Hobby
 
 
 
 
Find titel i denne kategori
Søg
 
 
 
 
Sortering Vis pr. side Visning
Resultat: 1-24 (af 39)   Side: 1 2  Forrige  
 •  
   
   
   
  Sæt kulør på LondonSæt kulør på LondonHennie HaworthSæt kulør på London er en detaljerig malebog for voksne, som indeholder 20 af byens flotteste lejligheder, håndtegnet til dig så du kan lægge farver på. Korte tekster fortæller til hvad du ser. Grib penalhuset, og sæt kulør på London!
 •  
   
   
   
  Sæt kulør på ParisSæt kulør på ParisHennie HaworthSæt kulør på Paris er en malebog til voksne med 20 utroligt detaljerede tegninger af nogle af byens flotteste seværdigheder. Korte tekster fortæller om, hvad det er du farvelægger. Grib penalhuset, og sæt kulør på Paris.
 •  
   
   
   
  Sæt kulør på New YorkSæt kulør på New YorkEmma KellySæt kulør på New York giver dig 20 storslåede og detaljerige billeder at farvelægge. Du vil blive taget rundt til smukke og spændende seværdigheder, alle håndtegnet af Hennie Haworth. Så grib farverne, og sæt kulør på New York!
 •  
   
   
   
  Fortæl dit livFortæl dit livMarie Østergaard Knudsen, Henning KirkSkriv ikke alt, hvad du kan huske, men det, du ikke kan glemme. Det er et af Marie Østergaard Knudsens gode råd i bogen Fortæl dit liv – sådan skriver du dine erindringer. Det er en enkel håndbog, der hjælper dig i gang med at skrive de historier fra dit liv, som du ikke kan glemme. Historier, som dine omgivelser gerne vil læse og som dine børn, børnebørn og nære kan have til eftertiden. Bogen er bygget op af tre dele: - Sådan gør du. - Øvelser. -Eksempler på erindringshistorier. Fortæl dit liv beskriver, hvordan du kan gribe dine erindringer an, giver dig gode eksempler og praktiske skriveøvelser, som både styrker dit sprog og din fortælleglæde. Bogen rummer også flere længere eksempler på erindringer i forskellige genrer, som er hentet fra Marie Østergaard Knudsens praksis. Hun har i en årrække afholdt kurser i kunsten at skrive sine erindringer.
 •  
   
   
   
  Magiske mønstreMagiske mønstreNina LethHvorfor skal voksne bruge tid på malebøger? Måske har du en oplevelse af, at du ?akker lidt for meget rundt i dine gøremål. Tjekker lidt mails, læser lidt, får måske svaret en kollega eller dit barn lidt fraværende. Malebøger som denne Inspirerende interiør er med til at styrke dit fokus og dit nærvær i det, du foretager dig. Vi er lidt bedre til at koble tankerne fra og fordybe os, når vi ikke behøver at tage stilling og ikke skal anstrenge os for at præstere. Og det skal du slet ikke tænke på her. Du kan sætte tankerne hel fri, og det eneste du skal gøre er at ?nde dine farver frem og gå i gang. Malebøger for voksne kan altså både vække en kreativ lyst og samtidig være en mindfulnes-træning og lidt wellness for dig selv.
 •  
   
   
   
  Inspirerende interiørInspirerende interiørNina LethHvorfor skal voksne bruge tid på malebøger? Måske har du en oplevelse af, at du flakker lidt for meget rundt i dine gøremål. Tjekker lidt mails, læser lidt, får måske svaret en kollega eller dit barn lidt fraværende. Malebøger som denne 'Inspirerende interiør' er med til at styrke dit fokus og dit nærvær i det, du foretager dig. Vi er lidt bedre til at koble tankerne fra og fordybe os, når vi ikke behøver at tage stilling og ikke skal anstrenge os for at præstere. Og det skal du slet ikke tænke på her. Du kan sætte tankerne helt fri, og det eneste du skal gøre er at finde dine farver frem og gå i gang. Malebøger for voksne kan altså både vække en kreativ lyst og samtidig være en mindfulnes-træning og lidt wellness for dig selv.
 •  
   
