Humor
 
 
 
 
 
 
 
 
Find titel i denne kategori
Søg
 
 
 
 
Sortering Vis pr. side Visning
Resultat: 1-24 (af 40)   Side: 1 2  Forrige  
 •  
   
   
   
  Børnenes gådebog 3Børnenes gådebog 3Sten Wijkman Kjærsgaard"Børnenes gådebog 3 - Dril dine venner!" er en ny samling af sjove og tossede gåder for børn i alle aldre. Gammeldags fjollede gåder, nye smarte gåde. Drillegåder, vittighedsgåder. Alverdens slags er med. Der er ikke et øje tørt, af grin. Bogen er skrevet og samlet af Sten Wijkman Kjærsgaard, der også har skrevet de øvrige "Børnenes Gådebog 1 og 2" og "Børnenes vittighedsbog 1, 2, 3, 4 og 5". Han er endvidere medforfatter på Lokumsbogen. Den største succes siden brød i skiver.  
 •  
   
   
   
  Den monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåderDen monsterstore bog med hylesjove vittigheder og gåderSten Wijkman KjærsgaardI denne monsterstore bog får du tonsvis af hylesjove vittigheder og gåder - så du igen og igen kan drille, imponere eller bare lave sjov med dine klassekammerater og venner. 304 sider med fis og ballade.
 •  
   
   
   
  Den monsterstore og skideskægge lokumsbogDen monsterstore og skideskægge lokumsbogSten Wijkman Kjærsgaard, Ole KnudsenI denne monsterstore lokumsbog får du tonsvis af quizzer, gåder, fantastiske facts, utrolige illustrationer og en hel masse sjov viden, som du kan prale med i klassen. 304 sider med skidesjov lokumslæsning.
 •  
   
   
   
  Verdens største vittighedsbogVerdens største vittighedsbogSten Wijkman KjærsgaardVerdens tykkeste vittighedsbog af Sten Wijkman Kjærsgaard indeholder Aarhushistorier, blondine-vitser, sjoferter, lægevitser – de er her alle sammen. Et kæmpe udvalg af alverdens vittigheder. Gamle, nye, dumme, virkelig sjove vittigheder, som man kan redde eller ødelægge ethvert selskab med. Bogen er er emneopdelt, som den kan bruges som opslagsværk bor bl.a. taleholdere, ellers folk der bare vil finde en god vittighed om bl.a. advokater. For hvad kan fx kalde 25 advokater på havets bund? En god begyndelse …  
 •  
   
   
   
  Børnenes vittighedsbog 5Børnenes vittighedsbog 5Sten Wijkman KjærsgaardNu kommer "Børnenes vittighedsbog 5 - de sejeste vitser!" af Sten Wijkman Kjærsgaard. Og hvem vil ikke gerne kunne huske en god vittighed? Her er en ny samlig sjove, frække, tossede og seje vittigheder for børn i alle aldre. Der er altid plads til en godt grin. I skolegården, derhjemme og i sportshallen.
 •  
   
   
   
  Lokumsbogen 2013Lokumsbogen 2013Sten Wijkman Kjærsgaard, Ole KnudsenLokumsbogen 2013 af Wijkman & Knudsen er den fjortende i rækken af lokumsbøger med helt nyt materiale. Utrolige facts, umulige lister, sindssyge rekorder, umådeligt detaljerede artikler om helt vildt kedelige emner, som så alligevel bliver sjove. Kort sagt. Lokumsbogen 2013 er præcis som den skal være. Bedre end sidste år. Spækket med fantastiske illustrationer.
 •  
   
   
   
  Børnenes vittighedsbog 2Børnenes vittighedsbog 2Sten Wijkman Kjærsgaard Fortsættelsen til Børnenes vittighedsbog, der blev solgt i mere end 10.000 eksemplarer. Vittighederne i denne bog er bedre, sjovere og frækkere end før; det kan ikke blive meget bedre! Forfatteren er journalist og idémand bag bl.a. alle Åh Abe-pladerne og medforfatter til Lokumsbogen.
 •  
   
   
   
  Børnenes vittighedsbog 4Børnenes vittighedsbog 4Sten Wijkman KjærsgaardFjerde samling af den populære serie med lutter fantastiske vitser (og et par enkelte ret vandede). Døm selv:   Hallo hallo! Det er Kastrup Lufthavns Radio: På grund af tågen er alle fly en halv time forsinket. Flyet til det skønne Rom afgår kl. 7.00 i stedet for kl. 6.30. Flyet til Paris afgår kl. 8.00 i stedet for kl. 7.30, og flyet til Århus afgår, når den lille viser står på ni, og den store står på tolv!   * På lygtepælen ved Snekkersten Skole sad en seddel: ”6. klasse vil opføre Shakespeares Hamlet i gymnastiksalen på lørdag klokken 19.30. Borgerne i området er velkomne til at deltage i denne tragedie”. Senere passerede han Sthens Kirke nær ved, hvor en seddel var sat på dobbeltdøren: ”Lad ikke livets bekymringer tage livet af dig. Lad kirken hjælpe”, og sandelig om han ikke på bagsiden af kirken - ud mod bageren - fandt denne seddel: ”Ved aftengudstjenesten bliver der præket over emnet: Hvad er Helvede? Kom tidligt og hør vores kor øve sig.”   *   - Åh, tjener, har De frølår? - Mig, nej, jeg har altid gået på den måde!   *   Bettina i 6. klasse stak hovedet ind til sin far og bebudede med kvidrende stemme: - Papa, i morgen formiddag er der et ganske lille forældremøde på skolen. Far rømmede sig og løftede hovedet fra krydsordene. - Ganske lille, hvad mener du med "ganske lille"? - At det kun er dig og inspektøren.
 •  
   
   
   
  Lokumsbogen 2012Lokumsbogen 2012Sten Wijkman Kjærsgaard, Ole KnudsenLister med så utrolige facts, at hænderne falder af. Illustrationer så mærkværdige, at man fortælle sine bedste fjender om dem. Kort sagt: LOKUMSBOGEN er tilbage, og noget siger os at årgang 2012 er den bedste so far. Kursus i at være politisk ukorrekt, update på UFO'en der landede i Danmark i 1956, helt besynderlige samlesæt, pinlige afsløringer om Ørkenens Sønner - og noget der er meget meget værre. Skynd dig! Måske når du ikke at købe bogen før den er udslg,
 •  
   
   
   
  LÆS OG GRINLÆS OG GRINSten Wijkman KjærsgaardTo kannibaler sad og spiste suppe. - Din kone er rigtig god til suppe, sagde den ene. - Ja, snøftede den anden. - Jeg kommer til at savne hende. Hvad sagde den gamle mand, der så en pizza for første gang? - Hvem er det, der har brækket sig på pandekagen?
 •  
   
   
   
  Lokumsbogen 2011Lokumsbogen 2011Sten Wijkman Kjærsgaard, Ole Knudsen  LOKUMSBOGEN giver dig alt det, du ikke anede du manglede! Få svar på Livets store spørgsmål, såsom: Hvor er vildsvinet? Kan du finde 5 fejl? Vil du vinde 1000 kroner? Kan et nys opnå en fart på 200 km/t? Hvorfor kan man ikke kilde sig selv? Hvad skete der lige med ”Second Life”? Har du læst ”Moby Dick”? Er Marie-kiks en dansk opfindelse? Kan man komme kalkuler på dåse? Har du læst ”Nattergalen”? Kan du slå knude på din tunge? Tisser du i bukserne? Er Irma-pigen en babe? Og helt ærligt: Hvem pokker er Lorenz Frølich? LOKUMSBOGEN: Nu uden krise!
 •  
   
   
   
  Storm i PilestrædeStorm i PilestrædeRobert Storm PetersenHver uge i mere end 10 år leverede Storm P. ene mand en hel side, og i perioder et helt opslag, til Berlingskes Søndagsmagasin, der fra 1932 blev lavet i tabloidformat. Siden og opslaget fik navnet »De Kulørte Sider«, og rummede alskens barokke og filosofiske indfald. Mindst 15 grin pr. side. Hans fulde navn var Robert Storm Petersen, og når han selv skulle beskrive sit liv og forklare, hvem han var, og hvad han ville med sin kunst, lød det sådan her: »Født i Valby - et lille smukt sted i nærheden af København, 1882, to år efter nedbrændte Christiansborg - jeg gjorde, hvad jeg kunne. Men det brændte alligevel. Gik i skole - trods alt - lærte dog at køre på cykel. Begyndte læreårene hos min far - slagterlærling - blev senere letmatros på en skonnert, malerlærling, operasanger i en delikatesseforretning. Skuespiller ved Casino og Dagmarteatret. Korrespondent til New York-bladet »Sit-Down«. Eneboer i en otteværelses lejlighed samt medarbejder ved dagbladet B.T. Opdagede der boede en dame i samme lejlighed. Vi giftede os; har det henrivende, og ejer den kæreste hund i verden.« Forfatterne og journalisterne Jens Andersen og Jørgen Larsen har samlet og præsenteret dette kæmpe udvalg af Storm P.s bedste ”Kulørte Sider”. En enestående mulighed for at dykke ned i en af Danmarks største humoristers univers.
 •  
   
   
   
