Mad & Vin
 
 
 
 
Find titel i denne kategori
Søg
 
 
 
 
Sortering Vis pr. side Visning
Resultat: 1-24 (af 178)   Side: 1 2 3 ... 8  Forrige  
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til mere 5:2Den letteste vej til mere 5:2Gitte Heidi RasmussenFem dage med ganske almindelig mad og to dage med næsten ingenting. Så enkle er principperne for den populære 5:2 kur, som er en effektiv slankekur.   I Den letteste vej til mere 5:2 har vi endnu en gang gjort det let for dig at følge 5:2 kuren. Vi har samlet 200 nye opskrifter på 200 kalorier, så du slipper for at tælle kalorier op på de dage, hvor du skal faste let. Du skal bare spise to-tre af de små, velsmagende måltider fra bogen, så du rammer enten 500 kalorier (for kvinder) eller 600 kalorier (for mænd). Opskrifterne er til både morgen, middag og aften, og du får også inspiration til lette snacks og energiboostende småretter.   Gitte Heidi Rasmussen er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og nærende mad.
  •  
     
     
     
    Mit grønne køkkenMit grønne køkkenDitte IngemannSpis sundt - spis grønt Vil du gerne spise mere grønt – men hænger du fast i de samme retter og råvarer? Så står du med den rigtige bog i hånden. I MIT GRØNNE KØKKEN serverer Ditte Ingemann 80 fantastiske retter med ekstra grønt, der kan spises alene - men også bruges som tilbehør til kød, fisk og fjerkræ. Der er altså ikke tale om en klassisk vegetarkogebog, men en kogebog, der har det grønne som omdrejningspunkt i stedet for kødet. Glæd dig til nye, spændende salater, farverige supper, grønne hovedretter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om morgenmad og inspiration til, hvordan du får ekstra grønt ind i dagens måltider. I MIT GRØNNE KØKKEN FÅR DU: 80 hverdagsopskrifter med ekstra grønt Grønne hovedretter og lækre bud på tilbehør og garniture Enkle opskrifter med få råvarer - og masser af smag Inspiration til at spise mere grønt hver dag Sæsonguide over det bedste grønt lige nu En oversigt over hvilke retter, der passer til hhv. kød, fisk og fjerkræ ... Kort sagt en enkel og brugbar kogebog til alle, der har lyst til at gå på opdagelse i det grønne univers – både kødspisere, vegetarer og dig, der bare er på udkig efter ny inspiration til grønne retter. DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs, The food Club. Hun er fast madskribent i Politiken, hyppig gæst i Go’ morgen Danmark og forfatter til ”Sukkerfri børnefest”, ”Low Carb”, ”Sunde søde sager” og ”Salater”.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til Low CarbDen letteste vej til Low CarbGitte Heidi RasmussenVil du gerne tabe dig? En effektiv metode til at komme af med de ekstra kilo er at skære ned på mængden af kulhydrater i din kost – eller med et engelsk udtryk at spise low carb. Ud over at give et hurtigt vægttab tiltaler metoden mange, fordi du kan spise dig mæt i velsmagende mad – samtidig med at du går ned i vægt. I denne bog får du 200 opskrifter, der gør det let og lækkert at leve low carb. Grundreglen er enkel: Skær ned på kulhydraterne. Det vil sige undgå sukker, frugt, brød, ris, pasta, bælgfrugter, kartofler og rodfrugter. I stedet skal du spise dig mæt i kød, fisk, fjerkræ, nødder, ost, lækre dressinger og masser grønt. Følger du bogen nøje og spiser morgenmad, frokost, aftensmad og måske et enkelt mellemmåltid efter opskrifterne, får du cirka 1.200 kalorier pr. dag. Det giver dig et vægttab på 4-6 kilo på 4 uger. Gitte Heidi Rasmussen er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.
  •  
     
     
     
    Sukkerfri børnefestSukkerfri børnefestDitte IngemannFEST er kodeordet i denne glade kogebog til børn og deres voksne. For selv om opskrifterne i bogen er sundere alternativer til almindelige kager og søde sager, så er der stadig masser af plads til fest, farver og velsmag. Der er ingen tvivl om, at børn er vilde med søde sager, og det gælder nok også de fleste voksne. I denne kogebog slår den populære blogger og bachelor i sundhed og ernæring, Ditte Ingemann, et slag for at pakke de farvestrålende, syntetiske slikposer væk og i stedet gå i køkkenet med børnene og trylle lækre sager frem sammen. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at skære ned på sukkeret og stadig lave festlige kager og desserter, der får mundvandet til at løbe hos både børn og voksne. Bogen indeholder 40 opskrifter, hvor det hvide sukker er skiftet ud med sundere alternativer som kokossukker, sukrin og frisk og tørret frugt. Der er både hurtige, enkle opskrifter, som børn kan lave på egen hånd – og nogle, som er mere tidskrævende og kræver hjælp fra en voksen. For at gøre det let er alle opskrifter udstyret med et mærke, så du kan se sværhedsgraden: LET: Enkle og hurtige opskrifter, som børn kan lave med bare lidt guidning af en voksen. MELLEM: Opskrifter, der kræver lidt mere tid og teknik, men som børn sagtens kan lave med en smule hjælp fra en voksen. SVÆR: Lidt sværere opskrifter, der skal laves sammen med en voksen, da de er tidskrævende og ofte kræver brug af ovn og andre køkkenmaskiner. I bogen får I opskrifter på boller & bagværk, små & store kager, is, drikke og masser af børnevenligt guf. DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære blogs, The Food Club. Hun er desuden forfatter til Low carb fra The Food Club, Sunde søde sager fra The Food Club og Salater fra The Food Club.
  •  
     
     
     
    PizzaPizzaClaes Benthien, Gorm WiswehHer er kogebogen, der gør det muligt selv at lave "rigtig" pizza. Tilgængelige opskrifter alle kan lave, blot man har en ovn, en bagesten og lysten til at fabrikere "the real thing" i sit eget køkken. Kun fantasien sætter grænserne. En kogebog med og af den unge og anmelderroste gourmetpizzabager Gorm Wisweh. Rigt illustreret. Ca. 35 opskrifter og forslag til snacks og tilbehør.  
  •  
     
     
     
    Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugterHåndbog i vinfremstilling på danske bær og frugterAnita Holmen, Lis PoulsenForfatternes formål med denne bog er at sikre, at det bliver en fornøjelse at lave vin og ikke en ærgrelse. Resultatet skal være godt hver gang og ikke afhænge af tilfældigheder. Bogen er skrevet så både den, der allerede har prøvet at lave vin og den, der gerne vil i gang med denne syssel, vil have glæde af den. Begynderen finder her en grundig og systematisk gennemgang af alle faser i vinfremstilling og vil derfor straks kunne få et godt produkt ud af de råvarer og anstrengelser, der investeres. For den, der allerede har nogen erfaring i vinfremstillingens ædle kunst, er der masser af inspiration og nye ideer at hente i bogens mere end 100 opskrifter på alle slags vine og meget mere at lære om de processer, der indgår i en produktion. Bogen er en opslagsbog, der giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a. Et detaljeret stikordregister gør det nemt at finde frem til den oplysning, man har brug for. Lis Poulsen og Anita Holmen – 4. generation i en familie, der laver vin på danske bær og frugter – stiller hermed hele deres store erfaringsmateriale til rådighed for læseren.
  •  
     
     
     
