Hobby
 
 
 
 
Find titel i denne kategori
Søg
 
 
 
 
Sortering Vis pr. side Visning
Resultat: 1-24 (af 30)   Side: 1 2  Forrige  
 •  
   
   
   
  Byg med LEGO®-klodserByg med LEGO®-klodserWarren ElsmoreEt must for enhver LEGO®-fan! I Byg med LEGO®-klodser viser en række af verdens dygtigste LEGO®-byggere, hvordan man laver de mest utrolige konstruktioner i LEGO®. Bogen introducerer både til de grundlæggende teknikker bag og giver trin for trin-instruktioner til at bygge nogle af verdens mest berømte bygninger, monumenter og vartegn – lige fra Frihedsgudinden og Notre Dame over Buckingham Palace og Colosseum til Burj al-Arab og Rundetaarn.   Modellerne varierer i sværhedsgrad – lige fra en gul newyorker-taxa med mindre end 50 klodser til Westminster Abbey med op mod 200.000. Både voksne nybegyndere og større børn kan være med, og der er samtidig masser af udfordringer for selv de mest garvede LEGO®-entusiaster.   Bogen indeholder:   ·         Mere end 100 LEGO®-modeller designet af nogle af verdens mest kendte LEGO®-byggere ·         Trin for trin-instruktioner til 60 af modellerne ·         To plakater af hhv. det nye World Trade Center og St. Pancras i London bygget i LEGO®   LEGO®, LEGO®-logoet, koblingsprincippet med knopper og rør og minifigurerne er varemærker tilhørende LEGO Gruppen. LEGO Gruppen har hverken sponsoreret, støttet eller givet officiel tilladelse til denne bog.
 •  
   
   
   
  Kvinde kend din bilKvinde kend din bilSanne Nyland Christensen Hvad gør man, når olielampen lyser, dækket springer og sikringen til vinduesviskeren står af? Kvinde kend din bil er et bindeled til den manual, der typisk ligger ubrugt i handskerummet, fordi den er skrevet af mænd til mænd. Kvinde kend din bil er skrevet af en kvinde til kvinder!
 •  
   
   
   
  Er du rigtig klog?Er du rigtig klog?Lars Henrik Aagaard Er de små grå tændt? Denne bog rummer 1.500 spørgsmål fordelt på 300 vidt forskellige emner – fra Andeby over Andesbjergene til Andromeda-galaksen. Kom ud af videnskabet og test dig selv, dine venner og familie i kongerigets klogeste, sjoveste og mest irriterende quizbog.
 •  
   
   
   
  HURRA! Gyldendals store bog om børnefødselsdageHURRA! Gyldendals store bog om børnefødselsdageLouise Langhoff KochBogen til alle forældre, der vil vide, hvordan man arrangerer en god børnefødselsdag for børn fra cirka 3-14 år - og for dem, der bare vil have lidt ny inspiration. Her får man gode ideer til, hvad man kan servere, hvilke lege børnene kan lege, hvordan man forbereder en spændende, udfordrende - men ikke FOR spændende og udfordrende - skattejagt, hvordan man med små midler kan pynte bordet ekstra festligt, forslag til alternative aktiviter, særlige temafester og pige- og drengefødselsdage. Bogen er grundig og let at gå til for alle - og fuld af gode råd og sjove ideer. Bagest i bogen er der en stor opskriftsamling med opskrifter på både mad/børnefrokost og kager og bagværk. Desuden beskrivelse af forskellige lege og sanglege og skabeloner til bordpynt, aktiviteter m.m.
 •  
   
   
   
  FamilielivFamilielivLisbett Wedendahl Familieliv er en livsstilsbog om at standse op og prioritere det vigtigste i livet: familien og den tid og de aktiviteter, man kan have sammen. Bogen giver inspiration til indretning af hjemmets rum, sjove aktiviteter for børnene, hyggelige sysler for dig, når roen har lagt sig og enkle opskrifter på nemme retter. Illustreret
 •  
   
   
   
  Fra mig til digFra mig til digEva-Marie Wilken Til dig fra mig giver et væld af opskrifter og ideer til ting og sager og dimser, som det er sjovt og nemt at lave selv, og som egner sig til at forære til såvel veninden som værtinden, til jul eller sommer, som tak eller opmuntring.
 •  
   
   
   
  Digital spejlrefleksDigital spejlrefleksMichael KarboEn solid introduktion til det digitale spejlreflekskamera. Bogen illustrerer og beskriver, hvordan et digitalt spejlreflekskamera er opbygget, hvordan de mekaniske og specielt de digitale funktioner bruges, og hvordan man fotograferer med det. Masser af letlæst viden.
 •  
   
   
   
  Flot skrotFlot skrotEva-Marie og Kim WilkenEn bog om at istandsætte og dekorere slidte gamle ting. Masser af inspiration og eksempler på, hvordan gamle møbler fra loftet, containeren eller loppemarkedet kan få nyt liv. Grundig beskrivelse af teknikker med trin for trin-billeder. En bolig-billedbog, der hylder skønheden og personligheden i det forfaldne.
 •  
   
   
   
  Ordsprog fra hele verdenOrdsprog fra hele verdenOle Knudsen5.000 morsomme, underfundige og evigt sande ordsprog samlet fra hele verden. Stort emneregister gør bogen velegnet for bl.a. talere og skribenter.
 •  
   
   
   
  Lær at fotografere digitaltLær at fotografere digitaltMichael KarboEn let tiltængelig brugsbog om digital fotografering, rigt illustreret og skrevet i et sprog, enhver kan forstå. I dag sælges der næsten kun digitale kameraer. Denne bog handler om det digitale kameras særlige teknik og muligheder, men indeholder også mere generel fototeknisk viden. Den gennemgår bl.a. en række klassiske fotografiske områder som belysning og komposition, men det hele sættes i perspektiv af de funktioner og faciliteter, som det filmløse kamera tilbyder.
 •  
   
   
   
  JulealfabetetJulealfabetetKristian Septimius Krogh, Lise Septimius KroghEn smuk bog til travle kvinder, der gerne vil have inspiration til at lave spiselige lækkerier, julepynt og skabe stemning omkring sig. Det erfarne makkerpar bag bogen - stylisten og fotografen - leverer oplevelser, stemninger og ideer gennem en ABC. Her er ingen filtnisser og hæklede julehjerter, kun moderne, enkel, raffineret og rustik julestil.
 •  
   
   
   
  AkvarelbogenAkvarelbogenElizabeth Tyler"Hvordan får man en sten til at ligne en sten og ikke en kartoffel?" Denne akvarelbog tager udgangspunkt i det realistiske maleri og viser, hvordan man får sine billeder til at ligne. Med trin-for-trin-vejledninger og et væld af tips og gode råd fra den professionelle maler. Illustreret med forfatterens egne skarpt realistiske akvareller.
 •  
   
   
   
  PokerPokerPeter LundHer forklares reglerne i Poker foruden de to hasardspil Baccarat og Black Jack. Som noget helt nyt beskrives pokervarianten "Texas Hold'Em", som med de populære tv-transmitterede pokerturneringer fra USA er blevet det hotteste kortspil i Danmark.
 •  
   
   
   
  VinterhiVinterhiSusanne Rützou, Anne Sofie Arctander Plum, Stine HeilmannInspirationsbog om, hvordan man kan dekorere sit hjem i den mørke vintertid, og bringe lys og hygge ind i sine stuer. Der er masser af ideer til julens dekorationer, men langt de fleste vil også kunne bruges i månederne før og efter. Dekorationerne er inspireret af gammelkendte udsmykningstraditioner med blomster, kranse og lys, men har alle fået et 'twist', der gør dem uhøjtidelige og moderne. Det er bogens idé, at man kan lave sine dekorationer enkelt og billigt med udgangspunkt i materialer, man selv har liggende eller har samlet i naturen. Rigt illustreret med et væld af farvefotos af Stine Heilmann.
 •  
   
   
   
  Håndbog i akvarelteknikkerHåndbog i akvarelteknikkerHazel HarrisonEn håndbog i akvarelmaleteknikker, der kan opmuntre enhver begynder eller øvet maler til at lære de grundlæggende og afprøve nye teknikker med vandbaserede farver. Foruden den tekniske del indeholder bogen et stort afsnit om en række kunstneres arbejder og deres forskellige måder at håndtere pensel og maling på.
 •  
   
