Bedøm ved at klikke på stjernerne
18 Kommentarer

Barcelona amor mío!

Jacob Munkholm Hoeck

 

BARCELONA amor mío! er en utraditionel og romantisk rejseguide til den spanske storby. Pak kufferterne, tag hinanden i hånden og bogen under armen og tag med på en guidet og stærkt underholdende tur rundt i Barcelona, der emmer af sydlandsk stemning og liv. Barcelona opleves bedst til fods, og på en enkelt formiddag kan I nå gennem brede boulevarder med de dyreste modehuse og små snørklede gyder med vasketøj hængende fra væg til væg. I kan opleve klassiske seværdigheder, supercool lokalkolorit krydret med designerbutikker og delikatesser, pladser med barer og cafeer, strøgbutikker, mellemøstlige kvarterer med småbutikker, der sælger billig elektronik, skaterpladser og en-de-lø-se varianter af restauranter.   BARCELONA amor mío! præsenterer et personligt udvalg af steder, som er værd at gå efter. Og her er noget for enhver – førstegangsbesøgende, gamle venner af byen, håbløse romantikere og alle, der elsker god mad og drikke, shopping, afslapning og et rigt kulturliv.

Priser på Barcelona amor mío!

Udgave
Format
Udgivelsesdato
Flere oplysninger
Pris
Udgave 1
Indbundet
17.08.2010
199,95
Barcelona amor mío!

Fakta om bogen

TypeIndbundet
ISBN9788702092745
Udgave1
Udgivet17.08.2010
Sider180
Oversætter-
Illustrator-
OmslaggrafikerInge Rand
Udgave 1
Andet
15.03.2012
-
Barcelona amor mío!

Fakta om bogen

TypeAndet
ISBN9788702121087
Udgave1
Udgivet15.03.2012
Sider180
Oversætter-
Illustrator-
OmslaggrafikerInge Rand
Pressen skrev
 • Manden har boet i byen og er ikke nærig med at tage læseren med på sine yndlingssteder (...) det er seriøs snak!

  Mikkel Juul Hvilshøj, Gastro

 • Jacob Munkholm Hoeck har skrevet en bog til det forelskede par, der besøger Cataloniens hovedstad. Det har han gjort godt. Så godt, at bogen afgjort også egner sig til andre end unge forelskede par, der vil ture rundt i den romantiske middelhavsby. Fornem indføring i den catalanske storbys hyggelige caféer, små pladser, gamle værtshuse og chikke shopping-områder, som kun en indfødt eller en fast beboer kan give én.

  * * * * Peter Hagmund, Fyens Stiftstidende

 • Bogen er proppet med tips til det, en turist har brug for.

  Gitte Holtze, Berlingske Tidende

 • Det er umuligt at læse den bog uden omgående at pakke en lille kuffert og søge mod lufthavnen.
  Spaniens næststørste by, hjemstedet for et af verdens bedste fodboldhold og hovedstad i det stolte Catalonien er en dragende by med en smuk sjæl. Og Jacob Munkholm Hoeck har fundet den sjæl og fået dens stemning med i bogen. Masser af flotte farveillustrationer, gode kort, praktiske oplysninger.

  Arne Mariager, Fredericia Dagblad

 • Meget inspirerende, ja, inciterende rejsebog til livsstilsturisten.
  Kærligheden til Barcelona er mærkbar på hver side, når Hoeck fører turisten rundt i de kvarterer han foretrækker, når han udpeger restauranterog barer, når han ser på de åbenbart utallige kulinariske oplevelser og fristelser, som Barcelona byder på. Han fortæller om shopping, åndehuller, udflugtsmuligheder osv. Han anbefaler hoteller og får virkelig tegnet sit personlige portræt af en mangfoldig by.
  Bogen er rigt illustreret med indbydende fotos.
  Et oplagt tilbud til livsstilsturisten.

  Torben Wendelboe, DBC (DBC leverer anmeldelser og anbefalinger til landets biblioteker).

 • Mangler du inspiration til hippe steder i Barcelona, kan bogen Barcelona amor mío! anbefales. Her finder du et super udvalg af barer, restauranter, butikker, hoteller og godt gemte perler, som er værd at gå efter.

  Mette Barfoed, RUM

 • Guidebogen indeholder en masse lækre billeder og tips til listige små steder, kendte som ukendte for Rejseministeriet, rundt om i byen.

  rejseministeriet.dk

 • Skal du på forlænget weekend til Barcelona i løbet af foråret, MÅ du ha' denne utraditionelle og romantiske rejseguide til den spanske storby.

  kvindeguiden.dk

ALT for damerne bragte i forbindelse med udgivelsen et længere uddrag fra Barcelona amor mío! - læs det her.

Din kommentar 
Du skal være logget ind for at kommentere. Log ind her
Send kommentar
Alle kommentarer (18)
ppa@naviair.dk
11. oktober 2014

Hej Jacob!

Har læst din bog super god med mange sjove detaljer og super hyggelige og sjove steder.

Jeg har et sted som du bliver nød til at tage med hvis du skulle skrive en ny bog om Barcelona!
Det ligger i Barceloneta og det sjove er man går ikke der ind hvis man ikke ved det
er der eller kender det.

Det hedder El vaso de oro det er en bar/Restaurant man kan kun stå op det ligger på Calle de Balboa, 6 og særligt retten "Solomillo con foie" skal man have hvis man kommer der ind.

Håber du skriver en bog mere om Barcelona og en gang tager på El vaso de oro.

Per


Jacob Munkholm Hoeck
24. september 2014

Hej Freja L. - dejligt at høre, jeg er glad for I havde en god tur sammen med bogen :-)
- og tak for ekstra tips

Hilsner fra Jacob

Freja L.
19. september 2014

Glemte at sige at der også er mange gode Barcelona rejsetips her fra almindelige turister http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/

Freja L.
19. september 2014

Er lige kommet hjem fra <a href="http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/" title="Barcelona rejser">Barcelona</a> hvor vi har haft din Barcelona bog med - det var virkelig en god guide til Barcelona - tak!

andersv3
4. august 2014

Tak Jacob, for en god bog, med mange nyttige råd.
Jeg har været i gang med, at lave en rejseside og har derfor købt en del bøger til, at få inspiration til min side. Men ingen af dem har givet mig så godt et indtryk, som din bog "Barcelona amor miio" jeg har lige bestilt dine andre bøger, som jeg har stor forventning til.

Med venlig hilsen
<a href="http://3ferietilbud.dk">3Ferietilbud.dk</a>

Jacobhoeck
26. august 2011

Hej AnneSofie
Tusind tak fordi du skriver, dejligt at høre at I har brugt bogen så meget - og godt I nåede til Gracia, der har så meget at byde på.
Tak for tippet om El Jabali - den vil jeg prøve næste gang!
mange hilsner jacob

AnneSofieE
17. august 2011

Hej Jacob!

Okay, var altså bare lige nødt til at sende dig en mail.
Min kæreste og jeg er lige hjemvendt efter 10 fantastiske dage i Barcelona. Og vil vove og påstå at du/din bog må tage sin del af æren for dette.
Inden afrejse lånte jeg din bog på biblioteket, og fik fra start af udset mig nogle restauranter, som vist skulle besøges.
Vi fik running sushi på Toyo - øj, det var lækkert! Da vi stod derinde kom ejeren (tror jeg) hen og hilste på os. Han så jeg stod med din bog i hånden og smilede stort, da jeg forklarede, at du havde anbefalet stedet! (:
Derudover fik vi også lækker mexicansk mad på Rosa del Raval!
Vi var også nødt til at afprøve Les Quinze Nits. Vi blev imødekommet af noget som godt kunne være verdens længste kø! Men men, det viste sig heldigvis, at ventetiden i køen var det hele værd! For hold da op en omgang lækker mad, god betjening og hyggelig atmosfære. Kunne vi gøre andet end at vende tilbage aftenen efter?

Puha, lang smøre jeg udsætter dig for. Vil egentligt bare skrive og fortælle, at det er et virkelig godt stykke arbejde du har gjort med bogen. Den var vores tro følgesvend på turen - og bliver det helt sikkert igen når vi vender tilbage til Barcelona! (:

Jeg håber, at der i fremtiden kommer endnu en bog fra din side af.
(Så har jeg også en undskyldning for at bestille en rejse!)

Mange hilsner Anne Sofie Englund

Lige et ps. et sted vi besøgte 3 gange (hvilket var alt for lidt!!) er en restaurant, som hedder "El Jabali". Ved ikke om du kender den?
Men de servere hvertfald den lækreste tapas!! Deres krabbesalat er helt åndssvag god! Og så er det en rimelig prisklasse de ligger for dagen!

Jacobhoeck
29. september 2010

@Effa: Tusind tak for din anmeldelse :-) Og du har helt ret i, at facts om Sagrada Familia, Gaudí, Picasso-museet, MACBA og alle de andre klassiske seværdigheder ikke fylder meget i bogen. Det er helt bevidst, da man kan finde meget - og rigtig god - information gratis både på nettet og i kort, brochurer og små (også gratis) byguides på hoteller og i lufthavnen. Så jeg vil også klart anbefale, at nuppe en håndfuld kort m.m., når du kommer til byen - så er du godt dækket ind. Har du webadgang, mens du er i byen, er wikitravel.org også en sand guldgrube af information om alt fra listige gyder og pladser til de helt store seværdigheder. Det samme gælder barcelonaturisme.com der dog er lidt mere kommerciel.