    Alkaline kogebogenAlkaline kogebogenStephan DomenigAlkaline-kogebogen er efterfølgeren til den internationale bestseller, Alkaline-kuren. Kogebogen indeholder mere end 100 skønne, basiske opskrifter fra køkkenet på den prisvindende klinik, FX Mayr Health Center, der har hjulpet tusindvis af mennesker med at tabe sig og ændre deres liv gennem basisk livsstil. Opskrifterne er enkle, lavet på årstidens råvarer og sprængfyldt af energi og næring. De henvender sig til dig, der gerne vil have det godt - både fysisk og psykisk. En alkaline eller på dansk basisk livsstil booster fordøjelsen og giver ny energi, samtidig med at du taber dig, får sundere hud, et bedre immunforsvar og føler dig lettere, yngre og generelt bedre tilpas. Alkaline har mange tilhængere over hele verden blandt andet skuespiller og sundhedsguru Gwyneth Paltrow, supermodel Elle Macpherson og skuespiller Uma Thurman, og med Alkaline-kogebogen er det blevet endnu lettere for dig at følge den samme effektive kur. Alkaline-kogebogen er skrevet af læge Stephan Domenig samt kok og ekspert i basisk mad Heinz Erlacher. Stephan Domenig er lægelig direktør på den velrenomerede klinik F.X. Mayr Health Center, hvor man i 100 år har haft stor succes med Alkaline-kuren. Udover at være direktør og Mayr-læge, er Stephan Domenig certificeret inden for ortomolekylær medicin og anvendt kinesiologi. Heinz Erlacher har været kok på FX Mayr Health Center siden 2006, før det var han souschef i 9 år. Han har også arbejdet på andre velrennomerede kurhoteller, og med sine 20 års erfaring i branchen er Heniz også en efterspurgt ernæringskonsulent for topidrætsfolk.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til proteinkurenDen letteste vej til proteinkurenGitte Heidi RasmussenKickstart dit vægttab med ekstra proteiner – og tab op til 5 kilo på bare 4 uger. Vil du gerne af med de ekstra kilo, spiller protein en vigtig rolle. Ikke kun fordi protein mætter særdeles godt – det sætter også gang i forbrændingen, og det er helt afgørende, hvis du gerne vil tabe dig. I Den letteste vej til proteinkuren får du 200 velsmagende opskrifter med ekstra protein, og du behøver hverken at tælle kalorier eller tænke over portionsstørrelser – det har vi allerede gjort for dig. Følger du opskrifterne nøje og spiser morgenmad, frokost, aftensmad og et mellemmåltid efter bogen, får du cirka 1.200 kalorier om dagen. Det giver et vægttab på op til 5 kilo på bare 4 uger. I BOGEN FÅR DU: * 200 lækre opskrifter med ekstra protein. * Opskrifter til alle måltider. Glæd dig til dampende varme supper, spicy wokretter og morgenmad, der får tænderne til at løbe i vand. * Kalorie- og proteintabeller, der gør det let at holde styr på din kost. Kort sagt en simpel, men effektiv kur til dig, der gerne vil ned i vægt og samtidig spise dig mæt i lækker mad med kød, fisk og fjerkræ.   Den letteste vej til proteinkuren er skrevet af ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Heidi Rasmussen, der har skrevet en lang række kogebøger. Hun er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.
  •  
     
     
     
    SlotskagerSlotskagerTorben BangTORBEN BANG er slotskonditor på Kokkedal Slot Copenhagen og står bag det populære arrangement Te på Slottet, hvor han inviterer indenfor til et veritabelt overflødighedshorn af de fineste hjemmelavede slotskager. Under krystallysekronerne i slottets Havesal byder han på smørbagte teboller, slotskringle, overdådige lagkager, delikate småkager, fyldte chokolader og lækker marcipankonfekt – alt sammen serveret på étagère og fint kongeligt porcelæn. I SLOTSKAGER afslører han sine hemmeligheder og viser dig, hvordan du kan kreere dit helt eget slotskagebord hjemme – med inspiration lige fra klassisk dansk bagværk med et elegant twist over finere fransk konditorkunst til storladne chokoladekreationer. Det handler om at frembringe ypperlige sanseoplevelser i selv de allermindste bidder, og der gås ikke på kompromis med hverken velsmag, kvalitet eller fedtprocenter. Kort sagt: Det skal være kalorierne værd!
  •  
     
     
     
    Frøken Jensens KogebogFrøken Jensens KogebogFrøkenKristine Marie Jensen  Ingen kender sine lokale råvarer og deres sæsoner bedre end Frøken Jensen, og ingen anden er på samme måde indbegrebet af det danske og nordiske køkken. Hun har altid sat pris på den skønne frugt, de gode grønsager, den friske mælk, det saftige og velhængte kød osv. – men har heller aldrig været bange for at lade sig inspirere af fremmede køkkener. Ny udgave af den klassiske kogebog fra 1901, som i 2008 blev gennemrevideret af Nanna Simonsen og Carina Malling Skronski.
  •  
     
     
     
    LêLês grønne køkkenLêLês grønne køkkenAnh LêVietnamesisk mad er sund, (kalorie)let og lækker. Der bruges masser af grøntsager og krydderurter - og kun ganske lidt kød og fisk, hvilket passer perfekt med tidens sundhedsbølge. I 'LêLês grønne køkken' får du et indblik i, hvad folkene bag den populære restaurant selv spiser, når de samles omkring bordet privat eller sammen med deres personale. Det er enkle og forfriskende retter opdelt i delikat fingermad, spændende supper og sprøde salater, der traditionen tro bliver stillet midt på bordet, så alle kan sammensætte deres egen tallerken. Ingredienserne finder du i supermarkedet eller hos din lokale etniske købmand. 
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til 5:2 kurenDen letteste vej til 5:2 kurenGitte Heidi RasmussenFem dage med ganske almindelig mad og to dage med næsten ingenting. Så enkle er principperne for den nye populære 5:2 slankekur. Måske er det derfor, at så mange mennesker er hoppet med på vognen, ikke mindst mændene, der sætter pris på det klare budskab: Max 600 kalorier dagligt, vælg selv hvilke to af ugens syv dage du faster. For kvindernes vedkommende hedder det 500 kalorier. 'Den letteste vej til 5:2 kuren' indeholder 200 opskrifter på ca. 200 kalorier. Opskrifterne gør det enkelt at klare sig igennem kurens to ugentlige fastedage og sikrer at kuren bliver en succes. Bogen indeholder små lette måltider, der smager dejligt i sig selv og kan holde sulten for døren. Her er opskrifter på morgenmad, frokost og aftensmad, samt snack-light og energiboosters. kalorier. Desuden giver bogens forfatter, Gitte Heidi Rasmussen - der er ernærings- og husholdningsøkonom og ugebladet SØNDAGs ekspert i sund og slankende mad - en række tips til, hvordan du kommer hele vejen i mål.  
  •  
     
     
     
    Mikkellers bog om ølMikkellers bog om ølPernille Pang, Mikkel Borg BjergsøMikkel Borg Bjergsø er manden bag det banebrydende danske mikrobryggeri Mikkeller, ølverdenens svar på Noma. I denne bog gør han dig til en bedre ølkender og viser dig, hvordan du kan lave spændende og velsmagende bryg derhjemme. MIKKELLERS BOG OM ØL guider dig igennem hele brygprocessen og fortæller dig alt, du skal vide for at komme i gang med at brygge derhjemme – om råvarer, udstyr og maltkværning, om mæskning, kogning og humletilsætning og om gæring, lagring og flaskning. Samtidig får du 25 unikke Mikkeller-opskrifter. De spænder fra gode begynderøl som pale ale og brown ale til mere komplekse øl som barley wine, røgstout og belgisk wild ale, så der er noget for både begyndere og erfarne hjemmebryggere. Læs også om Mikkellers vej fra hobbyeksperiment til trendy mikrobryggeri, øllets historie, 90’ernes mikrobrygrevolution, øl og mad og de væsentligste ølstilarter fra lys pilsner over velhumlet IPA til lambic og heftig quadrupel.
  •  
     
     
     
    Salater fra The Food ClubSalater fra The Food ClubDitte Ingemann'SALATER fra The Food Club' indeholder mere end 80 opskrifter på knasende sprøde og sunde salater, der er nemme at tilberede og lige til at stille på middagsbordet året rundt. Salaterne er opdelt efter råvarernes farve, der samtidig fortæller noget om, hvilke vitaminer, mineraler og andre sunde sager, der gemmer sig i de livgivende frugter og grøntsager. Bogen er skrevet af Danmarks nye salatdronning, Ditte Ingemann fra The Food Club.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til raw foodDen letteste vej til raw foodGitte Heidi Rasmussen'Den letteste vej til raw food' indeholder 200 opskrifter på velsmagende hverdagsmad, der gør det nemt at følge raw food-trenden. Du får både opskrifter til morgen, middag og aften – og sunde, søde desserter, du kan sige ja til med god samvittighed. Raw food henvender sig til dig, der gerne vil spise lækker mad med masser af sprøde, rå grøntsager, friske bær, gryn, korn og sunde nødder. Måske skrue ned for kødet og op for det grønne. Og drømmer om en krop, der strutter af energi, velvære og overskud. Raw food handler om at få det optimale ud af dine friske råvarer og flest mulig sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler i hver bid – og samtidig have fokus på velsmag og madglæde. Kort fortalt skal du spise masser af rå grøntsager, bær, gryn, korn, nødder og frø – og undgå fødevarer, der har været varmet op til mere end 42 grader. Årsagen er, at en stor del af de sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler i friske råvarer skulle forsvinde, når du varmer maden op. Undgår du opvarmning, får du med andre ord det optimale ud af råvarerne – og som bonus en slank krop fyldt med vitaminer. Bogen er skrevet af Gitte Heidi Rasmussen, der er ernærings- og husholdningsøkonom.Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.
  •  
     
     
     
    LOW CARB fra The Food ClubLOW CARB fra The Food ClubDitte IngemannSpis dig sund & slank i skøn mad med få kulhydrater. LOW CARB fra The Food Club er en inspirerende sundhedsbog til alle, der elsker god mad – men gerne vil tabe sig, spise sundere eller bare holde vægten. Bogen rummer mere end 80 fantastiske opskrifter på sund, velsmagende low carb-mad. Det betyder få kulhydrater, intet tilsat sukker, ingen forarbejdede fødevarer og få kornprodukter. Til gengæld masser af proteiner, sprøde grøntsager og sunde fedtstoffer. Og selvfølgelig også sunde, lækre desserter. LOW CARB fra The Food Club er proppet med livsglæde og skøn mad, der ikke kun giver dig slank krop, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse og mindre trang til søde sager – det smager også fantastisk. I bogen finder du udover 80 skønne opskrifter, masser af tips og tricks til low-carb-kost samt tre menuplaner, der gør det let for dig at sammensætte dit nye low carb-liv og følge det. LOW CARB fra The Food Club er en sundhedsbog… … til dig, der gerne vil tabe dig … til dig, der gerne vil holde vægten … til dig, der gerne vil leve sundere … til dig, der træner meget og har brug for ekstra kulhydrat Ditte Ingemann er passioneret madelsker, bachelor i ernæring og sundhed og kvinden bag Danmarks smukkeste blog, The Food Club, hvor hun selv udvikler, styler og fotograferer maden. Ditte er også forfatter til ”Sunde søde sager fra The Food Club” og ”Salater fra The Food Club”.
  •  
     
     
     
    SUPER 5:2SUPER 5:2Jerk W. Langer, Louise BruunVil du gerne give din sundhed et skub i den rigtige retning? Tabe dig, få mere energi, en stærk krop og en bedre fordøjelse? Måske bedre søvn og bedre humør? Så står du med den rette bog i hænderne. SUPER 5:2 er en effektiv og inspirerende guide til dig, der gerne vil leve sundere – én gang for alle. Kostekspert Louise Bruun og læge Jerk W. Langer har forvandlet deres store erfaring og den nyeste forskning til en 10-ugers kur, der ikke alene giver dig et vægttab på op til 10 kg – men også en krop, der sprudler af energi, styrke, velvære og livsglæde. SUPER 5:2 bygger på 5:2-princippet, hvor du faster let i to dage og spiser almindeligt i fem dage. Som noget helt nyt får du i denne bog både opskrifter til fastedagene og til de fem dage, hvor du ikke faster. Du får også et enkelt og effektivt træningsprogram samt masser af gode råd om livsstil, søvn, fordøjelse og meget andet. Kort sagt alt det, du har brug for for at opnå dit mål. Og alle kan være med.   I SUPER 5:2 FÅR DU: * Opskrifter på skøn mad til både fastedage og de dage, hvor du ikke faster. * Enkelt og effektivt træningsprogram, du kan følge uge for uge. * Tips til, hvordan du giver krop, livsstil, fordøjelse, søvn og humør et sundt boost.   Louise Bruun er ernæringsterapeut, personlig træner og kendt fra magasiner og tv. Hun har i 10 år rådgivet danskere om at få den krop, den energi og det liv, de drømmer om. Jerk W. Langer er læge og foredragsholder. Han er ekspert på flere tv-programmer og en af Danmarks mest benyttede kommentatorer og skribenter om sundhed, motion og vægttab.
  •  
     
     
     
    Alkaline kurenAlkaline kurenStephan DomenigSpis dig til sundhed, velvære og ny energi. 14 dage. Mere behøver du ikke for at give din sundhed et markant skub i den rigtige retning, tabe de ekstra kilo og få mere energi og overskud. ALKALINE-KUREN er en 14-dages syre-base-kur, der bringer din fordøjelse i balance og giver din krop dens naturlige sundhed og vægt tilbage. Samtidig får du ny energi, sundere hud, et bedre immunforsvar og bliver mindre oppustet. Kuren består af et sæt enkle, men effektive principper for kost og livsstil, der nemt kan passes ind i en travl hverdag – og bygger på mere end 100 års praksis med et af Europas mest effektive kost- og sundhedssystemer. I ALKALINE-KUREN får du en komplet guide til, hvordan du gennem kosten giver din krop optimale vilkår. I første del af bogen får du forklaringen på, hvordan og hvorfor Alkaline-kuren virker, derefter får du en detaljeret 14 dages kur, der holder dig i hånden dag for dag. I bogens sidste del får du opskrifter på skøn mad, der giver din krop og fordøjelse det bedste udgangspunkt. Både nu og fremover. Bogens forfatter Stephan Domenig er lægelig direktør på den velrenomerede klinik The Original F.X. Mayr Health Center, Mayr-læge og certificeret inden for almen og akut medicin, ortomolekylær medicin, kinesiologi og kiropraktik.   I ALKALINE-KUREN FÅR DU: * 14 dages kur, der giver dig sundhed, velvære og mere energi * Opskrifter på skøn basisk mad * Tips til, hvordan du holder dit system i balance – og få din krop til at fungere bedre * Ph-strips, så du kan måle din syre-base-balance   ALKALINE-KUREN GØR DET AF MED GENER SOM… * Forstoppelse og oppustethed * Mangel på energi * Svigtende koncentration * Overvægt * Tør, slap og glansløs hud
  •  
     
     
     
    LêLês gadekøkkenLêLês gadekøkkenAnh LêPå få år er den vietnamesiske restaurant LêLê på Vesterbro i København blevet et tilløbsstykke. Nu får du mulighed for også derhjemme at lave mad fra det vietnamesiske gadekøkken. Bogen kommer hele vejen rundt om den inspirerende og velsmagende vietnamesiske tradition - her er friske forårsruller, sprøde wontons, krydrede supper, overraskende salater, grill- og nudelretter, eksotiske desserter samt forfriskende cocktails og softdrinks - bl.a LêLês berømte Limelemonade. Retterne tager udgangspunkt i både det traditionelle og det moderne vietnamesiske køkken og er samtidig inspireret af Anh Lês mange rejser og opvæksten i Danmark. Bogen fortæller også den fantastiske historie om familien LêLê, der kom til Danmark som bådflygtninge og startede en grillbar i Ålborg. Og om de fire søskende som nu sammen driver en af Københavns mest velbesøgte restauranter.
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til LCHF kurenDen letteste vej til LCHF kurenGitte Heidi Rasmussen'Den letteste vej til LCHF kuren' indeholder 200 opskrifter på let og slankende hverdagsmad, der mætter, fordelt på morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og energiboosters. Desuden giver bogens forfatter, Gitte Heidi Rasmussen - der er ernærings- og husholdningsøkonom og ugebladet SØNDAGs ekspert i sund og slankende mad - en række tips til, hvordan du kommer hele vejen i mål. LCHF er en nem og effektiv slankekur, hvor du hurtigt kan slippe af med de overflødige kilo. Low Carb High Fat opskrifterne indeholder proteinrige råvarer som fisk, æg, kød og nødder. Til gengæld er lyst brød, kartofler, pasta og ris bandlyst, lige såvel som de fleste rodfrugter og frugt. Med LCHF skal man kort sagt undgå dét, der indeholder for mange kulhydrater – men ikke spare på naturlige fedtstoffer, som også omfatter animalsk fedt. LCHF-kost har den positive virkning, at man bliver mæt, spiser mindre og derfor automatisk indtager færre kalorier.  
  •  
     
     
     
    SUNDE SØDE SAGER fra The Food ClubSUNDE SØDE SAGER fra The Food ClubDitte IngemannMed inspiration fra denne smukke kogebog kan du nu snuppe en energibar, når du går sukkerkold, eller servere en dejlig dessert for din familie - uden dårlig samvittighed . SUNDE SØDE SAGER indeholder mere end 70 opskrifter på kager, tærter, is, energi-snakcs og desserter - samt et kapitel med sundt børneguf. De søde sager indeholder ikke hvidt raffineret sukker, men er derimod sødet med alternativer som frisk eller tørret frugt, rå honning, sirup, palmesukker mm. Mange af opskrifterne er desuden glutenfrie. Bagest i bogen findes et mini-leksikon over de anvendte råvarer og produkter, så alle nybegyndere trygt kan prøve kræfter med at bage sukker- og glutenfrit.
  •  
     
     
     
    ToscanaToscanaCamilla Bondo Pedersen, Anne Mette Rosendahl ArianiEn kærlighedserklæring til Toscana - en stor, smuk og rigt illustreret stemningsbog. Forfatterne fortæller med vid og begejstring om de berømte vinområder, det lokale køkken, landskaberne og egnens historie. De fortæller blandt meget andet om, hvorfor der ikke er salt i det toscanske brød og peger på den 1.000 år gamle årsag. De fortæller også om olivenolien, om den skøre safranproducent Egisto, om Michelangelos passion for lardo di colonnata, om hvorfor toscansk dessertvin kaldes ’den hellige vin’, vin santo, hvad sammenhængen er mellem den fine dame Caterina af Medici og det franske køkken, ligesom de afslører, hvad den sorte hane laver på flaskehalsen af alle Chianti Classico-vine mm. Læserne bliver undervejs præsenteret for den lokale befolkning og deres stolte traditioner, og der falder masser af gode opskrifter af på klassiske retter fra Toscana.  
  •  
     
     
     
    Den letteste vej til stenalderkostDen letteste vej til stenalderkostGitte Heidi RasmussenStenalderkost (eller palæo) er inden for ganske få år blevet en ekstremt populær måde at spise på. Konceptet er enkelt: Spis som vores forfædre i stenalderen, og bliv både slankere, stærkere, sundere og mere energisk. Med ”Den letteste vej til stenalderkost” bliver det nemt og bekvemt at følge palæo-principperne. Bogen indeholder 200 helt enkle opskrifter til alle dagens måltider. De består primært af frugt, nødder, bær, æg, fisk, kød og grøntsager og indeholder ikke stivelse. Der er tale om sund og naturlig mad, som din krop vil elske, fordi den gennem mange tusind år er blevet biologisk programmeret til at optage netop denne slags føde. Det har kort sagt aldrig været nemmere at gøre stenalderkost til en del af din hverdag – og finde din indre hulemand eller -kvinde frem igen. ”Den letteste vej til stenalderkost” er en del af Gyldendals populære ”Den letteste vej til”-serie, som også inkluderer bestsellerne ”Den letteste vej til 5:2 kuren” og ”Den letteste vej til LCHF kuren”.
  •  
     
     
     
    Bikiniklar med 5:2Bikiniklar med 5:2Gitte Heidi Rasmussen m.fl., Gitte Heidi Rasmussen m.fl. Komplet 28-dages kostplan 80 lækre og appetitlige slankeopskrifter 40 opskrifter på 200 kalorier Spis mættende, sund og slankende mad fem dage om ugen, og fast let to dage, så dit vægttab får det sidste og afgørende kick inden sommer. Dét er formlen i BIKINIKLAR MED 5:2, hvor du får masser af almindelige slankeopskrifter plus en række helt enkle opskrifter på 200 kalorier til dagene med let faste. Du får også en komplet 4-ugers kostplan, som fortæller dig, hvad du skal spise for at blive bikiniklar på rekordtid. Kostplanen dækker både de almindelige dage og fastedagene og giver dig en komplet plan over alle dine måltider i samtlige 28 dage.
Resultat: 1-24 (af 178)   Side: 1 2 3 ... 8  Forrige  

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!