Læs artiklen

Her er programmet for forårets #forfattermorgen-serie

Her er programmet for forårets #forfattermorgen-serie

#forfattermorgen ruller dine onsdage godt i gang med litterære input fra aktuelle forfattere – hos os på forlaget eller hjemme i stuen foran skærmen.

HVAD ER #FORFATTERMORGEN?

Det er her, hvor du til korte, hyggelige sessioner kan møde en aktuel forfatter og stifte bekendtskab med dennes nye bog. Vi begynder 8.30, og klokken 9.00 er vi færdige – veloplagte og litterært optankede til at gå i krig med dagen.

Til hver #forfattermorgen er der 2 aktuelle forfattere på programmet, og hver har de et kvarter til sammen med deres redaktør – der er en afgørende fødselshjælper i processen med at bringe bogen frem til udgivelsen – at give indblik i bogen.

Det sker gennem anekdoter fra skriveprocessen, nedslag i bogens temaer og en udpakning af hvad det er forfatteren har på hjerte.

#forfattermorgen foregår i forlaget Gyldendals renoverede trykkeri, og vi streamer det live på Facebook for dem, der ikke har mulighed for at møde op. Like vores Facebook-side her  for at blive holdt orienteret.

Kaffen og croissanten er gratis – lige som adgangen – og efter samtalerne kan man købe forfatternes aktuelle bøger med 20 procents rabat (mobilepay).

HER ER PROGRAMMET

Onsdag 22. marts 2017
Denne onsdag kunne forfatter Erling Jepsen opleves tale om sin roman, Gramhavet, med redaktør Tine Hovgaard Jørgensen. Morten Holm Andersen talte om sin roman, Hesteskamferingerne 2004, med redaktør Janne Breinholt Bak.
LINK > Se video fra begivenheden her


*

Onsdag 5. april 2017
Denne onsdag kunne den norske forfatter Åsne Seierstad opleves tale om reportagebogen To søstre med redaktør Michael Jannerup. Forfatter Madame Nielsen talte om romanen Det højeste væsen med redaktør Simon Pasternak.
LINK > Se video fra begivenheden her

*

Onsdag 26. april 2017
Denne onsdag talte forfatter Christian Mørk om romanen Kujonen med forlagets litterære direktør, Johannes Riis, og forfatter Stine Askov fortalte om romanen Bjørneklo sammen med redaktør Janne Breinholt Bak.
LINK > Se Mørk-interviewet her og Askov-interviewet her 

*

Onsdag 3. maj 2017
Denne onsdag talte forfatter og politiker Mattias Tesfaye om bogen Velkommen Mustafa med redaktør Michael Jannerup, og forfatter og museumsinspektør Jeanette Varberg talte om bogen Mennesket har altid vandret med forlagets direktør, Elisabeth Nøjgaard.
LINK > Se video fra begge interviews her

*

Onsdag 10. maj 2017
Denne onsdag talte forfatter Daniel Dencik om Sportshjerte med redaktør Birthe Melgård, og forfatter og journalist Adam Holm talte med redaktør Andreas Fugl Thøgersen om bogen Endestation Europa.
LINK > Se optagelsen fra begge interviews her

*

Onsdag 31. maj 2017
Denne onsdag taler skuespiller og manuskriptforfatter Anna Neye om bogen Emma Gad for hvide med redaktør Mette Mortensen, og sangeren Wafande taler med redaktør Andreas Fugl Thøgersen om bogen Wafande - se mig i dag.
LINK> Fortæl os her, hvis du kommer

*

Find forfatternes bøger her:

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

Kujonen

Christian Mørk

Tilføj til ønskeliste

Velkommen mustafa

Mattias Tesfaye

Tilføj til ønskeliste

Det højeste væsen

Madame Nielsen

Tilføj til ønskeliste

To søstre

Åsne Seierstad

Tilføj til ønskeliste

Bjørneklo

Stine Askov

Tilføj til ønskeliste

Gramhavet

Erling Jepsen

Se nogle af de tidligere omgange #forfattermorgen ved at klikke på »play«-ikonerne her ↓

#forfattermorgen med Linn Ullmann - forlagschef Merete Borre interviewer.
#forfattermorgen med Caspar Eric - redaktør Janne Breinholt Bak interviewer.
#forfattermorgen med Hella Joof - redaktør Leila Vestgaard interviewer.

Redaktionen anbefaler: