Mad & Vin
 
 
 
 
Find titel i denne kategori
Søg
 
 
 
 
Sortering Vis pr. side Visning
Resultat: 1-24 (af 178)   Side: 1 2 3 ... 8  Forrige  
  •  
     
     
     
    LêLês grønne køkkenLêLês grønne køkkenAnh Lê (17) 0Vietnamesisk mad er sund, (kalorie)let og lækker. Der bruges masser af grøntsager og krydderurter - og kun ganske lidt kød og fisk, hvilket passer perfekt med tidens sundhedsbølge. I 'LêLês grønne køkken' får du et indblik i, hvad folkene bag den populære restaurant selv spiser, når de samles omkring bordet privat eller sammen med deres personale. Det er enkle og forfriskende retter opdelt i delikat fingermad, spændende supper og sprøde salater, der traditionen tro bliver stillet midt på bordet, så alle kan sammensætte deres egen tallerken. Ingredienserne finder du i supermarkedet eller hos din lokale etniske købmand. 
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til 5:2 kurenDen letteste vej til 5:2 kurenGitte Heidi Rasmussen (21) 0Fem dage med ganske almindelig mad og to dage med næsten ingenting. Så enkle er principperne for den nye populære 5:2 slankekur. Måske er det derfor, at så mange mennesker er hoppet med på vognen, ikke mindst mændene, der sætter pris på det klare budskab: Max 600 kalorier dagligt, vælg selv hvilke to af ugens syv dage du faster. For kvindernes vedkommende hedder det 500 kalorier. 'Den letteste vej til 5:2 kuren' indeholder 200 opskrifter på ca. 200 kalorier. Opskrifterne gør det enkelt at klare sig igennem kurens to ugentlige fastedage og sikrer at kuren bliver en succes. Bogen indeholder små lette måltider, der smager dejligt i sig selv og kan holde sulten for døren. Her er opskrifter på morgenmad, frokost og aftensmad, samt snack-light og energiboosters. kalorier. Desuden giver bogens forfatter, Gitte Heidi Rasmussen - der er ernærings- og husholdningsøkonom og ugebladet SØNDAGs ekspert i sund og slankende mad - en række tips til, hvordan du kommer hele vejen i mål.  
  •  
     
     
     
    Mikkellers bog om ølMikkellers bog om ølPernille Pang, Mikkel Borg Bjergsø (27) 0Mikkel Borg Bjergsø er manden bag det banebrydende danske mikrobryggeri Mikkeller, ølverdenens svar på Noma. I denne bog gør han dig til en bedre ølkender og viser dig, hvordan du kan lave spændende og velsmagende bryg derhjemme. MIKKELLERS BOG OM ØL guider dig igennem hele brygprocessen og fortæller dig alt, du skal vide for at komme i gang med at brygge derhjemme – om råvarer, udstyr og maltkværning, om mæskning, kogning og humletilsætning og om gæring, lagring og flaskning. Samtidig får du 25 unikke Mikkeller-opskrifter. De spænder fra gode begynderøl som pale ale og brown ale til mere komplekse øl som barley wine, røgstout og belgisk wild ale, så der er noget for både begyndere og erfarne hjemmebryggere. Læs også om Mikkellers vej fra hobbyeksperiment til trendy mikrobryggeri, øllets historie, 90’ernes mikrobrygrevolution, øl og mad og de væsentligste ølstilarter fra lys pilsner over velhumlet IPA til lambic og heftig quadrupel.
  •  
     
     
     