Holstholland
29. september 2010

Jeg har også været så heldig at have fornøjelsen af at læse Jacob's bog om Barcelona. Det er en rigtig god bog med super mange gode tips til oplevelser, indkøb, spise-forslag mv. Oven i hatten er bogen læsevenlig (det er ikke mikroskopiske bogstaver bogen er trykt med), den indeholder nogle flotte flotte billeder, og det er indimellem også af indgangen af diverse restauranter osv. - og det er jo en fordel - for hvem kender ikke det som turist, at man farer forvildet rundt og leder efter et bestemt sted, fordi man har fået det anbefalet, og man kan bare ikke finde det? Mest af alt drømte jeg mig bare til Barcelona igen da jeg læste bogen (har kun selv været der én gang i foråret). Et beskedent ønske var at bogen indeholdt en flybillet, så man kunne komme afsted, eller om ikke andet et større oversigtskort så man kunne sætte krydser ud for de mange fede steder der fortjener et besøg når jeg skal derned igen. For afsted det skal jeg, og med i bagagen skal Barcelona amor mío helt sikkert!

Effa
28. september 2010

Det er en rigtig spændende og anderledes rejsebog, og den har givet mig stor lyst til at tage min mand under armen og smutte en tur til Barcelona, det er tydeligt at der er utroligt meget at se og opleve. Når man læser bogen føler man sig næsten bombarderet med indtryk og det er tydeligt at forfatteren kender "hans by" indgående. Den er velskrevet og personlig, men jeg ville supplere den med en af de mere traditionelle rejsebøger inden turen gik mod Spanien, da der ikke er lagt så stor vægt på det faktuelle, men mere på det romantiske, som jo netop er bogens force.

Jacobhoeck
6. september 2010

Tak for pæne, velvalgte ord og gode anmeldelser :-)

ohrbeck
28. august 2010

Jacob Munkholm Hoeck har skrevet en personlig guide til Barcelona. Og det er tydeligt, at Hoeck kender sit Barcelona. Det kan vi andre nu nyde godt af. Der er masser af insidertips til, hvor man finder den bedste udsigt, når der skal drikkes eftermiddagscava, hvor man kan bo i en gammel herskabslejlighed til under 100 euro og hvor man går hen, når der enten skal shoppes fra små designerbutikker eller secondhand. Bogen er perfekt som supplement til de mere traditionelle guidebøger og alle 192 sider vil helt sikkert blive læst inden turen går til den Catalanske hovedstad.

Journalisten
21. august 2010

Overskuelig, velskrevet og både let at finde fakta i og fordybe sig i. Oplagt som gave til alle, der trænger til inspiration til en god oplevelse, din gode veninde, svigermor, chefen...

madssoegaard
20. august 2010

Super god bog. Meget bedre end den sædvanlige rejsebog! Masser af super inspirerende billeder og tips til romantiske og underfundige steder. Super god læsning!

aase hoeck
20. august 2010

Barcelona er en skøn by og med den ny spændende rejseguide, "Barcelona amor mio!" får jeg lyst til hurtigst muligt at besøge byen igen, dels for at gense dejlige steder og ikke mindst for at udforske de mange spændende caféer, restauranter, butikker og pladser, som er beskrevet så levende i bogen. Jeg synes jeg var meget omkring ved mine to første besøg, men kan nu se, at der er rigtig meget, jeg ikke nåede eller fandt selv. Efter at have læst denne velskrevne bog er jeg heller ikke i tvivl om, hvor de bedste muligheder for at flette fingre og opleve en skøn og romantisk by må være. Barcelona kan det hele og med den nye bog kan vi som rejsende endnu mere end før. Og kommer jeg så ikke afsted lige med det samme, har jeg herligt læsestof til mange hyggeaftener. Aase

maskedk
19. august 2010

Super fint at skrive rejseguides på denne måde. Det er også helt i tråd med de populære 'rejse-kogebøger'. Jeg skal helt klart have fat i Londonudgaven, hvis den også er sådan en stemningsmættet sag. Rejsguides for fænomenologer:) Tillykke med udgivelsen.

niels arne gadegaard
18. august 2010

fintfølende bog om en herlig by.By og forfatter passer til hinanden.

Henni
18. august 2010

Utraditionel rejseguidebog med fokus på at finde romantikken i Barcelona. Jacob Munkhom Hoecks bog 'Barcelona amor mío' er en del af Gyldendals serie af anderledes romantiske guidebøger, hvor der tidligere er blevet udgivet om bl.a. New York, London og Rom. Guidebogen indeholder en masse lækre billeder og tips til listige små steder, kendte som ukendte for undertegnede, rundt om i byen. Der er ikke lagt væk på fakta og bykort, men mere på at formidle den sydlandske stemning i ord og billeder. Bogen kan ikke stå alene, når der planlægges en tur til Barcelona, men kan helt sikkert bruges som inspiration til lidt ekstra. Især hvis turen foretages med din elskede. Mvh. Rejseministeriet.dk

Artikler (0)

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!