   
   
  Fartøjer i LEGO®-klodserFartøjer i LEGO®-klodserWarren ElsmoreFartøjer i LEGO®-klodser viser dig, hvordan du kan genskabe en perlerække af unikke fartøjer i LEGO – lige fra en antik romersk stridsvogn til et hypermoderne rumfly. Du får både en introduktion til the basics inden for LEGO-byggeri og trin for trin-instruktioner til de enkelte modeller, så du kan bygge dem hjemme hos dig selv.   Alle bogens modeller er designet i standard-LEGO og gennemtænkt ned til mindste detalje af nogle af verdens dygtigste og mest kreative LEGO-byggere. De varierer i sværhedsgrad, så der er noget for både store og små LEGO-entusiaster.   Indeholder: • 30 kæmpestore, detaljerige LEGO-fartøjer til inspiration • 30 mindre LEGO-fartøjer med simple trin for trin-instruktioner • To folde ud-plakater med en Formel 1-racer og et krydstogtskib
 •  
   
   
   
  Fantasifuld floraFantasifuld floraNina LethHvorfor skal voksne bruge tid på malebøger? Måske har du en oplevelse af, at du flakker lidt for meget rundt i dine gøremål. Tjekker lidt mails, læser lidt, får måske svaret en kollega eller dit barn lidt fraværende. Malebøger som denne Fantasiful flora er med til at styrke dit fokus og dit nærvær i det, du foretager dig. Vi er lidt bedre til at koble tankerne fra og fordybe os, når vi ikke behøver at tage stilling og ikke skal anstrenge os for at præstere. Og det skal du slet ikke tænke på her. Du kan sætte tankerne hel fri, og det eneste du skal gøre er at finde dine farver frem og gå i gang. Malebøger for voksne kan altså både vække en kreativ lyst og samtidig være en mindfulnes-træning og lidt wellness for dig selv.
 •  
   
   
   
  Vidunderlige LEGO®-klodserVidunderlige LEGO®-klodserWarren ElsmoreVIDUNDERLIGE LEGO®-KLODSER tager dig med på en unik historisk rejse og viser dig, hvordan du genskaber nogle af jordens mest fantastiske monumenter og naturmirakler i LEGO®. Bogen giver dig en grundig indføring i de mest basale konstruktionsteknikker og indeholder trin for trin-instruktioner til at bygge en perlerække af både menneske- og naturskabte vidundere. Alle modellerne i bogen er designet i standard-LEGO®, men varierer i sværhedsgrad, så både store og små LEGO®-entusiaster kan være med – lige fra simple konstruktioner som en rumfærge og en stridsvogn med mindre end 50 klodser til mere komplekse som Cheopspyramiden og Grand Canyon med flere tusind. Indeholder: 28 detaljerede mega-modeller designet af nogle af verdens dygtigste LEGO®-byggere 60 simple mini-modeller med trin for trin-instruktioner To plakater med hhv. Cheopspyramiden og Den Internationale Rumstation bygget i LEGO® Warren Elsmore er LEGO-kunstner og livslang LEGO-fan baseret i Edinburgh. Han har elsket de små plastikklodser, siden han var fire år gammel, og er i dag stærkt engageret i hele universet omkring LEGO.    
 •  
   
   
   
  Byg med LEGO®-klodserByg med LEGO®-klodserWarren ElsmoreEt must for enhver LEGO®-fan! I Byg med LEGO®-klodser viser en række af verdens dygtigste LEGO®-byggere, hvordan man laver de mest utrolige konstruktioner i LEGO®. Bogen introducerer både til de grundlæggende teknikker bag og giver trin for trin-instruktioner til at bygge nogle af verdens mest berømte bygninger, monumenter og vartegn – lige fra Frihedsgudinden og Notre Dame over Buckingham Palace og Colosseum til Burj al-Arab og Rundetaarn.   Modellerne varierer i sværhedsgrad – lige fra en gul newyorker-taxa med mindre end 50 klodser til Westminster Abbey med op mod 200.000. Både voksne nybegyndere og større børn kan være med, og der er samtidig masser af udfordringer for selv de mest garvede LEGO®-entusiaster.   Bogen indeholder:   ·         Mere end 100 LEGO®-modeller designet af nogle af verdens mest kendte LEGO®-byggere ·         Trin for trin-instruktioner til 60 af modellerne ·         To plakater af hhv. det nye World Trade Center og St. Pancras i London bygget i LEGO®   LEGO®, LEGO®-logoet, koblingsprincippet med knopper og rør og minifigurerne er varemærker tilhørende LEGO Gruppen. LEGO Gruppen har hverken sponsoreret, støttet eller givet officiel tilladelse til denne bog.
 •  
   
   
   
  Kvinde kend din bilKvinde kend din bilSanne Nyland Christensen Hvad gør man, når olielampen lyser, dækket springer og sikringen til vinduesviskeren står af? Kvinde kend din bil er et bindeled til den manual, der typisk ligger ubrugt i handskerummet, fordi den er skrevet af mænd til mænd. Kvinde kend din bil er skrevet af en kvinde til kvinder!
 •  
   
   
   
  Er du rigtig klog?Er du rigtig klog?Lars Henrik Aagaard Er de små grå tændt? Denne bog rummer 1.500 spørgsmål fordelt på 300 vidt forskellige emner – fra Andeby over Andesbjergene til Andromeda-galaksen. Kom ud af videnskabet og test dig selv, dine venner og familie i kongerigets klogeste, sjoveste og mest irriterende quizbog.
 •  
   
   
   
  HURRA! Gyldendals store bog om børnefødselsdageHURRA! Gyldendals store bog om børnefødselsdageLouise Langhoff KochBogen til alle forældre, der vil vide, hvordan man arrangerer en god børnefødselsdag for børn fra cirka 3-14 år - og for dem, der bare vil have lidt ny inspiration. Her får man gode ideer til, hvad man kan servere, hvilke lege børnene kan lege, hvordan man forbereder en spændende, udfordrende - men ikke FOR spændende og udfordrende - skattejagt, hvordan man med små midler kan pynte bordet ekstra festligt, forslag til alternative aktiviter, særlige temafester og pige- og drengefødselsdage. Bogen er grundig og let at gå til for alle - og fuld af gode råd og sjove ideer. Bagest i bogen er der en stor opskriftsamling med opskrifter på både mad/børnefrokost og kager og bagværk. Desuden beskrivelse af forskellige lege og sanglege og skabeloner til bordpynt, aktiviteter m.m.
 •  
   
   
   
  FamilielivFamilielivLisbett Wedendahl Familieliv er en livsstilsbog om at standse op og prioritere det vigtigste i livet: familien og den tid og de aktiviteter, man kan have sammen. Bogen giver inspiration til indretning af hjemmets rum, sjove aktiviteter for børnene, hyggelige sysler for dig, når roen har lagt sig og enkle opskrifter på nemme retter. Illustreret
 •  
   
   
   
  Fra mig til digFra mig til digEva-Marie Wilken Til dig fra mig giver et væld af opskrifter og ideer til ting og sager og dimser, som det er sjovt og nemt at lave selv, og som egner sig til at forære til såvel veninden som værtinden, til jul eller sommer, som tak eller opmuntring.
 •  
   
   
   
  Digital spejlrefleksDigital spejlrefleksMichael KarboEn solid introduktion til det digitale spejlreflekskamera. Bogen illustrerer og beskriver, hvordan et digitalt spejlreflekskamera er opbygget, hvordan de mekaniske og specielt de digitale funktioner bruges, og hvordan man fotograferer med det. Masser af letlæst viden.
 •  
   
   
   
  Flot skrotFlot skrotEva-Marie og Kim WilkenEn bog om at istandsætte og dekorere slidte gamle ting. Masser af inspiration og eksempler på, hvordan gamle møbler fra loftet, containeren eller loppemarkedet kan få nyt liv. Grundig beskrivelse af teknikker med trin for trin-billeder. En bolig-billedbog, der hylder skønheden og personligheden i det forfaldne.
 •  
   
   
   
  Ordsprog fra hele verdenOrdsprog fra hele verdenOle Knudsen5.000 morsomme, underfundige og evigt sande ordsprog samlet fra hele verden. Stort emneregister gør bogen velegnet for bl.a. talere og skribenter.
 •  
   
   
   
  Lær at fotografere digitaltLær at fotografere digitaltMichael KarboEn let tiltængelig brugsbog om digital fotografering, rigt illustreret og skrevet i et sprog, enhver kan forstå. I dag sælges der næsten kun digitale kameraer. Denne bog handler om det digitale kameras særlige teknik og muligheder, men indeholder også mere generel fototeknisk viden. Den gennemgår bl.a. en række klassiske fotografiske områder som belysning og komposition, men det hele sættes i perspektiv af de funktioner og faciliteter, som det filmløse kamera tilbyder.
 •  
   
   
   
  JulealfabetetJulealfabetetKristian Septimius Krogh, Lise Septimius KroghEn smuk bog til travle kvinder, der gerne vil have inspiration til at lave spiselige lækkerier, julepynt og skabe stemning omkring sig. Det erfarne makkerpar bag bogen - stylisten og fotografen - leverer oplevelser, stemninger og ideer gennem en ABC. Her er ingen filtnisser og hæklede julehjerter, kun moderne, enkel, raffineret og rustik julestil.
 •  
   
   
   
  AkvarelbogenAkvarelbogenElizabeth Tyler"Hvordan får man en sten til at ligne en sten og ikke en kartoffel?" Denne akvarelbog tager udgangspunkt i det realistiske maleri og viser, hvordan man får sine billeder til at ligne. Med trin-for-trin-vejledninger og et væld af tips og gode råd fra den professionelle maler. Illustreret med forfatterens egne skarpt realistiske akvareller.
 •  
   
   
   
  PokerPokerPeter LundHer forklares reglerne i Poker foruden de to hasardspil Baccarat og Black Jack. Som noget helt nyt beskrives pokervarianten "Texas Hold'Em", som med de populære tv-transmitterede pokerturneringer fra USA er blevet det hotteste kortspil i Danmark.
 •  
   
   
   
  VinterhiVinterhiSusanne Rützou, Anne Sofie Arctander Plum, Stine HeilmannInspirationsbog om, hvordan man kan dekorere sit hjem i den mørke vintertid, og bringe lys og hygge ind i sine stuer. Der er masser af ideer til julens dekorationer, men langt de fleste vil også kunne bruges i månederne før og efter. Dekorationerne er inspireret af gammelkendte udsmykningstraditioner med blomster, kranse og lys, men har alle fået et 'twist', der gør dem uhøjtidelige og moderne. Det er bogens idé, at man kan lave sine dekorationer enkelt og billigt med udgangspunkt i materialer, man selv har liggende eller har samlet i naturen. Rigt illustreret med et væld af farvefotos af Stine Heilmann.
 •  
   
   
   
  Håndbog i akvarelteknikkerHåndbog i akvarelteknikkerHazel HarrisonEn håndbog i akvarelmaleteknikker, der kan opmuntre enhver begynder eller øvet maler til at lære de grundlæggende og afprøve nye teknikker med vandbaserede farver. Foruden den tekniske del indeholder bogen et stort afsnit om en række kunstneres arbejder og deres forskellige måder at håndtere pensel og maling på.
Resultat: 1-24 (af 39)   Side: 1 2  Forrige  

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!