  Skulle det nu v?re sjovtSkulle det nu v?re sjovtHugleikur DagssonDen islandske tegner Dagsson går konsekvent over stregen med sine sjove tegninger. »Island har mistet deres banker, guld, stolthed og deres fisk! Til gengæld har de en af verdens sjoveste tegnere. Og det er nok!« Anders Morgenthaler Se flere tegninger på http://www.dagsson.com/ "Dagsson minder lidt om en gyserforfatter, der lige præcis ved, hvor både frygten og berøringsangsten er størst. Da moderen har glemt at hente datteren i daginstitutionen, erklærer den søde lille, at moderen fra og med dette øjeblik i hendes øjne er død. Hvor mange har ikke hastet til børnehaven lige før lukketid med den angst i baghovedet? Blandt meget andet er Dagsson således også god til at skubbe til de urimelige forventninger, vi stiller til os selv. Hos Dagsson står mødrene foran spejlet og tænker på, hvor smukke de er, sammenlignet med deres mere uheldige døtre. Også selv om de beroliger døtrene med, at de selvfølgelig da også skal vokse op og blive til tynde anorektiske pinde i smart tøj ligesom deres mor. Og når det søde lille barn sidder ude på tønden og laver stort og skråler »Jeg er færdiiig!«. Hvad svarer moderen så? Jo, at »... du er bare så ulækker«! Dagsson har en særlig teknik, hvor han ikke bare går planken ud, men også vender det en ekstra gang i luften, så det vildeste tabu præsenteres som en helt hverdagsagtig tanke krøllet ud i det helt absurde. Tag nu bare dette replikskifte: »Søn, når du bliver voksen, skal vi gifte os, og du skal føde mine børn«. »Ja, far«. Ja, far?! Endnu værre eller bedre, alt efter temperament, bliver det af Dagssons streg. Den er superenkel. Piktogrammer kunne man kalde dem med den høje hat på hovedet. Men grunden til at de virker, er ikke kun stregens enkelthed og klarhed, men dens barnlighed. Det ligner jo pindemænd på børnetegnestadiet lige efter kopffüssling. Så i selve stregen er der indbygget vittighedernes horrible diskrepans mellem uskyldig alder og verdens klamme indretning. Der var engang en populær dansk bog, der hed ’Barske børnerim’. Den var sjov, barsk og blodig, men sammenlignet med Dagssons morsomheder som hindbærbrus i forhold til den populære islandske snaps Svarta Dødir – Den Sorte Død. Værsgo og skyl efter." Kim Skotte, Politiken    
 •  
   
   
   
  Lokumsbogen 2010Lokumsbogen 2010Sten Wijkman Kjærsgaard, Ole KnudsenHvorfor mangler der en sok, når de er blevet vasket? Hvorfor giver mørk spiritus værre tømmermænd end lys? Hvordan var det nu lige revyvisen ”Min kones mand” fra 1918 gik? Hvor mange forskellige funktioner har den største schweizerkniv? Hvordan bygger man sin egen stålbro? Hvad skulle man i 1943 tage hensyn til, når man hyrede kvinder? Hvor mange kalorier er der en sandwich? Hvorfra stammer linien ”Når jeg stamper med på rytmen knirker min sko”? Hvem er Ferdinand Lasalle? Hvorfor kildrer musik ens købelyst? Ved du alt om Sean Penn? Hvad skete der lige med Kajagoogoo? Har du problemer med gæld og overforbrug? Hvorfor blev David Bowie sat i spjældet i 1976? Kender du alle bilerne i Tintin-album? Hvor mange film har Nils Malmros lavet? Har du styr på Giro 413? Hvorfor er det Valdemarsdag? Kan du de gamle skoleremser? Og tør du tage en intelligenstest? Det og meget mere spørger LOKUMSBOGEN 2010 om. Muligvis får du svar på disse og mange, mange flere mysterier. Der er kun én måde at finde ud af et på. Køb den!  
 •  
   
   
   
  God bedring!God bedring!Bent H. Claësson, Gideon ZlotnikHvad skal man dog give venner og familie, når de ligger i sengen, det være sig hjemme eller på sygehuset? En æske chokolade, en klase druer eller en buket blomster? Her er den alternative og opmuntrende gave: En samling vitser om læger, patienter, sygeplejerske og alt det de går og foretager sig på klinikkerne, afdelingerne, konsultationerne og på stuerne. Hudlæger, blonde sygeplejersker, psykiatere, gynækologer - og som sagt et stort virvar af patienter. Ingen går fri. Det værste er selvfølgelig, at det kun gør ondt, når man griner. Her er et par smagsprøver: Patienten til psykiateren: - Jeg har tidligere lidt af splittet personlighed, men takket være dig, har vi det fint for tiden. Børnepsykiateren til moderen: - Det er intet i vejen med din dreng, han har blot et ødipuskompleks. - Jeg er lige glad med, hvad det hedder, bare han elsker sin mor. På en lukket psykiatrisk afdeling løb der en patient rundt på gangene og råbte: - Jeg er Napoleon, jeg er Napoleon! - ÅÅRH nu hold op med det pjat, du er ikke Napoleon, sagde en sygeplejerske, men patienten råbte bare endnu højere. - JEG ER NAPOLEON, JEG ER NAPOLEON!! Så blev de nødt til at sætte ham ned på en stol og sygeplejersken spurgte: - Hvem pokker har bildt dig ind, at du er Napoleon? - GUD har sagt, jeg er Napoleon, og så ER jeg Napoleon. - NEJ, NEJ! Råbte en anden patient. Det har jeg aldrig sagt!
 •  
   
