Læs artiklen

En kagebog for både fummelfingre og fondant-fingernemme

En kagebog for både fummelfingre og fondant-fingernemme

Den populære Den store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensens første bog om sit hjerteblod - kager! - hedder TID TIL KAGE. Årstidernes skiften kan mærkes i bogen, der er fyldt med den passionerede kagenørds egne yndlingsopskrifter.

»Årstiderne er min helt store inspirationskilde. Årstidernes frugter, bær og ikke mindst naturens farver får altid det bedste frem i mig – og jeg kan næsten ikke lade være med at omsætte det hele til de lækreste kager. For i min verden er det altid tid til kage,« siger Ditte Julie Jensen, der deltog i Den store Bagedyst på DR i 2015.

I Tid til kage deler den passionerede kagenørd ud af de bedste sommeropskrifter med søde jordbær, sure ribs og saftige hindbær i fokus. Med efteråret kommer havtorn, blommer, æbler og nødder i fokus, vinter er lig med varme krydderier og sydens frugter, og forårets komme er i Ditte Julie Jensens verden lig med kager med f.eks. rabarber, skovsyre og spiselige blomster. 

Opskrifterne i Tid til kage er inddelt i forskellige sværhedsgrader, så alle fra fummelfingre til fondant-aficionados kan være med. Ditte Julie Jensen siger:

»Der er både nogle hurtige løsninger – som ikke ligner hurtige løsninger – og lidt sværere kager, men jeg håber virkelig ikke, at folk lader sig afskrække af de ’svære’ opskrifter. For det første, fordi jo flere fejl, du laver, jo bedre bliver du til at bage. Og for det andet, fordi der faktisk er tips til lidt nemmere versioner af de svære opskrifter, så man kan starte blødt, hvis man ikke tør kaste sig ud i noget helt crazy.«

Find kogebogen her

Tilføj til ønskeliste

Tid til kage

Ditte Julie Jensen

>> Følg Ditte Julie Jensen på dittejulie.dk

>> Bogens fotograf er Maria P

Redaktionen anbefaler: