Domenig samt kok og ekspert i basisk mad Heinz Erlacher. Stephan Domenig er lægelig direktør på den velrenomerede klinik F.X. Mayr Health Center, hvor man i 100 år har haft stor succes med Alkaline-kuren. Udover at være direktør og Mayr-læge, er Stephan Domenig certificeret inden for ortomolekylær medicin og anvendt kinesiologi. Heinz Erlacher har været kok på FX Mayr Health Center siden 2006, før det var han souschef i 9 år. Han har også arbejdet på andre velrennomerede kurhoteller, og med sine 20 års erfaring i branchen er Heniz også en efterspurgt ernæringskonsulent for topidrætsfolk.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til proteinkurenDen letteste vej til proteinkurenGitte Heidi RasmussenKickstart dit vægttab med ekstra proteiner – og tab op til 5 kilo på bare 4 uger. Vil du gerne af med de ekstra kilo, spiller protein en vigtig rolle. Ikke kun fordi protein mætter særdeles godt – det sætter også gang i forbrændingen, og det er helt afgørende, hvis du gerne vil tabe dig. I Den letteste vej til proteinkuren får du 200 velsmagende opskrifter med ekstra protein, og du behøver hverken at tælle kalorier eller tænke over portionsstørrelser – det har vi allerede gjort for dig. Følger du opskrifterne nøje og spiser morgenmad, frokost, aftensmad og et mellemmåltid efter bogen, får du cirka 1.200 kalorier om dagen. Det giver et vægttab på op til 5 kilo på bare 4 uger. I BOGEN FÅR DU: * 200 lækre opskrifter med ekstra protein. * Opskrifter til alle måltider. Glæd dig til dampende varme supper, spicy wokretter og morgenmad, der får tænderne til at løbe i vand. * Kalorie- og proteintabeller, der gør det let at holde styr på din kost. Kort sagt en simpel, men effektiv kur til dig, der gerne vil ned i vægt og samtidig spise dig mæt i lækker mad med kød, fisk og fjerkræ.   Den letteste vej til proteinkuren er skrevet af ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Heidi Rasmussen, der har skrevet en lang række kogebøger. Hun er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.
  •  
     
     
     
    SlotskagerSlotskagerTorben BangTORBEN BANG er slotskonditor på Kokkedal Slot Copenhagen og står bag det populære arrangement Te på Slottet, hvor han inviterer indenfor til et veritabelt overflødighedshorn af de fineste hjemmelavede slotskager. Under krystallysekronerne i slottets Havesal byder han på smørbagte teboller, slotskringle, overdådige lagkager, delikate småkager, fyldte chokolader og lækker marcipankonfekt – alt sammen serveret på étagère og fint kongeligt porcelæn. I SLOTSKAGER afslører han sine hemmeligheder og viser dig, hvordan du kan kreere dit helt eget slotskagebord hjemme – med inspiration lige fra klassisk dansk bagværk med et elegant twist over finere fransk konditorkunst til storladne chokoladekreationer. Det handler om at frembringe ypperlige sanseoplevelser i selv de allermindste bidder, og der gås ikke på kompromis med hverken velsmag, kvalitet eller fedtprocenter. Kort sagt: Det skal være kalorierne værd!
Resultat: 1-24 (af 178)   Side: 1 2 3 ... 8  Forrige  

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!