    Salater fra The Food ClubSalater fra The Food ClubDitte Ingemann (47) 0'SALATER fra The Food Club' indeholder mere end 80 opskrifter på knasende sprøde og sunde salater, der er nemme at tilberede og lige til at stille på middagsbordet året rundt. Salaterne er opdelt efter råvarernes farve, der samtidig fortæller noget om, hvilke vitaminer, mineraler og andre sunde sager, der gemmer sig i de livgivende frugter og grøntsager. Bogen er skrevet af Danmarks nye salatdronning, Ditte Ingemann fra The Food Club.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til raw foodDen letteste vej til raw foodGitte Heidi Rasmussen (0) 0'Den letteste vej til raw food' indeholder 200 opskrifter på velsmagende hverdagsmad, der gør det nemt at følge raw food-trenden. Du får både opskrifter til morgen, middag og aften – og sunde, søde desserter, du kan sige ja til med god samvittighed. Raw food henvender sig til dig, der gerne vil spise lækker mad med masser af sprøde, rå grøntsager, friske bær, gryn, korn og sunde nødder. Måske skrue ned for kødet og op for det grønne. Og drømmer om en krop, der strutter af energi, velvære og overskud. Raw food handler om at få det optimale ud af dine friske råvarer og flest mulig sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler i hver bid – og samtidig have fokus på velsmag og madglæde. Kort fortalt skal du spise masser af rå grøntsager, bær, gryn, korn, nødder og frø – og undgå fødevarer, der har været varmet op til mere end 42 grader. Årsagen er, at en stor del af de sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler i friske råvarer skulle forsvinde, når du varmer maden op. Undgår du opvarmning, får du med andre ord det optimale ud af råvarerne – og som bonus en slank krop fyldt med vitaminer. Bogen er skrevet af Gitte Heidi Rasmussen, der er ernærings- og husholdningsøkonom.Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.
  •  
     
     
     
    LOW CARB fra The Food ClubLOW CARB fra The Food ClubDitte Ingemann (9) 0Spis dig sund & slank i skøn mad med få kulhydrater. LOW CARB fra The Food Club er en inspirerende sundhedsbog til alle, der elsker god mad – men gerne vil tabe sig, spise sundere eller bare holde vægten. Bogen rummer mere end 80 fantastiske opskrifter på sund, velsmagende low carb-mad. Det betyder få kulhydrater, intet tilsat sukker, ingen forarbejdede fødevarer og få kornprodukter. Til gengæld masser af proteiner, sprøde grøntsager og sunde fedtstoffer. Og selvfølgelig også sunde, lækre desserter. LOW CARB fra The Food Club er proppet med livsglæde og skøn mad, der ikke kun giver dig slank krop, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse og mindre trang til søde sager – det smager også fantastisk. I bogen finder du udover 80 skønne opskrifter, masser af tips og tricks til low-carb-kost samt tre menuplaner, der gør det let for dig at sammensætte dit nye low carb-liv og følge det. LOW CARB fra The Food Club er en sundhedsbog… … til dig, der gerne vil tabe dig … til dig, der gerne vil holde vægten … til dig, der gerne vil leve sundere … til dig, der træner meget og har brug for ekstra kulhydrat Ditte Ingemann er passioneret madelsker, bachelor i ernæring og sundhed og kvinden bag Danmarks smukkeste blog, The Food Club, hvor hun selv udvikler, styler og fotograferer maden. Ditte er også forfatter til ”Sunde søde sager fra The Food Club” og ”Salater fra The Food Club”.
  •  
     
     
     
