Nyt job

Erfaren System Administrator søges til IT Infrastruktur i Gyldendal A/S

Erfaren System Administrator søges til IT Infrastruktur i Gyldendal A/S

Er du vores nye kollega? Eller kender du vedkommende? Vi søger lige nu en erfaren System Administrator til vores IT Infrastruktur-team. 

Som System Administrator i Gyldendal A/S bliver du en del af en spændende IT afdeling på 27 ansatte, der arbejder med både application management, softwareudvikling, store projekter samt drift/udvikling af vores IT-platforme.

Det kan du forvente af stillingen

Du kommer til at arbejde med spændende og varierende typer af opgaver, men skal også være klar på at afvikle rutineprægede og gentagende udfordringer, som du måske vil automatisere for at få tid til alt det andet. Du kan se frem til et attraktivt job, hvor du sammen med IT Infrastruktur-teamet på 5 personer får en vigtig rolle i den daglige drift og udvikling af IT-platformene, både på soft- og hardwaresiden.

I Gyldendal A/S skal du arbejde med de nyeste teknologier som Hyperconverged Infrastruktur fra Simplivity, VMwares virtualiseringsplatform i vSphere 6.x, og med tanker om at benytte Microsoft Azure og Office 365 kommer du også til at arbejde med Public/Private Cloud services. Du skal samtidig være indstillet på, at jobbet også indebærer arbejde med at udfase/migrere legacy applikationer og systemer. Vi benytter primært Windows servere fra 2008 til 2016, men har også en del Linux-servere baseret på Debians distribution.

Dine faglige- og personlige kvalifikationer
Du er en erfaren System Administrator med en alsidig IT viden, og har gerne arbejdet mere end 5 år med IT Operations. Du er IT-generalist, hvilket betyder, at du ved en masse om mange teknologier og aldrig har specialiseret og afgrænset dig til et enkelt område. Dine spidskompetencer, interesseområder og måske certificeringer ligger inden for, eller tæt på, nedenstående teknologier i prioriteret rækkefølge fra top og ned:

Microsoft + Web/Dev services
o Windows Server version 2008 til 2016 – AD, DNS, DirectAccess, Remote Desktop Services, Management og automatisering, Powershell, Clustering og Docker/Containers, Sikkerhed
o SQL Server version 2008 til 2016 – Database- og server administration, Integration Services, Analysis Services, Reporting Services og især databaser i flere AlwaysOn setups
o VSTS / TFS2015
o IIS10 / Sitecore 8.x / MongoDB
o Azure Public/Private Cloud samt Azure Cloud as-a-service produkter (IaaS, PaaS, SaaS…) og hybrid setup

Linux
o Debian eller ækvivalent distribution – Server administration, installation/drift af software/services, LAMP

Du arbejder struktureret og engageret, og er god til at dokumentere dit arbejde. Du er en team-player og er serviceminded overfor dine kolleger både i og uden for afdelingen. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt, kan tage ansvar og udføre aftalte opgaver til tiden. Du har naturligvis et godt humør, og er glad for en fri og varieret omgangstone.

Det tilbyder Gyldendal dig
Du får en udfordrende og kompetencegivende stilling med høj grad af frihed og medbestemmelse samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du får løn efter kvalifikationer og en god pensionsordning.

Du vil have en stor berøringsflade i et uformelt miljø i helt nyrenoverede kontorer, med nye borde, stole og lignende inventar.

Yderligere tilbyder Gyldendal en lang række af personalegoder, som f.eks. rabat på erhvervskort til DSB/Metro, personale- og kunstforening, arrangementer, bordfodbold og meget mere.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Driftschef Morten Claré på mobil: 3615 3666.

Din ansøgning
Send din ansøgning, CV og eventuelt andre relevante bilag i en samlet PDF til os på e-mail: ansoegning3@gyldendal.dk senest d. 31. januar 2016. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Om Gyldendal
Gyldendal er landets ældste og største forlag, der tilstræber at fastholde og udbygge sin markedsposition som landets førende udgiver inden for litteraturens verden. Dette sker i et dynamisk samspil mellem tradition og fornyelse, i forståelse for den kulturelle og demokratiske arv, i åbenhed over for bogmarkedets udvikling og for nye udtryksformer og medier – og ved fortsat at stille høje krav til kvalitet, mangfoldighed, redaktionel omhu og markedsføring.

Tilbage
next article