   
   
  Lokumsbogen 2009Lokumsbogen 2009Sten Wijkman Kjærsgaard, Ole Knudsen Jubilæumsudgaven af Lokumbogen® udmærker sig især ved at være 10 gange sjovere, 10 gange mere interessant – ganske enkelt 10 gange bedre end nogensinde.
 •  
   
   
   
  Lykken er en varm hundehvalpLykken er en varm hundehvalpCharles M. SchulzEn ud af fem små lækre Radiserne-bøger, der var et stort hit i 1960'erne, og som er blevet relanceret verden over med KÆMPE succes. En oplagt lille sød gavebog .Hvert opslag indeholder en klassisk RAdiserne-tegning og en aforisme om bogens emne fx LYKKEN er at sove i sin egen seng.
 •  
   
   
   
  Tryghed er en tommeltot og en suttekludTryghed er en tommeltot og en suttekludCharles M. SchulzEn ud af fem små lækre Radiserne-bøger, der var et stort hit i 1960'erne, og som er blevet relanceret verden over med KÆMPE succes. En oplagt lille sød gavebog. Hvert opslag indeholder en klassisk Radiserne-tegning og en aforisme om bogens emne, fx Tryghed er at ha' en ekstra sikkerhedsnål i lommen.
 •  
   
   
   
  Julen er Fælles-TidJulen er Fælles-TidCharles M. SchulzEn ud af fem små lækre Radiserne-bøger, der var et stort hit i 1960'erne, og som er blevet relanceret verden over med KÆMPE succes. En oplagt lille sød gavebog. Hvert opslag indeholder en klassisk Radiserne-tegning og en aforisme om bogens emne, fx Jul er, når man finder ud af, hvor lidt man kan købe for 5 kroner.
 •  
   
   
   
  Hjem er på toppen af et hundehusHjem er på toppen af et hundehusCharles M. SchulzEn ud af fem små lækre Radiserne-bøger, der var et stort hit i 1960'erne, og som er blevet relanceret verden over med KÆMPE succes. En oplagt lille sød gavebog. Hvert opslag indeholder en klassisk Radiserne-tegning og en aforisme om bogens emne, fx  Fx . HVORDAN kan man lave armbøjninger, når ens næse er i vejen?
 •  
   
   
   
  Kærlighed er at gå hånd i håndKærlighed er at gå hånd i håndCharles M. SchulzEn ud af fem små lækre Radiserne-bøger, der var et stort hit i 1960'erne, og som er blevet relanceret verden over med KÆMPE succes. En oplagt lille sød gavebog. Hvert opslag indeholder en klassisk Rdiserne-tegning og en aforisme om bogens emne, fx KÆRLIGHED er at slentre sammen i regnen.
 •  
   
   
   
  Nu sidder vi kønt i det!Nu sidder vi kønt i det!Kristen Bjørnkjær Kristen Bjørnkjær genfortæller anekdoter fra det politiske liv. Her er historier fra Borgen, glade – og våde – dage i Snapstinget, fra EU's korridorer, ministerbiler og alle andre steder, hvor danske politikere kommer. Her er masser af kendte ansigter: Fogh, Thorning-Schmidt, Kjærsgaard, Søvndal, Nyrup, Schlüter, Anker, Krag og klassiske anekdoter om de store udenlandske politikere f.eks. Churchill, Kennedy og de to gange Bush.
 •  
   
   
   
  Tysk HumorTysk HumorThomas WivelTysk humor er en samling onliners, branderter, groteske historier, lyriske stand-up digte og eftertænksomme absurditeter, som kun kan udspringe fra en gal mands hjerne – og sådan en har Thomas Wivel haft på prøve i et stykke tid …
 •  
   
   
   
  RadiserneRadiserneCharles M. SchulzDen første stribe Radiserne blev bragt i Poltiken den 14. juni 1959, og siden forlod den ikke avisens spalter før Schulz døde. Her er samlet 1.200 striber fra tegneseriens storhedstid i 1960'erne.
Resultat: 1-24 (af 40)   Side: 1 2  Forrige  

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!