    SUPER 5:2SUPER 5:2Jerk W. Langer, Louise Bruun (28) 0Vil du gerne give din sundhed et skub i den rigtige retning? Tabe dig, få mere energi, en stærk krop og en bedre fordøjelse? Måske bedre søvn og bedre humør? Så står du med den rette bog i hænderne. SUPER 5:2 er en effektiv og inspirerende guide til dig, der gerne vil leve sundere – én gang for alle. Kostekspert Louise Bruun og læge Jerk W. Langer har forvandlet deres store erfaring og den nyeste forskning til en 10-ugers kur, der ikke alene giver dig et vægttab på op til 10 kg – men også en krop, der sprudler af energi, styrke, velvære og livsglæde. SUPER 5:2 bygger på 5:2-princippet, hvor du faster let i to dage og spiser almindeligt i fem dage. Som noget helt nyt får du i denne bog både opskrifter til fastedagene og til de fem dage, hvor du ikke faster. Du får også et enkelt og effektivt træningsprogram samt masser af gode råd om livsstil, søvn, fordøjelse og meget andet. Kort sagt alt det, du har brug for for at opnå dit mål. Og alle kan være med.   I SUPER 5:2 FÅR DU: * Opskrifter på skøn mad til både fastedage og de dage, hvor du ikke faster. * Enkelt og effektivt træningsprogram, du kan følge uge for uge. * Tips til, hvordan du giver krop, livsstil, fordøjelse, søvn og humør et sundt boost.   Louise Bruun er ernæringsterapeut, personlig træner og kendt fra magasiner og tv. Hun har i 10 år rådgivet danskere om at få den krop, den energi og det liv, de drømmer om. Jerk W. Langer er læge og foredragsholder. Han er ekspert på flere tv-programmer og en af Danmarks mest benyttede kommentatorer og skribenter om sundhed, motion og vægttab.
  •  
     
     
     
    Alkaline kurenAlkaline kurenStephan Domenig (22) 0Spis dig til sundhed, velvære og ny energi. 14 dage. Mere behøver du ikke for at give din sundhed et markant skub i den rigtige retning, tabe de ekstra kilo og få mere energi og overskud. ALKALINE-KUREN er en 14-dages syre-base-kur, der bringer din fordøjelse i balance og giver din krop dens naturlige sundhed og vægt tilbage. Samtidig får du ny energi, sundere hud, et bedre immunforsvar og bliver mindre oppustet. Kuren består af et sæt enkle, men effektive principper for kost og livsstil, der nemt kan passes ind i en travl hverdag – og bygger på mere end 100 års praksis med et af Europas mest effektive kost- og sundhedssystemer. I ALKALINE-KUREN får du en komplet guide til, hvordan du gennem kosten giver din krop optimale vilkår. I første del af bogen får du forklaringen på, hvordan og hvorfor Alkaline-kuren virker, derefter får du en detaljeret 14 dages kur, der holder dig i hånden dag for dag. I bogens sidste del får du opskrifter på skøn mad, der giver din krop og fordøjelse det bedste udgangspunkt. Både nu og fremover. Bogens forfatter Stephan Domenig er lægelig direktør på den velrenomerede klinik The Original F.X. Mayr Health Center, Mayr-læge og certificeret inden for almen og akut medicin, ortomolekylær medicin, kinesiologi og kiropraktik.   I ALKALINE-KUREN FÅR DU: * 14 dages kur, der giver dig sundhed, velvære og mere energi * Opskrifter på skøn basisk mad * Tips til, hvordan du holder dit system i balance – og få din krop til at fungere bedre * Ph-strips, så du kan måle din syre-base-balance   ALKALINE-KUREN GØR DET AF MED GENER SOM… * Forstoppelse og oppustethed * Mangel på energi * Svigtende koncentration * Overvægt * Tør, slap og glansløs hud
  •  
     
     
     