   
   
  Gyldendals bog om maleteknikkerGyldendals bog om maleteknikkerBirger MøllerHåndbog med fokus på trin-for-trin-øvelser til maleri i olie, acryl, tempera, guache og akvarel. En bred introduktion til maleteknikker, farvelære, lys og perspektiv, komposition m.m. samt hjælp til grundlæggende øvelser. Birger Møller er uddannet på skolen for brugskunst, og han tager her udgangspunkt i et moderne kunstnerisk udtryk med inspiration fra bl.a. Kirkeby, Brandes og Engelhardt. Illustreret
 •  
   
   
   
  MotorcykelbogenMotorcykelbogenMogens H. Damkier, Gunnar SkrydstrupMotorcykelbogen er uundværlig for enhver motorcyklist. Ny og opdateret udgave af klassikeren, der gennem årtier har hjulpet til fuld forståelse af motorcyklers konstruktion, funktion og vedligeholdelse. Illustreret.
 •  
   
   
   
  KortspilbogenKortspilbogenPeter LundHele familiens spillebog, fra Gris til Poker. udvidet og revideret udgave af den klassiske danske bog. Ca. 170 spil med klare regler, spilleteknik, gode råd og et praktisk leksikon. Nu også med kortspil på computer. Illustreret.
 •  
   
   
   
  Håndbog i skulpturteknikkerHåndbog i skulpturteknikkerJohn PlowmanEn komplet introduktion til en af vore ældste og bredest facetterede kunstarter og samtidig en praktisk og inspirerende vejledning i, hvordan man udvikler sin egen stil.
 •  
   
   
   
  Amerikanske 30'er bilerAmerikanske 30'er bilerNiels Jonassen, Karl V. LarsenEn usædvanlig smuk, rigt illustreret bog, der ikke blot giver masser af biltekniske informationer, men også afspejler det amerikanske samfund, bilerne kørte rundt i - fra børskrak, depression og Franklin D. Roosevelts "New Deal" til strømlinet optimisme frem mod Anden Verdenskrig. Niels Jonassen er cand.mag. i historie og engelsk, gymnasielærer, automobilhistoriker og mangeårig skribent ved diverse motorblade. Karl V. Larsen underviser i tegning og maling på Danmarks Designskole og har bl.a. specialiseret sig i illustration af ældre biler.
 •  
   
   
   
  På rette vejPå rette vejMogens H. DamkierMed samme veloplagthed som i Fra bilernes lømmelalder - 50'er biler fortæller den kendte motorjournalist her om de godt 90 bilmodeller, som kom på markedet i 1960'erne - alle prøvekørt af Damkier selv.
 •  
   
   
   
  Sådan får du en sponsorSådan får du en sponsorNiels Gangsted-RasmussenKort og kontant besked om fonds- og sponsorstøtte. Her er både inspiration til planlægningen og hjælp til at undgå faldgruberne på vejen frem til en vellykket sponsoraftale. Her er hjælp at hente for alle slags fonds- og sponsorsøgende. Bogen dækker sport og fritid, kunst og kultur mv., og har eksempler og vejledninger til mange former for aftaler: små og store, løbende eller til enkeltformål. Forfatteren er advokat og administrerer en række fonde.
 •  
   
   
   
  AkvarelAkvarelOle KortzauGode råd om bl.a. farver, pensler, papir, maleteknikker og motiver ved akvarelmaling.
 •  
   
   
   
  Gyldendals tegnekursusGyldendals tegnekursusIan SimpsonEt arbejdskursus i fire dele for begyndere såvel som for viderekomne: 1. Grundkursus: Syv lektioner med en række grundlæggende tegneøvelser og med mulighed for personlig evaluering. 2. Temaer og tilgange: Ni lektioner som fokuserer på udviklingen af en personlig tegnestil. 3. Forskellige fremgangsmåder: Otte lektioner der tager udgangspunkt i gamle mestres og nulevende kunstneres værker. 4. Medier og metoder: Trin for trin vises både traditionelle og mere eksperimenterende teknikker.
Resultat: 1-24 (af 30)   Side: 1 2  Forrige  

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!