• Gode kogebøger for enhver smag
    Kogebøger med opskrifter på alt lige fra italiensk pasta, sund mad for hele familien, brød, kager og salater.
    Trine Hahnemann
    Nem Nordisk Mad
    Nem Nordisk Mad brager igennem med 50 velsmagende retter, hvor fokus ligger på de nordiske råvarer og vores nordiske traditioner. Opskrifterne er lette at gå til og ...
    (7)0

Forkæl din krop med skønne opskrifter fra Louise Bruun

Inspirerende, sundt og skønt

Lækre opskrifter, basale træningsprogrammer samt udrensende og stimulerende drikke er Louise Bruuns nøgle til en livsstil med masser af oveskud og glæde.

Ved at følge bogens 28 dages-plan får du en lykkelig og vital krop uden overflødig vægt.

Læs et uddrag med Louises kostråd og påskrifter til en hel dags måltider

Nem mad for unge

Kom med i vores køkken 

Teenagepigerne Christine Søndergaard og Josefine Glad elsker mad. Normalt deler de deres passion på bloggen 'Plat du Jour', men nu er de også klar med deres første bog. Kom med i vores køkken indeholder mere end 50 dejlige opskrifter på hurtig hverdagsmad, nemme snacks, kager, brød, samt varme og kolde drikke. Opskrifterne sidder lige i skabet, når man har vennerne på besøg, skal imponere en ny kæreste eller bare står for familiens aftensmad.

Bliv inspireret med et par forårsopskrifter fra bogen i det gratis uddrag her.

Nem mad med Kirk og Maarbjerg

MiddagMiddag er til den travle familie, der gerne vil lave god mad hver dag. Makkerparret Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg gør det let at spise sundt og varieret. Bogen indeholder 120 opskrifter på mad i gryde, ovn, wok og på grill eller pande.

Misokylling, svinekæber og mørbradbøffer med græskarsovs – download et uddrag fra MiddagMiddag.

Nem nordisk mad med Trine Hahnemann

Nem, nordisk, nu!

At spise god, nordisk mad behøver ikke tage masser af tid. I Nem nordisk mad tager Trine Hahnemann læseren ved hånden og følger dem gennem både nordiske råvarer og traditioner.

Det smager godt, og så tager det ikke længere tid, end at selv den mest travle småbørnsfamilie kan være med.

Prøv et par af opskrifterne allerede i aften ved at downloade det gratis uddrag her.

Eller se hvordan Trine Hahnemann selv griber det an i videoen her.

Italiens hjerte - Den bedste italienske kogebog

 Søren Frank giver Italiens hjerte 5 ud af 6 stjerner

Italiens Hjerte er fremhævet som en af de bedste kogebøger i 2012 af Berlingskes madanmelder, Søren Frank.

"Umiddelbart kunne det godt se ud som et paradoks, at opskrifterne i den bedste italienske kogebog, jeg har set i nogen tid, er begået af danskere. Bag opskrifterne i »Italiens hjerte« står nemlig Thomas Tviis Hansen og Lisbeth Aller, som tidligere var indehavere af restaurant Fiasco på Gl. Kongevej, men i dag driver en kogeskole i Umbrien. Køkkenet er det rustikke, måske endda lidt »fattige«, man finder i centralitalienske regioner som Toscana og Umbrien - masser af bønner, brød og grønt i kosten med olivenoliven som det mest fremtrædende krydderi".

– Søren Frank, Berlingske.

Læs et uddrag fra 'Italiens hjerte' her

Alle Gyldendals kogebøger

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!