    LêLês gadekøkkenLêLês gadekøkkenAnh Lê (9) 0På få år er den vietnamesiske restaurant LêLê på Vesterbro i København blevet et tilløbsstykke. Nu får du mulighed for også derhjemme at lave mad fra det vietnamesiske gadekøkken. Bogen kommer hele vejen rundt om den inspirerende og velsmagende vietnamesiske tradition - her er friske forårsruller, sprøde wontons, krydrede supper, overraskende salater, grill- og nudelretter, eksotiske desserter samt forfriskende cocktails og softdrinks - bl.a LêLês berømte Limelemonade. Retterne tager udgangspunkt i både det traditionelle og det moderne vietnamesiske køkken og er samtidig inspireret af Anh Lês mange rejser og opvæksten i Danmark. Bogen fortæller også den fantastiske historie om familien LêLê, der kom til Danmark som bådflygtninge og startede en grillbar i Ålborg. Og om de fire søskende som nu sammen driver en af Københavns mest velbesøgte restauranter.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til LCHF kurenDen letteste vej til LCHF kurenGitte Heidi Rasmussen (0) 0'Den letteste vej til LCHF kuren' indeholder 200 opskrifter på let og slankende hverdagsmad, der mætter, fordelt på morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og energiboosters. Desuden giver bogens forfatter, Gitte Heidi Rasmussen - der er ernærings- og husholdningsøkonom og ugebladet SØNDAGs ekspert i sund og slankende mad - en række tips til, hvordan du kommer hele vejen i mål. LCHF er en nem og effektiv slankekur, hvor du hurtigt kan slippe af med de overflødige kilo. Low Carb High Fat opskrifterne indeholder proteinrige råvarer som fisk, æg, kød og nødder. Til gengæld er lyst brød, kartofler, pasta og ris bandlyst, lige såvel som de fleste rodfrugter og frugt. Med LCHF skal man kort sagt undgå dét, der indeholder for mange kulhydrater – men ikke spare på naturlige fedtstoffer, som også omfatter animalsk fedt. LCHF-kost har den positive virkning, at man bliver mæt, spiser mindre og derfor automatisk indtager færre kalorier.  
  •  
     
     
     
    SUNDE SØDE SAGER fra The Food ClubSUNDE SØDE SAGER fra The Food ClubDitte Ingemann (42) 1Med inspiration fra denne smukke kogebog kan du nu snuppe en energibar, når du går sukkerkold, eller servere en dejlig dessert for din familie - uden dårlig samvittighed . SUNDE SØDE SAGER indeholder mere end 70 opskrifter på kager, tærter, is, energi-snakcs og desserter - samt et kapitel med sundt børneguf. De søde sager indeholder ikke hvidt raffineret sukker, men er derimod sødet med alternativer som frisk eller tørret frugt, rå honning, sirup, palmesukker mm. Mange af opskrifterne er desuden glutenfrie. Bagest i bogen findes et mini-leksikon over de anvendte råvarer og produkter, så alle nybegyndere trygt kan prøve kræfter med at bage sukker- og glutenfrit.
  •  
     
     
     
    ToscanaToscanaCamilla Bondo Pedersen, Anne Mette Rosendahl Ariani (59) 0En kærlighedserklæring til Toscana - en stor, smuk og rigt illustreret stemningsbog. Forfatterne fortæller med vid og begejstring om de berømte vinområder, det lokale køkken, landskaberne og egnens historie. De fortæller blandt meget andet om, hvorfor der ikke er salt i det toscanske brød og peger på den 1.000 år gamle årsag. De fortæller også om olivenolien, om den skøre safranproducent Egisto, om Michelangelos passion for lardo di colonnata, om hvorfor toscansk dessertvin kaldes ’den hellige vin’, vin santo, hvad sammenhængen er mellem den fine dame Caterina af Medici og det franske køkken, ligesom de afslører, hvad den sorte hane laver på flaskehalsen af alle Chianti Classico-vine mm. Læserne bliver undervejs præsenteret for den lokale befolkning og deres stolte traditioner, og der falder masser af gode opskrifter af på klassiske retter fra Toscana.  
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til stenalderkostDen letteste vej til stenalderkostGitte Heidi Rasmussen (0) 0Stenalderkost (eller palæo) er inden for ganske få år blevet en ekstremt populær måde at spise på. Konceptet er enkelt: Spis som vores forfædre i stenalderen, og bliv både slankere, stærkere, sundere og mere energisk. Med ”Den letteste vej til stenalderkost” bliver det nemt og bekvemt at følge palæo-principperne. Bogen indeholder 200 helt enkle opskrifter til alle dagens måltider. De består primært af frugt, nødder, bær, æg, fisk, kød og grøntsager og indeholder ikke stivelse. Der er tale om sund og naturlig mad, som din krop vil elske, fordi den gennem mange tusind år er blevet biologisk programmeret til at optage netop denne slags føde. Det har kort sagt aldrig været nemmere at gøre stenalderkost til en del af din hverdag – og finde din indre hulemand eller -kvinde frem igen. ”Den letteste vej til stenalderkost” er en del af Gyldendals populære ”Den letteste vej til”-serie, som også inkluderer bestsellerne ”Den letteste vej til 5:2 kuren” og ”Den letteste vej til LCHF kuren”.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til mere 5:2Den letteste vej til mere 5:2Gitte Heidi Rasmussen (0) 0Fem dage med ganske almindelig mad og to dage med næsten ingenting. Så enkle er principperne for den populære 5:2 kur, som er en effektiv slankekur.   I Den letteste vej til mere 5:2 har vi endnu en gang gjort det let for dig at følge 5:2 kuren. Vi har samlet 200 nye opskrifter på 200 kalorier, så du slipper for at tælle kalorier op på de dage, hvor du skal faste let. Du skal bare spise to-tre af de små, velsmagende måltider fra bogen, så du rammer enten 500 kalorier (for kvinder) eller 600 kalorier (for mænd). Opskrifterne er til både morgen, middag og aften, og du får også inspiration til lette snacks og energiboostende småretter.   Gitte Heidi Rasmussen er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og nærende mad.
  •  
     
     
     
    Bikiniklar med 5:2Bikiniklar med 5:2Gitte Heidi Rasmussen m.fl., Gitte Heidi Rasmussen m.fl. (0) 0 Komplet 28-dages kostplan 80 lækre og appetitlige slankeopskrifter 40 opskrifter på 200 kalorier Spis mættende, sund og slankende mad fem dage om ugen, og fast let to dage, så dit vægttab får det sidste og afgørende kick inden sommer. Dét er formlen i BIKINIKLAR MED 5:2, hvor du får masser af almindelige slankeopskrifter plus en række helt enkle opskrifter på 200 kalorier til dagene med let faste. Du får også en komplet 4-ugers kostplan, som fortæller dig, hvad du skal spise for at blive bikiniklar på rekordtid. Kostplanen dækker både de almindelige dage og fastedagene og giver dig en komplet plan over alle dine måltider i samtlige 28 dage.
  •  
     
     
     
    PizzaPizzaClaes Benthien, Gorm Wisweh (34) 1Her er kogebogen, der gør det muligt selv at lave "rigtig" pizza. Tilgængelige opskrifter alle kan lave, blot man har en ovn, en bagesten og lysten til at fabrikere "the real thing" i sit eget køkken. Kun fantasien sætter grænserne. En kogebog med og af den unge og anmelderroste gourmetpizzabager Gorm Wisweh. Rigt illustreret. Ca. 35 opskrifter og forslag til snacks og tilbehør.  
  •  
     
     
     
    Aldrig mere sukkerkoldAldrig mere sukkerkoldAnne-Li Engström, Nanna Friis, Barbara Bendix Becker (19) 0
  •  
     
     
     
    FIND & SPIS de bedste svampeFIND & SPIS de bedste svampeThomas Læssøe (12) 0En super guide til de bedste danske spisesvampe. Med opskrifter på lækre retter med de indsamlede svampe. Bogen rummer beskrivelser af de ca. 30 bedste spisesvampe med oplysninger om kendetegn, voksesteder og sæson samt muligheder for forvekslinger. Illustreret med fotos af hver enkelt art - hele såvel som gennemskårne. Billedteksterne henviser til kendetegn man skal være særlig på vagt overfor. Bogen indeholder desuden mere end 30 opskrifter på lækre retter med svampe, fx Karl Johan og kammusling på karrysuppe, Bruschetta med kantarel og gedeost og Havtaske med brungul rørhat og grønsager.  
  •  
     
     
     
    FoodieFoodieMarie Holm (9) 0FOODIE er en kombineret essaysamling og kogebog. Skrevet til dig, der synes, at det bedste – næst efter at spise – er at læse om mad. Bogen indeholder opskrifter og essays, der plukker alt det fedeste fra tidens madmode. Det er her, du finder opskriften på Manfreds berømte tatar, guiden til brygning af den perfekte sorte kaffe, reportagen fra Nørrebros lille kultbager og den passionerede tekst om kogning af eget krydderfedt! Blandet med underholdende "Det bedste-lister", fine fotos og cool tegninger.   
  •  
     
     
     
    ZEN og kunsten at vedligeholde en surdejZEN og kunsten at vedligeholde en surdejNiels Plum, Carl Plum (47) 0Suverænt nørdet bagebog med opskrifter på brød i verdensklasse samt anvisninger på, hvordan man holder liv i sin surdej, bygger sin egen stenovn, maler melet og genbruger brødet de følgende dage, skrevet af tvillingerne Niels og Carl Plum. Hvis man ikke allerede er selvforsynende med brød, så bliver man det efter endt læsning.
  •  
     
     
     
    BAG GLUTENFRITBAG GLUTENFRITKarin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen (6) 0Endelig er der en seriøs bagebog, som også giver en LYST til at bage glutenfrit. Madbillederne i BAG GLUTENFRIT er ikke kun smukke og sanselige, de giver også læserne blod på tanden til at bage brød og kager uden gluten. Flere og flere mennesker vælger af spise glutenfrit, enten fordi de er nødt til det (glutenallergikere,) eller fordi de føler, at de får det bedre af det (glutenintolerante). Bogen indeholder cirka 50 glutenfrie opskrifter på brød, kager, grød, mysli, pandekager, pizzaer og tærter. Opskrifterne er enkle og lette at gå til. Bagest i bogen findes et fremragende minileksikon over de anvendte råvarer og produkter, så alle nybegynderne kan få et indblik i den glutenfrie verden.
  •  
     
     
     
    Smag på SønderjyllandSmag på SønderjyllandInge Adriansen (8) 0Inge Adriansens "Smag på Sønderjylland" er en kulturhistorisk kogebog, der vil skildre såvel kosttraditioner som nutidens gastronomi i hele grænselandet, dvs. Sønderjylland-Schleswig. I modsætning til almindelige kogebøger vil denne bog indeholde en række fortælllinger om landsdelens særlige historie sammenkædet med 60 opskrifter på sønderjyske og slesvigske retter, bagværk og gode drikke. Kulturmødet mellem tysk og dansk har gennem århundreder sat et markant præg på Sønderjylland-Schleswig, også på det smagsmæssige område. Her mødes dansk, nørrejysk, holstensk og frisisk kostkulturer og indgår en symbiose, der også er tilsat påvirkninger udefra. Det er denne sammensmeltning af mange kosttraditioner, der er særegen for grænselandet og har skabt en grænseoverskridende kostkultur, som fortsat er levende – og har fået styrket livskraft i det sidste årti takket være en voksende interesse for gode, regionalt fremstillede råvarer.   Der findes en lang række retter, kager og drikkevarer, som opfattes som typisk sønderjyske-slesvigske. De fremstilles af råvarer, der dyrkes i området, og de afspejler både traditioner og nye trends. Det er blandt andet røget skinke, pølser af mange forskellige slags og andre charcuteriprodukter samt retter som torsk i fad, østers og lam fra Vadehavet og mange variationer over hvidkål og grønkål. Området syd for grænsen bidrager med en række frisiske og holstenske retter som Birnen, Bohnen und Speck og surkål med svineskank og ærtepuré.   De sønderjyske slagtere er det erhverv, der fremfor nogen været med til at give et sønderjysk madmæssigt særpræg. De sønderjyske pølser er et karateristisk resultat af forbindelsen sydpå. Mange tyske slagtere flyttede hertil i slutningen af 1800-tallet medbringende gode traditioner for fremstilling af pølser og røgvarer. Også andre indvandrere har sat spor i madkulturen.  Det gælder blandt andet herrnhuterne, der i 1772 grundlagde Brødremenigheden i Christiansfeld. De kom fra Midttyskland og  medbragte opskrifter på honningkager, som fortsat er meget populære.   Siden begyndelsen af 1990'erne er der sket en mærkbar forbedring i udbuddet af gode råvarer i vores region. Den forøgede interesse for kvalitetsprodukter har muliggjort, at der er oprettet en række nye virksomheder, der satser på kvalitet, fx Gråsten Fjerkræ og Skærtoft Gårdmølleri, Naturmælk, Marsklam og Sødam kyllinger.   Velmeriterede ældre virksomheder har fulgt op på denne trend og lancerede nye kvalitetsprodukter, fx Bryggeriet Fuglsang, Sønderjydsk Kål og det genåbnede honningkagebageri i Christiansfeld. Denne positive udvikling vil jeg gerne understøtte med dette bogprojekt, der vil skildre kostraditioner frem til nutiden og - vel at mærke - medtage den tilsvarende udvikling syd for grænsen.
  •  
     
     
     
    HjemmebagtHjemmebagtHanne Risgaard (1) 0Det er enkelt, udbytterigt og sjovt at bage, og grove brød giver os livsnødvendige fibre, vitaminer og mineraler. Når mel, vand, gær og salt transformeres til et duftende, sprødt og velsmagende brød – eller når man med stolthed kan stille en saftig, hjemmebagt kage på bordet – er der magi i luften. Skærtoft Mølle på Als producerer friskmalet, økologisk mel af høj kvalitet. I denne dejlige bagebog har Hanne Risgaard, som ejer Skærtoft Mølle sammen med sin mand, udvalgt sine bedste opskrifter på brød og andet bagværk. Alt er udførligt forklaret og suppleret med alle fornødne oplysninger om bagning, udstyr, ingredienser, forskellige former for hævemidler og surdeje.   Hjemmebagt fortæller om korn og mel – et fantastisk produkt, som vi har direkte fra naturen – og gennemgår systematisk og enkelt vejen til det bedste bagværk. Bagning er et håndværk, alle kan lære, men det er bedst, når det bliver drevet af lyst, forventning og glæde. Når man har opnået den nødvendige rutine, er det at bage som at cykle: Har man først lært det, kan man det resten af livet.   Bogen er smukt illustreret med fotos af Thomas Tolstrup.
  •  
     
     
     
    JUNIORCHEF Mad til familie og gæsterJUNIORCHEF Mad til familie og gæsterCharlotte Nowak (11) 0'JUNIORCHEF Mad til familie og gæster' udfordrer børnene i køkkenet, så det hele ikke er så helvedes forudsigeligt. Charlotte Nowaks opskrifter er sunde, sjove, spændende og super lette at følge for nybegyndere i et køkken på grund af bogens fornøjelige layout: siderne ligner en blanding af en tegneserie, en madblog og en traditionel kogebog med masser af små bokse, ikoner, indkøbssedler, trin-for-trin opskrifter og appetitlige madbilleder. På menuen optræder gamle travere som frikadeller med stuvet spidskål og boller i karry, men også opskrifter på ceviche af laks, bøf bearnaise med grove rodfritter og fiskelobescoves. Børn er dygtigere, end de tror - og når de selv har lavet maden, glider den som regel ned uden problemer. Charlotte Nowak er tidligere Michelin-kok, inden hun konverterede til kogekone-tjansen i en integreret institution.
Resultat: 1-24 (af 178)   Side: 1 2 3 ... 8  Forrige  

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!